Dodaj do ulubionych

Dzisiajki (134)

16.09.05, 15:12
pozwoliłam sobie pod nieobecność założycielki smile
"Dzisiejki czy dzisiajki, co za roznica?" - tak w poprzednim wydaniu Mammajka
napisała. I rzeczywiście - nie ma różnicy smile

Prawie już jesień - życzę wszystkim, żeby dla każdego była ona kolorowa smile
Obserwuj wątek
    • lablafox Re: Dzisiajki (134) 16.09.05, 16:44
      Byłam w mieście, a poniewaz bardzo ufam mojemu mężowi , to zmarzłam jak cholera
      (właśnie tak zmarzłam) , gdyż mój mżonek bywszy wczesniej w mieście
      stwierdził ,że "tylko pada , zimno nie jest".
      Pod marynarkę założyłam więc jedną z moich ulubionych bluzek , bez rękawów i z
      dekoltem , co by się nie zapocić , a na gołe nogi spodnie , lekkie , z tego
      samego powodu i czołenka na płaskim obcasie.
      No i było mokro i zimno , okrutnie .
      Do tej pory jestem skostniała.
      Ciepłych wieczorów więc żądam i oczekuję.
      • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 16.09.05, 17:15
        Leje jak z cebra, burze slychac na horyzoncie.
        A ja musze niedlugo do kolezanki jechac.
        Nic to, zlego zle nie wezmie smile
        • bodzio49 Re: Dzisiajki (134) 16.09.05, 23:44
          Jakiś pesymista krakał, że jesień będzie krotka, mokra i zimna i szybko zima
          przyjdzie. Ale ja w to nie wietrzę.
          • bodzio49 Re: Dzisiajki (134) 16.09.05, 23:44
            bodzio49 napisał:

> Jakiś pesymista krakał, że jesień będzie krotka, mokra i zimna i szybko zima
            > przyjdzie. Ale ja w to nie wietrzę.

Nie wierzę miało być.
    • jutka1 Sobotnio :-) 17.09.05, 11:38
      Po raz pierwszy od dlugiego czasu udalo mi sie pospac prawie 9 godzin smile))

Dzien u nas jasnoszary, a wlasciwie golebi, bez deszczu, w sumie przyjemny (a
      przynajmniej tak wyglada przez okno smile.
      W planie dokonczenie podliczania klienta, czytanie, muzyka, kawa u mamy z
      siostra, moze jakis film.
      Sobotnie lenistwo.

Dziendobrybardzo smile
      • antyproton Re: Sobotnio :-) 17.09.05, 13:19
        Sa grzyby w Polsce ?
        Pamietam jak bylem pod koniec sierpnia to widzialem ze sprzedawali na drogach .
        We Wloszech w tym roku obrodzilo , szczegolnie prawdziwki .
        Nie jestem grzybiarzem ale mam zapalonych znajomych .

Wlasnie jestem po godzinnym machaniu konczynami w basenie .
        Jak to dobrze robi na pluca .
        I na kregoslup .
        I na samopoczucie tez .

Hoo - hoo - hoo - hooo ( to tarzan co we mnie drzemie smile)))))
        • jutka1 Re: Sobotnio :-) 17.09.05, 14:12
          Grzyby?
          Chyba sa jeszcze, a wlasciwie powinny sie pojawic, bo po upalach teraz deszcze
          przyszly.
          Niestety, nie moge ich spozywac, wiec sie za bardzo nie interesowalam smile))
          • no_no Re: Sobotnio :-) - po robocie:-) 17.09.05, 18:08
            mały teścik nowej sygnaturki.
            Może być?
            • jutka1 Re: Sobotnio :-) - po robocie:-) 17.09.05, 18:12
              Mnie sie podoba, ale ja sie nie licze
              smile)))))))))
              • lablafox Re: Sobotnio :-) - po robocie:-) 17.09.05, 19:18
                Póoł dnia przeleżałam i miałam ochotę na tak spędzone kolejne pół dnia, ale...
                Więc i zadanie domowe o V.van Goghu zrobiłyśmy i albumy obejrzałyśmy i
                pogadałyśmy o sztuce.
                Teraz wnuczka robi sałatkę z fetą , a ja chyc , do Forum , a tu coma.
                • jutka1 Re: Sobotnio :-) - po robocie:-) 17.09.05, 19:20
                  Czesc Lx smile
                  Eee tam coma zaraz.. Spowolnienie weekendowe smile
                  • antyproton Re: Sobotnio :-) - po zakupach 17.09.05, 20:55
                    Teraz jest sezon ,
                    wiec nie zabraklo skrzynki winogron .
                    W stanie stalym i cieklym tez .

Jakbym cos palnal gdzies za jakies 1,5 godziny to winne sa pestki wink)
                    • jutka1 Re: Sobotnio :-) - po zakupach 17.09.05, 21:41
                      Jedz i pij na zdrowie, a ja czekam az cos palniesz wink)))))))))
                      • mammaja Re: Sobotnio :-) - po zakupach 17.09.05, 22:16
                        Witam po krotkiej absencji! Wrocilam z pieknego Olsztyna, gdzie spedzilam arcy
                        ciekawe dwa dni, na rozmowach z ludzmi z calej Polski,a nawet Niemiec i Litwy,
                        jubileuszowej uroczystosci, wspanialej zabawie w karczmie warminskiej i
                        zwiedzaniu Olsztyna. Jestem wzbogacona o kontakty, wymiane doswiadczen, nowe
                        ciekawe znajomosci. Tyle,ze juz dzisiaj o tym nie napisze, moze jutro. Dziekuje
                        Ewelinie za otwarcie dzisiejek i pozdrawiam. Mm
                        • ewelina10 niedzielnie 18.09.05, 09:22
                          dziendobry Mammajo witam niedzielnie wszystkim
                          fajnie, że miałaś ciekawy wyjazd ... jak sobie odpoczniesz po trudach podróży
                          napisz nam coś o tym, proszę smile

u nas jest bardzo słonecznie, aczkolwiek w miejscach zacienionych - chłodno.
                          trzeba już teraz "łapać" co się da i chwytać ile się da smile usiłuję właśnie to
                          zrobić - dzisiaj - rowery frrru do samochodu i ruszamy gdzie nas oczy
                          poniosą ... kierunek odwrotny do miasta - puszcza Biała, a może Pułtusk, a może
                          jeszcze dalej gdzieś bliżej Mazur...

wieczorkiem napewno wrócimy z powrotem. mam nadzieję, że trasa mnie trochę
                          wymęczy, bo już mięśnie upominają się o jakiś czynny wysiłek.

miłego dnia ... i kończe szybciutko bo ...
                          • jutka1 Re: niedzielnie 18.09.05, 10:20
                            SLOOOONCEEEE!!!!!!!!
                            (przepraszam, ze krzycze, ale tak sie ciesze!!)
                            smile))))))

Ile sie da spedze dzis w ogrodzie. Mam do przeczytania ostatnie pare stron
                            Polityki i Przekroj, a do tego przyszlo nowe New York Review of Books. Ze trzy
                            godziny na sloncu.... mniam! smile))))

Zycie jest jakie jest, ale bywa proste, nieskomplikowane i piekne. Jak malo mi
                            trzeba czasem smile)))

Dziendobrybardzo smile
                            • mammaja Re: niedzielnie 18.09.05, 12:13
                              Odpowiedz Ewelinie:
                              Ludzie, ktorych spotkalam ciesza sie zyciem. Odkrywaja swoje zdolnosci: pisza
                              wiersze, maluja, ukladaja przepiekne kompozycje z suszonych kwiatow lub
                              wyszywaja. Chodza na wycieczki, jezdza i zwiedzaja. Spiewja i tancza. Sa weseli,
                              chociaz "szron na glowie" i dolegliwosci bez liku. Nie wazne. Realizuja swoje
                              marzenia sprzed lat, ucza sie jezykow i obslugi komputera.Zagarniaja w swoje
                              szeregi innych, czujacych sie na marginesie spraw waznych. Nie musza niczego
                              udawac, nie martwia sie czy sa grubi, chudzi czy kulawi. W Karczmie wywijali
                              rowno smile Poznaja innych, takich jak oni. Przekonuja sie, ze mozna
                              bezinteresownie wspolpracowac i pozostawiac na marginesie podzialy. Burzyc mury
                              i budowac mosty. Przyjezdzaja ze Szczecina, Wroclawia, Rzeszowa i calej
                              srodkowej Polski. Przyjezdzaja z Wilna i Bawarii. Wyjezdzaja odnowieni i mowia -
                              "jak dobrze ze cie spotkalam" - jedni do drugich. Ja znajduje w tym nadzieje na
                              wiele ciekawych spotkan, dzialan i doswiadczen. Ciesze sie.
                              • lablafox Re: niedzielnie 18.09.05, 12:23
                                Wpadam na chwilkę , aby nie przeszkadzać w "korepetycjach " z matematyki -
                                dziadkowi i wnuczce.
                                Tak jak u Jutki słońce.
                                Szpaki nadal zbierają sie na drutach.
                                Jest pięknie , oby jak najdłużej.
                                Ciekawe co porabia Verbena teraz w Polsce.
                                Jutencjo spotkałyście się już?
                                Mammajko dobrze przebywać wśród w takich ludzi , to ładowanie akumulatorów.
                                • jutka1 Re: niedzielnie 18.09.05, 13:56
                                  Lx, czekam na Verbenki telefon i haslo cogdziejak smile
                                  • verbena1 Re: niedzielnie 18.09.05, 15:57
                                    Witam ze slonecznego Lubina na Dolnym Slasku.
                                    Przed chwila zakonczylam bardzo kaloryczny obiad a juz wolaja na kawe i ciasto.
                                    Straszne jest zycie goscia w Polscesmile))
                                    Weszlam tylko na chwilke do internetu ,zdazylam poczytac Dziesiejki i juz musze
                                    uciekac.
                                    Sciskam wszystkich,brakuje mi Was troszeczke.
                                    Jutko, zadzwonie wkrotce...
                                    Pozdrawiam
                                    • jutka1 Re: niedzielnie 18.09.05, 16:27
                                      Witaj Verbenko smile
                                      Bylam tam w zeszla sobote w Galerii Zamkowej na wernisazu smile

