Dodaj do ulubionych

Ogorki na forum

04.08.03, 14:54
Wszyscy chyba sa na wakacjach albo im za goraco,czyzby "ogorki" na forum??
ml
Obserwuj wątek
    • rzepicha Re: Ogorki na forum 04.08.03, 18:38
      UFFFFFFFF !!!!!!

Gorąco !!!!!!
      • popaye Re: Ogorki na forum 04.08.03, 19:57
        rzepicha napisała:

> UFFFFFFFF !!!!!!
        >
        > Gorąco !!!!!!

Co? u "Was" tez? -smile)

Wlasnie wrocilem z pracy - faktycznie bywalo chlodniej na ulicach! -smile).
        A'propos: - jak latem nie ma "lata" a zima - sniegu - buuuu !...
        Jak lato jest LATEM! - buuuu !......
        Snieg i mrozek w...ZIMIE - buuuu!....

Dziewczynki? - czy Wy wiecie czego NAPRAWDE chcecie?.
        Wam - dogodzic! - UFFFFF ... smile))
        • rzepicha Re: Ogorki na forum 04.08.03, 20:17
          A ja jeszcze nie widziałam Chłopczyka zadowolonego z pogody i ....... powiem
          wiecej ...... Chłopczyki bardziej narzekają ..
        • marialudwika Re: Ogorki na forum 04.08.03, 21:32
          Na pogode mozna ponarzekac i nikomu sie nie narazac a na inne tematy?Roznie
          bywa.Uf!!!!!
          ml
          • mammaja Re: Ogorki na forum 04.08.03, 21:35
            No bo troche przesadza z tym upalem.Chyba ze sie jest nad woda,a nie jezdzi po
            miescie.
            • glodn-y Re: Ogorki na forum 04.08.03, 21:39
              Napełnij wannę hi.
            • popaye Re: Ogorki na forum 04.08.03, 21:59
              mammaja napisała:

> No bo troche przesadza z tym upalem.Chyba ze sie jest nad woda,a nie jezdzi
              po
              > miescie.

nieporozumienie -sad
              moze nieudolnie zareagowalem na wpis Rzepichy - sorry, bez urazy.

Pracuje w budynku gdzie jest klimatyzacja - wiec do momentu wyjscia z pracy nie
              zauwazylem iz jest upalnie-cieplo.
              Auto - stoi na naslonecznionym (sila rzeczy) parkingu, a poniewaz do
              przejechania mam kilka ulic (ca 10 min) klimatyzator samochodowy nie zdazyl
              skutecznie zadzialac - poczulem iz jest faktycznie "cieplo" -smile.
              o "Dziewczynkach" - bylo na zasadzie: przekory-zartu, - poczul sie ktos
              urazony - sorry,- powstrzymam sie od wpisow!.
              Dziekuje za wyrozumialosc - lecz widac nie ta "dlugosc fali" - przepraszam,
              jestem jednym z ostatnich ...wiec sie 1-szy wyniose.
              Milo z Wami bylo -smile
              Udanych pogaduszek i milej wymiany pogladow.
              • glodn-y Re: Ogorki na forum 04.08.03, 22:06
                Nie przejuj się ,upal działa tak samo
                na nasze dziewczyny jak i na nas
              • mammaja Re: Ogorki na forum 04.08.03, 22:17
                Cos ty?Kto sie poczul urazony?I czym ? Moze czegos nie rozumiem?
              • marialudwika Re: Ogorki na forum 04.08.03, 23:29
                Nie bierz wszystkiego tak serio a a propos klimatyzacji w aucie nie byloby Ci
                sie "chlodniej" przejsc te kilka ulic,hi,hi
                niepowazna ml/moze byc dziewczynka!!/
                • popaye Re: Ogorki na forum 05.08.03, 18:53
                  marialudwika napisała:

> Nie bierz wszystkiego tak serio a a propos klimatyzacji w aucie nie byloby Ci
                  > sie "chlodniej" przejsc te kilka ulic,hi,hi
                  > niepowazna ml/moze byc dziewczynka!!/

dlugo nie wytrzymalem -smile

odp.: - ja podziwiam jakich Wy macie partnerow - wspanialych i rozsadnych! -smile
                  Jestem typowym samcem!: lenistwo, wygodnictwo, nieodpowiedzialnosc, brak zasad
                  i ... dwuznaczna moralnosc - to moje "sztandarowe cechy"! -smile).
                  Najglupsze decyzje, dzialanie i roztrzygniecia mojej Zony sa: dojrzalsze,
                  bardziej przemyslane, rozsadniejsze i roztropniejsze niz moje! - przynajmniej
                  JEJ zdaniem!smile)))))).
                  Ty - tez masz racje! - moglbym chodzic do pracy pieszo! - zdrowiej, taniej,
                  korzystniej dla srodowiska naturalnego (spaliny, energia itd!).
                  ALE hmmm...
                  "Moglbym" rowniez: - zyc na koszt Malzonki, pic alkohol (poza urlopem - nie
                  biore do ust), bic i dreczyc dzieci ( nie pracujac musialbym gdzies znalesc
                  ujscie dla nadmiaru energii), byc nalogowym pokerzysta, zdradzac na lewo i
                  prawo Zone, wszyczynac burdy i awantury z byle powodu!.
                  Moglbym .... byc praktykujacym katolikiem i za wszystkie te czyny i wystepki
                  otrzymac "od reki" rozgrzeszenie! -smile)).

Moglbym!

- dzielnica miasta w ktorym mieszkam i pracuje, charakteryzuje sie iz nie ma tu
                  "poziomych" ulic. Sa albo "w gore" - albo "w dol" -smile)
                  Mieszkam "na gorze" - pracuje "na dole" !
                  Perspektywa powrotu do domu "spacerkiem pod GORE" po (praktycznie) 10 godz
                  pobytu w pracy - tak mnie PODNIECA iz... jezdzilem, jezdze i bede jezil
                  samochodem -smile.

Wygodny chlopaczek - popay E
                  • marialudwika Re: Ogorki na forum 05.08.03, 20:05
                    Fajnie,ze jestes dowcipny i nas nie opusciles!!Mnie tez sie zawsze wydaje,ze
                    mam racje.Nawet jak jej nie mam.To chyba taka cecha kobieca,hm.Nie chce
                    uogolniac,bo dostanie mi sie po glowie.Moja jednak z pewnoscia.Pozdrawiam
                    Ciebie ekologicznie
                    ml
                    PS Mamy dzis taki upal,ze nawet dwie ulice isc to za daleko i za GORACO
                    • mammaja Re: Ogorki na forum 05.08.03, 22:21
                      A jutro bedzie jeszcze cieplej.U mnie w domu jest na szczescie przynajmniej
                      czesciowo chlodno.Zaszywam sie w tzwn."kamiennym pokoju" z lektura,napojem
                      chlodzacym i czekam az mi mlodziez podlaczy neostrade.Do czego mnie zmusiliscie!
                      Robimy siec,koniec przepychanek.(A dotychczas wystarczalo mo SDI)Dopiero bede
                      pisac posty!Zadnych ogorkow!
                      • marialudwika Re: Ogorki na forum 05.08.03, 22:50
                        A co to jest "neostrada" bo nie wiem???
                        ml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka