marialudwika 20.11.04, 01:09 Otwiera podwoje na osciez!! ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 01:15 Aj, aj spóźnienie ) Zagapiwszy się ML ??? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 01:29 He,he,watek dawno otwarty a Wy nadal na "starym" )) ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 01:37 Poniewaz sama tu jestem,Jutencja odpelzla/cytuje/ do pustego loza,Jowoj zniknal,Monia niewidoczna opuszczam NM i spac ide.Bye,bye!! ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 01:42 ML...(((((( Dobrejnocki! No dobrze - a co mi tam...- w końcu lubię samotność.... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 01:47 ML, tak jakos trudno przerwac temat Straci sens i ranna zmiana się nie połapie o czym zacz te marki gadały) Ale jak musisz to dobranoc) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 02:03 ML się nie dziwię. Sama się gubię. Ale nic to...Idę w zaparte... Najwyżej odstrzeli - a potem pożałuje...)) Mam nadzieję, że wy mnie pożałujecie... Monia Zaparta Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 02:11 Moniu pomachasz biała flaga, no moze nie doslownie.. moga byc jakies stringi ) i zapomni o strzelaniu) Ale w razie co to napewno świeczuszke zapale) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 02:57 Psiakrew....a skąd ja ci w środku nocy stringi wytrzasnę????? Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 20.11.04, 01:39 To nie jest takie proste - emocjonalnie czuję się związana ze starym tematem. Ale się przeniosłam - bo taka jest kolej rzeczy... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:06 Jak widac wszyscy dzisiaj na imprezce Ja przekladam literki Hurraa!!! Pobilamswój rekord 5478 )) Pozdrawiam i wracam do układania Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:08 Część Wywrot. 5558 duza plansza. Dziś ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:34 Tez na dużej Myślałam że dzisiaj nikt nie zajrzy ( Dlatego zaczęłam klikac Ale nie żałuję Staruszkowi dołożyłam i od rana bede go miala z glowy, bo bedzie chciał przebic ) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:35 Dziś już dosyć. Podobną sytuację będę miał z Kolczykową Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:40 Mój jak nie moze sobie poradzić to nie wiem jak, ale kasuje wyniki )) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:43 Proste. Wchodzisz w;Opcja, następnie: Score, następnie Clear, i po wynikach Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:09 Życzę kolejnych rekordów - i też pozdrawiam! Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:11 Cześć Monia Mam dość. W oczach mi się mieni. Ale mam dziś taki dzień, że tylko kulki wchodziły w grę. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:15 Witaj, Wojciechu Czemu ci się w oczach mieni? Przeziębienie czy problemy jakieś? Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:18 Fajnie ze jeszcze jestescie ! Tak,sobota to Party-time,wlasnie wrocilem... Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:32 skynews napisał: > > Fajnie ze jeszcze jestescie ! > Tak,sobota to Party-time,wlasnie wrocilem... > Nie wiem, czy fajnie...jutro (to znaczy dziś - tyle że jutro) znów będe wyglądała jak zjawa...bladość i podkrążone oczy... I jak party? Przyjemne? Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:38 Monia, party bylo super ale brakowalo mi kogos! Wszyscy na bialo,tylko na bialo,tak sie umowilismy - wszyscy wygladali jak zjawy. Wiesz,taki bielszy odcien bieli. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:46 Wiem - brakowało ci kominiarza..))Usmolonego na twarzy )) Od takiej ilości bieli może cię jutro głowa boleć... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:47 Bierzmowanie, czy pierwsza komunia Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:18 W oczach mieni mi się od kolorów na planszy "Literek", a nastrój mam kiepski po usłyszeniu wiadomości o śmierci p. Pawłowskiego. Piekielny rok. Mnie równiez nie omija nic co może być złe dla mnie. Od dawna nie pamiętam takiego spiętrzenia kłopotów Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:22 Jowoj, jeszcze jeden drink,za Twoje zdrowie i co by klopoty przepedzic... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:25 Dzięki Sky Do końca roku niedaleko. Cholerny rok przestępny Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:38 Sky, nie pogniewam się jak i za moje wychylisz ) jakis katar się chyba przypetal a w sobote ide na wcześniejsze Andrzejki ) tylko jak zwykle dylema co na siebie włozyc ) Jak wy macie dobrze, ze nei macie takich problemów) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:39 Oczywiście, że nie mamy takich kłopotów. My chodzimy nago Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:43 Nago tyż ) Ale macie zdecydowanie lepiej 1 garnitur do tegoskompletowana koszula, krawat, buty i mozna obskoczyc wszystkie imprezy w roku Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:53 Ales mnie mile połechtał Rzadko mnie się zdarza zeby mężczyzna przyznał rację Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:54 Bo ja jestem pan surowy, ale sprawiedliwy Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:08 wywrot53 napisała: > Nago tyż ) > Ale macie zdecydowanie lepiej > 1 garnitur do tegoskompletowana koszula, krawat, buty i mozna obskoczyc > wszystkie imprezy w roku Nooo...też im zazdroszczę tej łatwości Szczęśliwa jestem, że imprezy, na które chadzam, są zazwyczaj "luźne i niezobowiązujące". Radośnie powitałam komunikat o tegorocznym Sylwestrze - najprawdopodobniej "ogniskowym" Zainwestuję w nowy golfik...bardzo praktyczne Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:29 Też mnie przygnębiła wiadomość o śmierci Marcina Pawłowskiego. Potworna choroba... Widziałam w tv K. Durczoka, który powiedział parę słów...taki przybity, zgaszony. Obaj walczyli, chyba równocześnie, z rakiem - jednemu się udało...drugiemu nie. Niech ten rok już się skończy - tyle smutnych wiadomości... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:33 Bardzo mi było żal Kamila Durczoka. Nie widziałem go nigdy tak przybitego. Dlaczego tak się ostatnio dzieje, że najlepsi w zawodzie dziennikarskim odchodzą, a ośłizła swołocz, jakiej pełno w każdej gazecie i TV ma się dobrze, epatując zadowolonymi pyskami! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:36 Jowoj nie znasz przysłowia: "Złego szlak nei trafia" i sa długowieczni bo Pan Bóg twierdzi, ze takich nie potrzebuje a diabel, ze i tak do niego trafi ) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:38 Masz rację. W związku z powyższym, będę żył 150 lat ;-( Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:41 Dlaczego się tym smucisz Pomysl ile jeszcze naeozrabiasz na tym padole Ja jako pierwszy pretendent na belzebubową zakładam że do 200 dociągne ) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:43 Też tak sobie dzisiaj pomyślałam, o tych swołoczach, tak jak ty...Ale potem stwierdziłam, że nie mam chyba takiego wroga - ani osobistego, ani "medialnego" - któremu z czystym sercem mogłabym życzyć takiej walki, której wynik jest czasem loterią. Mój ojciec zmarł na raka. Parę lat temu. Przerażająca diagnoza, wyniszczająca terapia, poczucie niemożności, ale cały czas ta nadzieja - może się jednak uda... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:51 Moniu, nie mysl o smutkach ( Taka jest kolej rzeczy i niestety od nas niezalezna Ja takie wiadomosci traktuje jak długotrwały wyjazd. Mówię do zobaczenia i na tym kończy sie moje rozmyslanie. Polecam taką metode. Dużo łatwiej się żyje. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 01:59 Wywrot - generalnie się zgadzam. Z tą koleją rzeczy i tak dalej. Ale wszystko się we mnie wzdraga na myśl o takim "pożegnaniu" - długotrwałym, wyniszczającym, bolesnym, czasem upokarzającym. Jedni odchodzą gasnąc cicho, inni nagle, niczym zdmuchnięty płomień świecy - w jednej chwili są a w drugiej - już ich nie ma. Myśl o gługotrwałej, bolesnej agonii - po wcześniejszej heroicznej walce - budzi we mnie przerażenie. Przepraszam. Przestaję dołować. Tak mnie naszło jakoś... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:02 Chyba dzisiaj wszyscy mamy podobne odczucia ;-( Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:09 >"Wiem - brakowało ci kominiarza..))Usmolonego na twarzy )) Od takiej ilości bieli może cię jutro głowa boleć..."< Masz racje,kominiarza a raczej kominiarki,ktora by mnie pomazala i byc moze sprowokowala szczescie. Glowa to juz mnie boli i to nie tylko od bielszego odcieniu bieli. Poranek bedzie krytyczny... Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:13 Dzisiaj jest noc spadajacych gwiazd. 50 na godzine. Mozna miec piecdziesiat zyczen na godzine,ktore sie spelnia ! Ja juz ide marzyc. Dobranoc wszystkim i niech sie wszystko spelni. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:15 Dobranoc Sky Postaw przy łożu herbatkę z cytrynka Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:15 Dobranoc, Sky... Niech Ci się przyśni ta kominiarka... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:17 Dobranoc Sky. Rano syndrom dnia poprzedniego jak znalazł Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:19 Też uciekam! Miłej nocy wam życzę - i wielu spadających gwiazd... Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 02:33 a ja myslalam, ze to sierpien? nic nie wiem Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:22 Cześć. Dzisiaj jestem biernym czytelnikiem Forum. Zbyt wiele tu spraw o których nie mam zielonego pojęcia Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:22 Witam Was,ale usypiam stojac a raczej siedzac Wiec mowie dobranoc tez NM ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:25 Jowoj ściągasz filmy z netu ? tak tylko pytam Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:28 Filmy mamy na sieci wewnętrznej (osiedlowej) przez DC++ Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:31 nie wiem co to DC ale nie pomożesz mi w ściąganiu filmow z emula ? Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:35 Nigdy nie korzystałem z tego programu. A o jaki film Ci chodzi? Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:38 o żaden a w zasadzie o wiele o Zapiski koszykarza i chciałabym sciągać i oglądać wiele filmów W pogoni za rozumem np. Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:45 Anty witaj chcę zobaczyć Wypadki (przypadki) portowe i inne fajne filmy ściąganie mnie nie bawi - trwa i trwa Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:48 A to legalne jest ? To sciaganie . Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:50 Anty upierdliwe pytania zadajesz pewnie NIE Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:54 To chyba wypozyczalnia jest bardziej wygodna . Tak mysle . I mozna(?) skopiowac . Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:54 Dosyć specyficzne zainteresowanie (wypadki portowe?) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 21.11.04, 23:59 wszelkie wypadki lubię a może one mnie lubią lubieją a teraz lubi mnie sen i już branocka Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 00:04 Dobranoc , niech ci sie Titanic przysni . Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:07 nie znam się na ludziach czytam poprzednie wątki ostatnio przeze mnie zaniedbywane i dziwię się niektóre wpisy mnie zaskakują i to in plus fajnie Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:11 Witaj Ado! Masz na mysli watki forumowe? ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:14 Jutka większość nowych wątków ignorowałam dzisiaj mam wenę do czytania to zaległości nadrabiam Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:14 o i Wywrot tutaj jest witam mam tipsy ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:17 Opowiadaj o tych tipsach Ile dałas po pierwsze bo na sobote moze bym sobie zrobila no i najwazniejsze jak się z nimi czujesz i ile czasu w gabinecie spedziąlas Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:17 Tez bym chciala miec tipsy,ale co potem? Podobno musza byc czesto "odnawiane" ? Wiec musze zazdroscic... ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:14 Witaj Jutko,dawno nie widziana!! Czy juz siedzisz na walizkach i paczkach? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:19 Witajcie dziewczyny ) ML, zaniedbalam forum, bo mam przeladowanie laczy polaczone z ostatnimi podrygami ostrygi Jutka - podrygujaca i hiperwrazliwa (a.k.a. ostryga) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:23 ceny są różne ok 150 o mnie podobno jedwabne nie są długie ale lakier trzyma się do dwóch tygodni uzupełniać trzeba co 3 -4 tygodnie to zajmuje ok 2 godzin bleeee nuda założenie ponad dwie godziny są fajne a przy moich inklinacjach do obgryzania paznokci i wgryzania się w skórki - niezastąpione kiedyś już miałam tipsy i byłam szalenie zadowolona Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:27 Poniewaz tego nalogu nie mam,ale mam inne gorsze wiec chyba przestane zazdroscic,z powodu tych dwoch godzin co kilka tygodni.. Ale sa ladne to fakt! ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:32 To uzupełnianie co 3 tygodnie chbya mnie powstrzyma Kto by mnie wygonił z domu na dwie godziny nudów ( Raz w miesiacu byłoby pewnie do strawienia, częściej odpada ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:35 ja chcę mieć te tipsy ale to uzupełnianie to koszmar tym bardziej, że nie jestem osobą "kontaktową" i wszystko odbywa się w ciszy przy muzyce ale muszę mieć zadbane łapki coś za coś Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:41 Jak juz miałas to wiesz jak wygląda okres rezygnacji z tipsów) Ile czasu dochodzi się do swoich paznokci i jak one wyglądaja przez ten czas ? No i po co pisałss o nich ) Nie dalej jak wczoraj z córka rozmawialam czy nie zrobic ) Ona mi tak jakby odradziła a teraz znowu mam zagwozdkę Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:44 dochodzi się przez czas wakacji odżywki po dwóch miesiącach paznokcie są jak nowe ale ja nie umiem każdego dnia smarować najwyżej będę bez paznokci ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:45 Dwa m-ce powrotu? To dlugo,uff! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:49 Zaraz zaczne nowy watek bo ten za dlugi i poza tym pewnie spac pojde.A gdzie jet Wojciech? ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:51 NO nie, wakacje zdecydowanie odpadaja W tym czasie jest najwięcej spotkań A w zderzeniu z moja systematycznoscia bedzie to trwało dwa razy dłużej niż u Ciebie co nie znaczy, ze coraz bardziej mam ochotę A wszystko przez to, ze 2 paznokci nie potrafię zapuscic 8 jest super a 2 byle jakie Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:49 marialudwika napisała: > a kiedy odlot Jutko? *********** Odlot 3 grudnia 11 dni Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:13 dobry wieczor ktore watki zaniedbywalas Adzielcu ? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:13 Witanko Ado, mówią, ze trzeba beczkę soli wszamać żeby kogos poznac Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:19 Wywrot,podobno trezba zjesc a i tak sie nie pozna! Witam tez ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:24 No widzisz ML jak to jest jak się słyszy że dzwonią tylko nie wiadomo, w którym kościele ) Na usprawiedliwienie dodam, ze słyszałam swoją wersję, ale Twoja bardziej mi odpowiada Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXXII 22.11.04, 23:27 ludzie są nieprzewidywalni (razem się pisze czy osobno ?) ale skoro do siebie nie mam 100 % zaufania to wobec innych to zaufanie jest takie dużo mniejsze Odpowiedz Link