Jadlam w karczmie w Ratuszu (w dol po schodkach) - bardzo przyjemnie..

Czekam na telefon smile))
                                      • ewelina10 Re: niedzielnie 18.09.05, 17:44
                                        Mmko takie wieści są optymistyczne. cieszą mnie te i budująco wpływają na mój
                                        optymizm. fajnie jest - chcieć i nie musieć smile))

dzisiaj pojeździliśmy sobie trochę rowerami po Puszczy Białej, ale najdłuższy
                                        odcinek wybraliśmy - wzdłuż Narwi. Obiad zjedliśmy w leśniczówce przy napalonym
                                        kominku - z wiadomych powodów nie mogę zdradzić tego miejsca wink - był świeżutki
                                        pstrąg w sosie czosnkowym yymmm ... "delicious". miejsce jak marzenie - na
                                        skraju lasu przy Narwi, do najbliższych osiedli daleko - a tu niespodzienka -
                                        można smacznie zjeść (były nawet pyzy) i nawet przenocować.

pogoda wyśmienita na takie eskapady, nastrój dopisał ... o marzeniach
                                        przyszłościowych tyż (zam) było - właśnie takich, o których powyżej
                                        wspomniałam - "chcieć i nie musieć" i z niecierpliwością nie możemy się ich już
                                        doczekać smile)) tiiia ... ten rozpalony kominek chyba czynił cuda smile
                                        • ewelina10 pozdrawiam serdecznie Verbenę w kraju ntxt :) 18.09.05, 17:45

• mammaja Re: pozdrawiam serdecznie Verbenę w kraju ntxt 18.09.05, 19:30
                                            Hej, ja tez! Verbenko - delektuj sie polska kuchnia - na rowerze zrzucisz te
                                            pare kilo smile))))
    • jutka1 Poniedzialek, i co tak pusto? 19.09.05, 09:55
      Puchy - cos sie z Wami porobilo w ten week-end?

Tutaj ciagle slonce jak sie patrzy. Az mi sie nie chce jechac do biura smile Moze
      zostane i bede w domu pracowac, zobacze.

Dziendobrybardzo smile
      • lablafox Re: Poniedzialek, i co tak pusto? 19.09.05, 11:05
        U nas też słonecznie , ale poranek był okropnie zimny.Kolega jechał do pracy
        autobusem , bo szyby w samochodzie miał zamarzniete i nie miał czasu na
        skrobanie.
        Ja dziś zaczęłam poniedziałek prawcowicie - od wrzucenia do pralki 1 porcji
        letnich ciuchów.
        Witajcie poniedziałkowo.
        • mammaja Re: Poniedzialek, bardzo pracowity 19.09.05, 11:40
          O 6.30 obudzil mnie telefon komorkowy.To znajoma podawala sms-em nowy nr
          telefonu! Czemu o tej porze? A potem juz sprawa za sprawa, dzisiaj pogrzeb
          mojego profesora z ASP, wspanialego grafika i faceta, Henryka Tomaszewskiego.
          Mzonek jedzie, ja zobacze jak sie wyrobie. Zbyt duzo spraw na jeden
          poniedzialek! A na slonku cieplutko i pieknie smile
          • no_no Re: Poniedzialek, szewski:-) 19.09.05, 13:33
            Nie ma kogo wybawić albo i co wysadzić.
            Ach! Jak ja nie lubię być taki bez czynny...
            Dobrze, że chociaż muzyka grasmile...Just the another day - SKO

-_-
            • mammaja Re: Poniedzialek, zwycieski ! 19.09.05, 22:41
              • mammaja Re: Poniedzialek, zwycieski ! 19.09.05, 22:42
                Obejrzalam mecz siatkowki z Chorwacja. Brawo nasze dziewczyny! Oby tak dalej smile
                • dado11 Re: Poniedzialek, zwycieski ! 19.09.05, 23:08
                  Cześć Mmsmile Miło, że Warmia i Ciebie zauroczyłasmile Witam wszystkichsmile
                  Dzień był piękny i zabiegany. Odebrałam w NFZ formularz E-111 i umarłam ze
                  śmiechu. To pismo uprawniające mnie do korzystania z bezpłatnej opieki
                  medycznej za granica, jest byle jakim świstkiem napisanym tylko po polsku!
                  Wydali od ręki, ale nie sądzę, aby ktokolwiek, gdziekolwiek honorował taki
                  papióreksad
                  Nieważne, mam już pełne objawy reise-fieber, więc głowa w walizkach, o ranyy,
                  byle nie zapomnieć paszportusmile))) Poza tym przygotowanie na moją nieobecność
                  domu, zwierzyny, ogrodu i całego mojego małego światu. Góra pracy....
                  Ale jest fantastyczniesmile)) Pozdr. D.
                  ps. wkleiłam do albumu troszkę impresji...
                  • jutka1 Re: Poniedzialek, zwycieski ! DADO 19.09.05, 23:16
                    ... zapomnialas mnie o czyms zawiadomic.....
                    sad
                  • skynews Re: Poniedzialek, zwycieski ! 19.09.05, 23:23

Honoruja,
                    nie mialem problemow, wystarczy ze zobacza E-111, a poza tym szpital, klinika
                    lub lekarz wysylaja fax lub mail do ubezpieczyciela z prosba potwierdzenia przejecia kosztow leczenia.
    • jutka1 wtorkowo i slonecznie 20.09.05, 09:06
      Ciagle slonce, choc ma byc chloniej dzis, 19C.
      Podobno jeszcze co najmniej 10 dni takiej pogody, a od jutra (podobno)
      ocieplenie, do 25C!

Mam dzis multum do zrobienia i pozalatwiania "w powiecie", a chcialabym wykroic
      popoludnie w domu, bo tutaj tez robota wzywa. Sa takie dni w tygodniu....

Dziendobrybardzo smile
      • ewelina10 Re: wtorkowo i slonecznie 20.09.05, 09:18
        witam
        ma być ciepło i słonecznie do soboty - takie są prognozy
        zatem dzisiaj musi być miły dzień big_grin

wyjeżdżam z biura i do wieczorka. Pa
        • lablafox Re: wtorkowo i slonecznie i ciepło 20.09.05, 09:43
          będzie dzień pracowity , ale co mi tam.
          Dowiedziałam sie ,że od 1 listopada na łączce przed blokiem parking strzeżony
          będzie , bo na miejscu parkingu bloki 4-kondygnacyjne budować będą.
          Byłoby za pięknie , mam nadzieję ,że kępę brzózek z mieszkaniem srok nie wytną.
          Miłego dnia Wszystkim.
          • mammaja Re: wtorkowo i slonecznie i ciepło 20.09.05, 11:40
            Slonce wali drzwiami i oknami. Rozkosznie! Popoludniu czeka mnie wizyta u
            dentysty, co jak kazdy wie... Szwagierka sprowadzila sie z powrotem na pare dni.
            Zycie plyniesmile
            • skynews Re: wtorkowo i slonecznie i ciepło 20.09.05, 15:03

Slonce i rozkosz - jakos tak dziwnie pasuje to razemsmile
              Ani sladu jesieni.
              Trzeba bedzie na zakonczenie tygodnia zorganizowac jakas wycieczke w gory - trzeba bedzie sie rozkoszowac - nie da sie inaczejsmile))
              • jutka1 Re: wtorkowo i slonecznie i ciepło 20.09.05, 15:25
                Coz za cudowny dzien!
                Slonce, piekna widocznosc, gory jak na dloni...
                Ide do ogrodu poopalac sie troche smile))
                • skynews Re: wtorkowo i slonecznie i ciepło 20.09.05, 16:35

Swietny pomysl z tym opalaniem...
                  Relaks totalny i jaka inhalacja dla plucsmile))

Winogrona dojrzaly, sama slodycz !
                  Trzeba sie nimi zajac bo kosy zamiast lapac robaki upodobaly sobie winogronasad(
                • no_no Re: Wtorkowo z dużej litery. 20.09.05, 17:15
                  PROŚBA.

