mmgro 28.03.05, 13:17 Może wiecie moi drodzy gdzie w Warszawie można dobrze wyregulować instalację BRC? Mojego mechanika to chyba przerasta... ;-/ Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sparrow05 Re: Gdzie wyregulować BRC? 01.04.05, 22:01 Witam, Możesz spróbować na ul. Szpaczej 2 (Motogaz). Zakładałem tam instalację BRC do mojej Corolli '98, 1,6. Przejechałem 40 tys. Jeżdzę tam tylko (oby tak dalej) na przeglądy. Pzd. Odpowiedz Link
nom73 Re: Gdzie wyregulować BRC? 13.04.05, 19:30 mmgro napisał: > Może wiecie moi drodzy gdzie w Warszawie można dobrze wyregulować instalację > BRC? Mojego mechanika to chyba przerasta... ;-/ > Z góry dziękuję Jaka instalacja BRC? Jezeli blitz, just to sciagnac manuala ze strony eko alma i samemu sie pobawic. :-) U mnie gazownik ustawial 10min z marnym skutkiem, mi to zajelo 2 godziny ale od tego czas nie dotykalem sie do instalki a dynamika i spalanie duzo lepsze niz to co gazownik ustawil na postoju. Trzeba ustawiac podczas jazdy i sprawdzac w calym zakresie obrotow a nie na wolnych i przy 3000 rpm jak to przewaznie robia. Odpowiedz Link