marialudwika 04.08.03, 14:54 Wszyscy chyba sa na wakacjach albo im za goraco,czyzby "ogorki" na forum?? ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popaye Re: Ogorki na forum 04.08.03, 19:57 rzepicha napisała: > UFFFFFFFF !!!!!! > > Gorąco !!!!!! Co? u "Was" tez? -) Wlasnie wrocilem z pracy - faktycznie bywalo chlodniej na ulicach! -). A'propos: - jak latem nie ma "lata" a zima - sniegu - buuuu !... Jak lato jest LATEM! - buuuu !...... Snieg i mrozek w...ZIMIE - buuuu!.... Dziewczynki? - czy Wy wiecie czego NAPRAWDE chcecie?. Wam - dogodzic! - UFFFFF ... )) Odpowiedz Link
rzepicha Re: Ogorki na forum 04.08.03, 20:17 A ja jeszcze nie widziałam Chłopczyka zadowolonego z pogody i ....... powiem wiecej ...... Chłopczyki bardziej narzekają .. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ogorki na forum 04.08.03, 21:32 Na pogode mozna ponarzekac i nikomu sie nie narazac a na inne tematy?Roznie bywa.Uf!!!!! ml Odpowiedz Link
mammaja Re: Ogorki na forum 04.08.03, 21:35 No bo troche przesadza z tym upalem.Chyba ze sie jest nad woda,a nie jezdzi po miescie. Odpowiedz Link
popaye Re: Ogorki na forum 04.08.03, 21:59 mammaja napisała: > No bo troche przesadza z tym upalem.Chyba ze sie jest nad woda,a nie jezdzi po > miescie. nieporozumienie - moze nieudolnie zareagowalem na wpis Rzepichy - sorry, bez urazy. Pracuje w budynku gdzie jest klimatyzacja - wiec do momentu wyjscia z pracy nie zauwazylem iz jest upalnie-cieplo. Auto - stoi na naslonecznionym (sila rzeczy) parkingu, a poniewaz do przejechania mam kilka ulic (ca 10 min) klimatyzator samochodowy nie zdazyl skutecznie zadzialac - poczulem iz jest faktycznie "cieplo" -. o "Dziewczynkach" - bylo na zasadzie: przekory-zartu, - poczul sie ktos urazony - sorry,- powstrzymam sie od wpisow!. Dziekuje za wyrozumialosc - lecz widac nie ta "dlugosc fali" - przepraszam, jestem jednym z ostatnich ...wiec sie 1-szy wyniose. Milo z Wami bylo - Udanych pogaduszek i milej wymiany pogladow. Odpowiedz Link
glodn-y Re: Ogorki na forum 04.08.03, 22:06 Nie przejuj się ,upal działa tak samo na nasze dziewczyny jak i na nas Odpowiedz Link
mammaja Re: Ogorki na forum 04.08.03, 22:17 Cos ty?Kto sie poczul urazony?I czym ? Moze czegos nie rozumiem? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ogorki na forum 04.08.03, 23:29 Nie bierz wszystkiego tak serio a a propos klimatyzacji w aucie nie byloby Ci sie "chlodniej" przejsc te kilka ulic,hi,hi niepowazna ml/moze byc dziewczynka!!/ Odpowiedz Link
popaye Re: Ogorki na forum 05.08.03, 18:53 marialudwika napisała: > Nie bierz wszystkiego tak serio a a propos klimatyzacji w aucie nie byloby Ci > sie "chlodniej" przejsc te kilka ulic,hi,hi > niepowazna ml/moze byc dziewczynka!!/ dlugo nie wytrzymalem - odp.: - ja podziwiam jakich Wy macie partnerow - wspanialych i rozsadnych! - Jestem typowym samcem!: lenistwo, wygodnictwo, nieodpowiedzialnosc, brak zasad i ... dwuznaczna moralnosc - to moje "sztandarowe cechy"! -). Najglupsze decyzje, dzialanie i roztrzygniecia mojej Zony sa: dojrzalsze, bardziej przemyslane, rozsadniejsze i roztropniejsze niz moje! - przynajmniej JEJ zdaniem!)))))). Ty - tez masz racje! - moglbym chodzic do pracy pieszo! - zdrowiej, taniej, korzystniej dla srodowiska naturalnego (spaliny, energia itd!). ALE hmmm... "Moglbym" rowniez: - zyc na koszt Malzonki, pic alkohol (poza urlopem - nie biore do ust), bic i dreczyc dzieci ( nie pracujac musialbym gdzies znalesc ujscie dla nadmiaru energii), byc nalogowym pokerzysta, zdradzac na lewo i prawo Zone, wszyczynac burdy i awantury z byle powodu!. Moglbym .... byc praktykujacym katolikiem i za wszystkie te czyny i wystepki otrzymac "od reki" rozgrzeszenie! -)). Moglbym! - dzielnica miasta w ktorym mieszkam i pracuje, charakteryzuje sie iz nie ma tu "poziomych" ulic. Sa albo "w gore" - albo "w dol" -) Mieszkam "na gorze" - pracuje "na dole" ! Perspektywa powrotu do domu "spacerkiem pod GORE" po (praktycznie) 10 godz pobytu w pracy - tak mnie PODNIECA iz... jezdzilem, jezdze i bede jezil samochodem -. Wygodny chlopaczek - popay E Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ogorki na forum 05.08.03, 20:05 Fajnie,ze jestes dowcipny i nas nie opusciles!!Mnie tez sie zawsze wydaje,ze mam racje.Nawet jak jej nie mam.To chyba taka cecha kobieca,hm.Nie chce uogolniac,bo dostanie mi sie po glowie.Moja jednak z pewnoscia.Pozdrawiam Ciebie ekologicznie ml PS Mamy dzis taki upal,ze nawet dwie ulice isc to za daleko i za GORACO Odpowiedz Link
mammaja Re: Ogorki na forum 05.08.03, 22:21 A jutro bedzie jeszcze cieplej.U mnie w domu jest na szczescie przynajmniej czesciowo chlodno.Zaszywam sie w tzwn."kamiennym pokoju" z lektura,napojem chlodzacym i czekam az mi mlodziez podlaczy neostrade.Do czego mnie zmusiliscie! Robimy siec,koniec przepychanek.(A dotychczas wystarczalo mo SDI)Dopiero bede pisac posty!Zadnych ogorkow! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ogorki na forum 05.08.03, 22:50 A co to jest "neostrada" bo nie wiem??? ml Odpowiedz Link