Czy mogliby Szanowni Państwo zważać bardziej na formę Waszych wpisów?
                  Bardzo bym prosił, by nie narażali Państwo na szwank
                  i niepotrzebne katusze mojego wysokiego poczucia formy i es_te_ty_ki.

Apeluję! Piszcie tytuły wątków od dużej litery! Takoż i zdania.
                  Miejcie trochę szacunku i chociaż odrobinę litości.

Bardzo proszę...nie narażajcie mego wzroku na taką dysharmonię...
                  • jutka1 Re: Wtorkowo z dużej litery. 20.09.05, 18:23
                    Mam Cie przepraszac?
                    Prosze bardzo, przepraszam.
                    Bo rozumiem, ze to do mnie bylo.

Podp.
                    Szanowni Państwo

smile))
                    • skynews Re: Wtorkowo z dużej litery. 20.09.05, 19:32

smile))
                      Nie przepadam za duzymi literami, ograniczam sie do minimum.
                      Poza tym bedac leniwym nie zawsze chce sie nacisnac shift - to dodatkowa
                      czynnoscsmile
                      Dokładnie jak używanie polskich znaków - nie chce mi się.

Nie naduzywac duzych liter - to jest krzyczenie na forum i w internecie.
                      • ewelina10 Re: Wtorkowo z dużej litery. 20.09.05, 21:43
                        (nie)dobry zwyczaj pisania małymi literami przejęłam od jakiegoś czasu od
                        innych piszących w necie. odrobiną empatii w tym przypadku nie potrafię się
                        wykazać crying
                        • glodn_y Re:Maliniak jest wieczny 20.09.05, 21:45
                          img380.imageshack.us/img380/8496/1209kaczynski16vp.jpg
                          • mammaja Re:Maliniak jest wieczny 20.09.05, 22:11
                            smile)))))))
                            • ewelina10 Re:Maliniak jest wieczny 20.09.05, 22:21
                              zupełnie jak Maliniak smile
    • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 10:26
      Witam sie w biegu. Co za dzien!
      Przynajmniej slonecznie smile

Dziendobrybardzo smile
      I naraziebardzo wink
      • mammaja Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 10:39
        Nieba blekit bez jednej chmurki smile A w glowie coraz wiekszy zamet przedwyborczy.
        Ile krolikow z za pazuchy wyciagna jeszcze jedni przeciw drugim? I czy
        krolikow, czy raczej g..... Dobrze,ze sa konkretne osoby na ktore mozna
        zaglosowac.A napewno nie wyczerpie wszystkich mozliwosci - mam zamiar popierac
        tylko jednego senatora i 2 poslow (poslanki). Reszta niech spada.I tak wiemy jak
        pozniej wyglada spelnianie obietnic wyborczych sad
        • mammaja Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 17:33
          Czy jest na tym forum ktos, kto chcialby zaniesc kwiatki ML w najblizszy piatek?
          Jezeli tak, prosimy o wiadomosc na skrzynke lub tutaj.
          • fedorczyk4 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 20:24
            Wiadomość dla Mm. w skrzynce. Wieczór piękny po pięknym dniu. Tylko tyle roboty
            mam że już sama nie wiem w co ręce włożyć. Krowisia ciągle niedomaga więc latam
            co drugi dzień do weta na płukanie psa od środka, syn mi się żeni w sobotę no i
            negocjuję kontrakty dla firmy, co to ją dopiero zakładam. Ale co tam
            najważniejsze są kolory za oknemsmile)
            • mammaja Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 21:17
              Fed, przeczytaj koniecznie odpowiedz! I współczuję niedoczasu smile
              A portal otwiera sie dzisiaj w tempie zolwia - chyba tego nie wytrzymam!
    • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 21:29
      ewelina10 napisała:

> Prawie już jesień - życzę wszystkim, żeby dla każdego była ona kolorowa smile

I złota jak Panna Przeniczna.
      • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 21:43
        A co to Panna PRZeniczna ???

