a.erie 27.10.04, 18:07 od rana przegladam ten portal i ... kupuje ksiazki A wy? Co sadzicie o allegro? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzio49 Re: allegro 27.10.04, 18:21 Regularnie tam zaglądam i coraz więcej kupuję. Choć nie książki Odpowiedz Link
witekjs Re: allegro 27.10.04, 18:53 www.allegro.pl/show_item.php?item=31816306 Nigdy tam jeszcze nic nie kupowałemłem w Allegro/ trochę się obawiałem/. Wiele razy się przymierzałem. Kilka doskonałych książek kupiłem w profesjonalnych księgarniach i w Amazon: www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/browse/-/468294/ref=cs_nav_tab_gw/026-2379155-7550029 Pozdrawiam. Witek Odpowiedz Link
jowoj Re: allegro 27.10.04, 19:09 Witaj Witku. Kupowałem i sprzedawałem na Allegro wielokrotnie. Nie zostałem oszukany, w dziale: ksiązki. Oszukano mnie w dziale:części komputerowe. Policja jednak szybko złodzieja wykryła. Pieniądze odzyskałem. Mam za sobą ponad 170 transakcji. Mole książkowe nie nabierają klientów Pozdrawiam Odpowiedz Link
no_no Re: allegro 27.10.04, 20:55 Trochę rzeczy sprzedałem, ale jeszcze więcej kupiłem. Ostatnio skompletowałem wszystkie niezbędne części do złożenia nowego komputera. Jak wszędzie, tak i tu zdarzają się oszuści, o czym wielokrotnie donosiła prasa. Trzeba wybierać dostawców, którzy mają na swoim koncie, możliwie dużo pozytywów. Jak narazie, nie sparzyłem się. No - kupić, sprzedać, pohandlować można Odpowiedz Link
kanoka Re: allegro 27.10.04, 21:00 Trochę kupuję. Więcej kupuje moja córka i jej znajomi. Jak do tej pory - bez wpadki....Ale tu też trzeba uważać, jak to w życiu.... Zawsze sprawdzam opinie o sprzedającym. Odpowiedz Link
wlodekbar Re: allegro 27.10.04, 21:18 Ja kilkakrotnie kupowalem ksiazki, i tez wszystko bylo OK. A w ogole jak sie poszpera, to mozna kupic wiele ksiazek prawie za darmo, zas co najmniej bardzo tanio Odpowiedz Link
mammaja Re: allegro 27.10.04, 22:34 Jakos nie kupuje, ale corka sporo i nawet maszyne do pieczenia chleba.Ale lubie ogladac! Odpowiedz Link
jowoj Re: allegro 27.10.04, 21:09 Trzeba również sprawdzać, na jakie sumy były dokonywane transakcje. w niektórych wypadkach allegrowicz ma kilkadziesiąt transakcji, ale wszystkie na jakieś nieznaczne sumy. Może to znaczyć (chociaż oczywiście nie musi), że "klient" szykuje sobie wiarygodność. Same cudowne komentarze. I czeka na tzw "złoty strzał". Są rady Panów Policjantów którzy prowadzili moją sprawę Odpowiedz Link
omeri Re: allegro 27.10.04, 21:13 Jestem zapalona allegrowiczka od ponad 2lat. Oczywiscie starocie, szczegolnie porcelana Odpowiedz Link
edeka5 Re: allegro 27.10.04, 22:57 Chętnie przeglądam, kupuję głównie książki, ale nie tylko. Odpowiedz Link