kasian27 10.10.06, 09:57 dziewczyny, czy jest jakies forum, do ktorego nie kazdy ma dostep?. mam duzo pytan i problemow, ale sa za bardzo osobiste zeby pisac tutaj. nie chcem zeby ktos ze znajomych mnie skojarzyl lub zostac wysmianym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-jak-magi Re: ukryte forum 10.10.06, 10:21 to chyba zalezy of problemu jaki masz. wiem ze jest wiele forow ukrytych ale sa tematyczne np przemoc w rodzinie itd Odpowiedz Link
mamaika Re: ukryte forum 10.10.06, 15:24 a gdzie złożyć akces i ewentualnie z godnością przeżyć odrzucenie ? . W zasadzie też niektórych rzeczy nie chciałabym,żeby mój M podczytał sobie Odpowiedz Link
chalsia Re: ukryte forum 10.10.06, 15:28 zapytaj się Erin - ona jest na tym forum, a kto jeszcze - nie pamiętam. Odpowiedz Link
kasian27 Re: mamaika 10.10.06, 15:39 od kilku dni zastanawiam sie co u Ciebie? jak dajesz sobie rade? ja poleglam na "polu walki", ale mam nadzieje, ze Tobie sie uda. trzymam kciuki Odpowiedz Link
mamaika Re: mamaika 10.10.06, 15:54 Pewno zgrzeszę dłuższym wątkiem. Nie poległam , ale hmmm.. nie wiem chyba to Ty mi napisałaś nawet kiedyś ...jest ciekawie. Niespecjalnie fajnie, sytuacje ciekawe doprawdy.Mam nadzieję tylko,że nagle nas nie zaskoczy to co Was , a że mój chłop podczytuje to dało mu to do myślenia. Myślę o Tobie ciepło , trzymaj się a jak chcesz to napisz albo może ja napiszę na priva, może coś doradzisz albo paradoksalnie odradzisz Odpowiedz Link
agula_d Re: ukryte forum 10.10.06, 15:17 Nie wiem nic o forum. Ale jeśli masz ochotę pogadać albo dowiesz się czegoś o takim forum, zapraszam na priv. Ja również mam mnóstwo problemów, ale nadających się tylko na forum ukryte. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasian27 Re: ukryte forum 10.10.06, 15:30 dziekuje bardzo za chec pomocy. nie chodzilo mi dzisiaj o jakis konkretny problem, slyszalam tylko o takim forum. pozdrawiam kochane macoszki Odpowiedz Link
luna67 Re: ukryte forum 10.10.06, 22:18 OOOOO!!!! jest to niesprawiedliwie, ze szukasz gdzie indziej rady. Teraz jestem naprawde bardzo ciekawa, co ciebie gnebi!! moze te same osobiste problemy co mnie? ale nie bede miala mozliwosci je poznac(((( szkoda((((( Zycze pomimo tego pomyslnego rozwiazania))) Odpowiedz Link