Czy to taka co na sianie nie zostala skonsumowana ???

wink))))

• antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 21:58
          Swiatlo , tylko sie nie obraz , boze cie bron !
          Ja juz cie lubie , wiesz ?
          Zagladaj do nas czesciej , im wiecej roznych pogladow i punktow widzenia tym
          lepiej . A kogutami panoszacymi sie w kurniku sie nie przejmuj wink))))

P.S.
          Wygraly nasze panie kochane , sa w polfinale !!!!
          Tak trzymac , baby moje !!
          Macie 102 cmoki od forum +40 .
          smile)))
          • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:07
            antyproton napisał:

> Ja juz cie lubie , wiesz ?

Czy to znaczy że przedtem mnie nie lubiłe(a)ś?
            • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:14
              (łeś) .
              Przedtem jakos mi przemknales niezauwazony smile)

To co z ta panna ?

wink
              • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:16
                Zaraz sie opluje wink)))
                Juz widze dyskusje Anty i Swiatla o homoseksualizmie. Oj.
                Doczekac sie nie moge.....
                smile))))
                • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:20
                  Nie znam swiatlych pogladow na temat milosci do tej samej plci ,
                  ja to tylko akceptuje u innych , u mnie jakby mniej wink))
                  • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:20
                    No wlasnie, Ty akceptujesz u innych.
                    smile

Sorry, Swiatlo wink)))
                    • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:26
                      Hehe ,
                      Swiatlo zblizony do mlodziezy wszechpolskiej ??
                      Nie wyglada mi na takiego .....

wink)))
                      • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:28
                        antyproton napisał:

> Hehe ,
                        > Swiatlo zblizony do mlodziezy wszechpolskiej ??
                        > Nie wyglada mi na takiego .....

Ludzie, nie squrwiać. O pannie było. Jutka, odpowiedz Cząstce Elementarnej o co
                        chodzi z tą Panną.
                      • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:28
                        Wiecej na Swiatlo nie plotkuje.
                        Sam napisze jak sie temat pojawi wink))

Na slynnym watku Marka sie wypowiadal ale pod drugim nickiem.

A teraz Swiatlo mnie zabij smile))

Wiecej nie gadam, my lips are sealed smile
                        • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:33
                          jutka1 napisała:

> Na slynnym watku Marka sie wypowiadal ale pod drugim nickiem.

Na jakim wątku Marka? Pod jakim drugim nickiem? Link?
                          • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:36
                            Proponuje komisje forumowa do rozpatrzenia prawdziwych pogladow Swiatla w
                            temacie .
                            W celu wyeliminowania spekulacji .
                            wink))
                            • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:38
                              antyproton napisał:

> Proponuje komisje forumowa do rozpatrzenia prawdziwych pogladow Swiatla w
                              > temacie .

W temacie Panny Przenicznej znaczy się.
                          • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:39
                            Swiatlo, pacnac Cie?
                            Sam sie tu i nie tylko przyznales ze Eloi to Ty.
                            A watek byl o homoseksualizmie.

I napisales swoje zwykle poglady.
                            • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:40
                              To dowiem sie co z ta cholerna panna
                              czy nie ??!!

wink))))
                              • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:43
                                antyproton napisał:

> To dowiem sie co z ta cholerna panna
                                > czy nie ??!!

No bo Jutka zamiast mówić na temat to wyciąga jakieś stare szpargały z kosza na
                                makulaturę.
                                • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:53
                                  Ja nic nie wyciagnelam. Moglam wyciagac, linki dac, ale po co?
                                  I tak nie wytrzymasz i sie wypowiesz smile
                            • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:42
                              jutka1 napisała:

> Swiatlo, pacnac Cie?
                              > Sam sie tu i nie tylko przyznales ze Eloi to Ty.
                              > A watek byl o homoseksualizmie.
                              >
                              > I napisales swoje zwykle poglady.

No dobrze, ale nie pamiętam wątku. Bo nie pamiętam abym wyrażał jakiekolwiek
                              opinie jako Eloi. Jako Eloi to ja tylko się słodko i szeroko uśmiechałem.
                              • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:43
                                No to musialy Ci sie okna z nickami pomylic smile
                                Tak jak sygnaturka Eloi smile)))))))))))))))))))
                                • swiatlo Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:49
                                  jutka1 napisała:

> No to musialy Ci sie okna z nickami pomylic smile
                                  > Tak jak sygnaturka Eloi smile)))))))))))))))))))

No dobrze, poddaję się. Kobiety nikt nigdy nie przegada...
                                  • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 22:55
                                    Swiatlo ,
                                    no , jedna wade Jutek moze miec wink)))
                                    • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 23:00
                                      Krolu Zloty, nie rozsmieszaj mnie wink))
                                      • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 23:07
                                        Nie lubisz sie smiac ?

wink)
                                        • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 23:11
                                          Bardzo lubie sie smiac smile
                                          • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 23:25
                                            A ja bardzo lubie jak sie smiejesz smile)))
                                            • jutka1 Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 23:27
                                              hahahahahahaha smile)))
                                              hehehehehehehe smile)))

ale sie usmialam! wink))))))
                                              • antyproton Re: Dzisiajki (134) 21.09.05, 23:32
                                                lululululululu smile))
                                                lululululululu smile)

ale sie nalubilem !!

wink))))
                                              • swiatlo A zaczęło się od niewinnej Panny Przenicznej /nt 21.09.05, 23:32

• antyproton Re: A zaczęło się od niewinnej Panny Przenicznej 21.09.05, 23:39
                                                  No i pojde spac
                                                  bez wiedzania cuskolwiek na temat panny pRZenicznej .

wink)
                                                  • jan.kran Re: A zaczęło się od niewinnej Panny Przenicznej 22.09.05, 03:58
                                                    To piosenka Haliny Frackowiak , litania do Matki Boskiej Zielnej. Bardzo piekna.
                                                    Kransmile))
                                                  • lablafox Ale ona była Panną PSzeniczną 22.09.05, 09:08
                                                    a ta ( z małej literki i od a , bo to ciąg dalszy zdania)Panna PRZeniczna budzi
                                                    zainteresowanie no bo kto ją parł , albo kogo ona prze , albo co to ta niczna ?
                                                    Może ona nazywa się Niczna i prze ???
                                                    O to chyba Anty się dopytuje.
                                            • ewelina10 Re: Dzisiajki (134) 22.09.05, 09:42
                                              witam
                                              nogi, ręce zimne ... a na biurku mam włączoną lampkę, chociaż z prawej strony
                                              jest duże okno crying((
                                              dzień też się zaczął tak byle jak ...
                                              • fedorczyk4 Re: Dzisiajki (134) 22.09.05, 10:38
                                                Ja się z takiej pogody egoistycznie cieszę, dzień dobry Wam, bo rozwiązuje mi
                                                to problem kreacji na ślub synusia. Na taką burawą i niezbyt gorącą mam
                                                odpowiedni mundurek, a na ciepełko musiałabym "kompinować" i wydawać, a tak to
                                                dam im. Mam nadzieję że nie dojdzie podczas przyjęcia do rodzinnej dintoiry.
                                                Ale po cichutku liczę na kilka wpadek i popisów, żeby nie zdechnąć z nudów.
    • jutka1 Czawartkowo.. (z duzej litery ;-)))) 22.09.05, 07:36
      Sloneczny poranek - szron na trawie i oknach samochodu powinien stopniec
      niedlugo smile)
      Za 2 godziny w droge, szykuja mi sie bardzo przyjemne dwa dni w przyjacielskim
      towarzystwie. "Do zobaczenia" w sobote smile))

Dziendobrybardzo smile
      • lablafox Dziś Dzień bez Samochodu 22.09.05, 09:11
        Wczoraj goście i byłam pilotem po Poznaniu .
        Dziś spokojnie , słonecznie , ciepło, domowo.
        Po południu spotkanie, jadę autobusem smile)).
        • mammaja Re: Dziś Dzień bez Samochodu 22.09.05, 09:34
          Nie ma slonca! Po tylu dniach pelnych zlotych kolorow dziwnie szaro - a przecie
          niedlugo tak bedzie ...Buuu...Zeby chociaz z tych chmurek deszcz popadal.
          Nieslychane wczoraksze swiatlo przedwieczorne wrzucam do albumu smile
    • ewelina10 Re: Dzisiajki (134) 23.09.05, 07:58
      witam
      dzień słoneczny i skądinąd doszły mnie wieści - ma być ciepły.
      cieszę się, bo taka pogoda będzie nam właśnie dzisiaj potrzebna.

