justynek13 26.01.05, 19:32 jestem zadowolona!!!! szczesliwa i pelna nadzieji!!! wizyta w panid dr SZ udana, noi jest tak jak czulam nie ma co czekac 3 miechy:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynek13 Re: happy!!!! 27.01.05, 05:25 a teraz pokolei moja intuicja mnie nie zawiodła. Nie ma potrzeby czekania 3 miesiecy po odstwieniu diane. oczywiscie musze sie liczyc z ciaza blizniacza w pierwszym miesiacu, ale co z tego. No nie zebym zaraz chciala 2 na raz, wcale nnie!!!Ale przeciez jesli samo sie nie uda to po stymulacji jajeczkowania tez wzrasta prawdopodobienstwo mnogich. Wiec jedyne co mam teraz na zadaniu to zbadac prolaktyne niezwlocznie co uczynie dzis za 2,5 godz.( Boze nie moge spac od 4).Luty jeszcze z diane ze wzgledu na to ze prolaktyne trzeba ustawic a od marca siu!!!!Acha co wazne nie uslyszlam od doktor slowa o tym ze ciaza bedzie zagrozona (poprzednia lekarz powiedziala mi to na pierwszej wizycie kiedy jeszcze nie myslalam o potomku) ani ze bede musiala 4 pierwsze misiace byc na zwolnieniu. Mysle ze jet taka mozliwosc ale ta kobieta mnie nie straszyla i wlala jakis optymizm we mnie. No i UWAGA!!! TO DZIEKI WAM Odpowiedz Link
justynek13 Re: happy!!!!-CD BO COS WCISNELAM 27.01.05, 05:31 pisze po ciemku bo maz spi i cos wcisnelam cholera! wiec wracajac do tematu to dzieki WAM wiem wiecej i dr SZ powiedziala no wiedze ze duzo pani musi o tym czytac. Zasmialam sie w duchu, zeby ona wiedziala jak duzo:-))))))) Ale wlasnie ze wzgledu na to ze jestem nienaturalnie zainteresowana:-))))) w pierwszym cyklu bez anty mam wyluzowac, zabronione mierzenie temperatury monitoring i takie tam , a kochac sie mamy tylko dla przyjemnosci- no i to zdanie najbardziej uradowalo mojego meza HIHI. jedyny mankament= kasa. do tej pory w medicover nie placilam nic a raczej 30 zl.mc, reszte do podstawowego abonamentu doplaca mi pracodawca i co z tego jak endokrynolog tam.... no sredni Odpowiedz Link
madzia301 Re: happy!!!!-CD BO COS WCISNELAM 27.01.05, 07:55 Justynku, a czy ona tam ma usg, nie wiesz przypadkiem? I ile za wizytę, bo tak dużo juz płacę, że to niestety też jest ważne. Czekałam na wynik waszej wizyty i chyba niedługo się zdecyduję, bo moja gin. mnie olewa, np. od tygodnia nie moge się umówić na wizyte i usg, ale dam jej jeszcze ostatnią szansę. Czy poszłaś do niej ze starymi wynikami, czy z kartą od poprzednigo gin.? Nie wypytywała, dlaczego zmieniłaś lekarza? Życzę Ci z całego serca powodzenia i cały czas takiego optymizmu. Magda Odpowiedz Link
justynek13 drogo 27.01.05, 08:40 jak dla mnie drogo 100 zl, a usg chyba ma, ale nie jestem pewna wzielam wszystkie ksero wynikow i karty od endo i od gin nie pytala bo smam na wstrepie powiedzialam ze poprzednia lekarz zalecila mi takie postepowanie ktore wg mnie jest jakies dziwne i chcialam sie upewnic czy wszytsko ok Odpowiedz Link
madzia301 Re: drogo 27.01.05, 09:00 Dziękuję za informację. Wiesz, ja u swojej płacę teraz więcej, a nie moge się umówić, ale nie dam się tak zbyć! Pozdrowienia. Odpowiedz Link
karolinach3 Re: drogo 27.01.05, 12:01 Poznan bierze po 150 zł ale jak trzeba to w tym tez jest usg Odpowiedz Link