tenia100 19.04.07, 10:17 bardzo proszę o podanie mi takich ziół, oczywiście jeśli istnieją. Nie mam już sił walczyć z niedowagą, jem często i dość dużo ale nie mogę przytyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karinka0610 Re: zioła na niedowagę 04.06.07, 09:50 tenia100 napisała: > bardzo proszę o podanie mi takich ziół, oczywiście jeśli istnieją. Nie mam > już sił walczyć z niedowagą, jem często i dość dużo ale nie mogę przytyć. Witam Nie znam takich typowych ziół na niedowage, ale wiem, ze napewno moze pomoc korzeń cykorii podróżnika - ja piłam to ziolko jak bardzo schudlam i ono glownie dziala na apetyt i po dluzszym czasie stosowania,ja pilam ponad miesiac, ale uwazam, ze jesli sie bedzie wiecej jadlo to napewno cos przybedzie. Dala mi je pani zielarka z Radomia, do ktorej jezdze. W aptekach sa syropki dla dzieci i to tez jest dobre. Pozdrawiam:) Karina Odpowiedz Link
puma002 Re: zioła na niedowagę 04.06.07, 20:39 Kozieradką ponoć tuczono ongiś damy haremowe. Odpowiedz Link
krysia17171 Re: zioła na niedowagę 30.07.07, 19:42 a przy niedowadze masz anemie, jesli tak to owoce, kwiaty i liscie jarzebiny + pokrzywa, a takze mozna zrobic sobie miod pokrzywowy, ale o proporcjach musisz znalezc sobie informacje- co za duzo to tez nie jest zdrowo Odpowiedz Link
lachelis Re: zioła na niedowagę 30.07.07, 22:39 Mielony korzen lukrecji gladkiej dodany do kasz roznego rodzaju sprzyja tyciu. Jedzenie (tylko 1 dziennie) banana po posilku tuczy, polaczenie ziemniakow z miesem. Dobry dietetyk moze dobrac odpowiednia diete, aby nabrac masy ciala. Odpowiedz Link
blenkitka Re: zioła na niedowagę 22.08.07, 20:08 kozieradka ma wiele zalet ale o ile pamietam nie mozna z nia przesadzac bo jak sama nazwa mowi potrafi zmienic zapach czlowieka bardzo nieprzyjemny kozi... poprzecki zalecal dla ozdrowiencow i oslabionych mieszanke: siemie lniane, korzen rzywokostu, nasienie kozieradki po 2 czesci, ziele bozodrzewu (bylica boze drzewko)i ziele pokrzywy po 1 czesci zemlec pol na pol z cukrem i jadac 2-3 razy dziennie po lyzeczce :) Odpowiedz Link
skowronek33 Re: zioła na niedowagę 17.09.07, 16:59 Polecam zdecydowanie przeprowadzić kuracje ziołami O.Grzegorza Sroki + " Krople na apetyt". Zamawiałam ten zestaw dla córki w klasztorze w Rychwałdzie /tel. 033 8651001, punkt zielarski czynny jest w soboty i niedziele do południa,wydaje mi się, że do godz.14:00/. Pozdrawiam Odpowiedz Link