wyjeżdżam i zaraz wpadnę w wir spraw.
      pamiętam o spotkaniu i do zobaczenia smile
      Papatki przesyłam.
      • dan8 Re: Dzisiajki (134) 23.09.05, 13:23
        U mnie tez piekny,wiosenny i sloneczny dzien.
        Dzien zadumy nad sensem zycia.
        Pozegnalismy dzisiaj naszego znajomego.Odszedl w pieknym wieku 85-ciu lat.
        Byl samotnym czlowiekiem,wiekszosc Jego przyjaciol juz odeszla , wiec na
        pogrzebie byla garstka osob.
        • lablafox Re: Dzisiajki (134) 23.09.05, 18:57
          Tak to jest Dan, gdy ludzie przekraczają jakieś normy.Zostaje obok nich garstka
          ludzi.
          Dziś 1 dzien jesieni - przecudny , słoneczny , melancholijny , mgiełkowy.
          Dzisiaj tez dzien różnych zdarzeń - gdy mąż uczestniczył przy odcinaniu
          dziewczynie gazu w mieszkaniu , w obecnosci komornika , mnie okradły cyganki ,
          przy Bema.
          Zaczarowały mnie .Szłam sobie alejką - pusto , pomyślałam ,że policzę ile mam
          kasy przy sobie to kupię jej i dziewczynkom chleb i coś do jedzenia.
          , których nie zdążyłam włożyć .
          Obstawiałam torebkę , bo jedna była za mną, a druga przede mną , coś tam
          mruczały , chciały powróżyć , w je oddały wstrętne złodziejki.
          Zdziwiły się ,że chcę od nich jakieś pieniądze , przecież nic im nie dawałam.
          Zdołałam się od nich odepchnąć i poszłam .Poczułam się cholernie podle, ryczeć
          mi się chciało. No niby pieniadze niewielkie , ale zawsze , wolałabym żeby małe
          miały coś na jutro .Czyzby zła passa złodziejska trwała nadal?
          Potem pojechaliśmy do Grodziska na groby rodzinne mego męża i zwidziliśmy
          stadion Groclinu - śliczny , mały , kameralny , pięknie utrzymany .W czwartek
          mecz Groclin -FC Menc(Francja).
          Potem powrót do domu i wspólny okrzyk ,że najlepiej w domeczku. teraz kazdy z
          nas zajmuje sie swoimi sprawami.
          • no_no Re: Dzisiajki (134) - Cuda, zwidy, omamy. 23.09.05, 21:06
            Ludzie! Co jest grane??? Gdy płodziłem kilka zdań
            do jednego z wątków całkiem politycznych, i już, już
            miałem go wysłać, nagle ukazał się w treści mego
            listu następujący tekst: "going to mesmile"
            Patrzę i oczom nie wierzę, bo wydawało mi się,
            że swoje myśli formułowałem używając wyłącznie języka
            moich dziadów i pradziadów. Zwątpiłem...ki diabeł?
            A może to anielica jakaś?

Ludzie...Cuda, zwidy, omamy?
            Ktoś mnie wołał?smile Proszę się przyznać.
            • mantra1 Re: Dzisiajki (134) - Cuda, zwidy, omamy. 23.09.05, 21:41
              Hacker, panie dzieju, ani chybi hacker jakowys smile)
              • mammaja Re: Dzisiajki (134) - Cuda, zwidy, omamy. 23.09.05, 21:54
                Uff, kończy się dzień, właśnie zakonczyliśmy uroczystości urodzinowe mzonka w
                gronie bardzo rodzinnym. Bardzo miły dzień, cieszę sie, ze spotkałam takich
                wspaniałych ludzi z Forum. Hej!
      • ewelina10 Re: Dzisiajki (134) 23.09.05, 22:10
        na sąsiednim forum już napisałam - dzisiejsze spotkanie było bardzo fajne i
        sympatycznie. cieszę się, że moje wyobrażenie o was potwierdziły się w realu smile
        • mammaja Re: Dzisiajki (134) 24.09.05, 11:57
          Znowu dostalismy w prezencie dzien pelen slonca, cisza wyborcza koi moje uszy,
          zapraszam na spacer do lasu, kto moze - a jak nie do parku, gdziekolwiek, gdzie
          sa piekne drzewa i mozna odetchnac. Cieszmy sie zyciem, poki nie sieka nas
          deszcze i wichry, milego dnia wszystkim!
          • lablafox Re: Dzisiajki (134) 24.09.05, 12:13
            Przeczytałam swój woczorajszy wpis i oczom nie wierzę , jakiś dziwnie
            agramatyczny tekst wyszedł.Nie rozumien dlaczego.
            Dziś od rana zmieniałam wystrój balkonu na bardziej jesienny - wrzosy i małe
            chryzantemki.
            Ciepło i słonecznie , z taką jakąś ciszą i spokojem w powietrzu.
            Lubię taką jesień.
            Cudowna.
            Trwaj .
            • mammaja Re: Dzisiajki (134) 24.09.05, 13:21
              Czas zakonczyc 134 - zaczynamy 135!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka