08.07.04, 16:50
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2170526.html
znow kontrola. "Tylko 16%" - zajebiscie. To rewelacyjne wiesci. Cztery zary
na 25 tankowan masz szanse zalac paliwo, ktore rozwali silnik. Rewelacja.
Biorac pod wage, ze pewnie drugie 16% zdazylo zrobic jakies podmianki lub
przekupic kontrolerow to jest po prostu suuper
Obserwuj wątek
    • mapmuh Re: Paliwo 08.07.04, 18:36
      typson napisał:

Liczba 0,16 zaczyna być swoistym symbolem w Twoich wątkach, Typson ;)
      Gdybym był kutym na cztery kopyta oszustem i chrzcił paliwo, oświadczam publicznie, kara 5000PLN wywołałaby u mnie zdziwienie i lekceważenie, a na pewno nie zmianę postępowania (w weekend się zwróci). Tym sk..synom trzeba odbierać koncesje i skazywać ich na roboty publiczne.
      • typson Re: Paliwo 08.07.04, 18:38
        lub na lampke oleju opalowego
        • mejson.e5 Bat na recydywę 08.07.04, 21:14
          Kary sięgające 1 mln zł mogą być zastosowane i wiem, że będą stosowane te dotkliwe.
          Może nie milion ale kilkaset tysięcy zł na pewno. Słyszałem dzisiaj wypowiedź
          pani z UOKiK, że po potwierdzeniu złego stanu paliwa w próbkach B, zamierzają
          zrobić pokazówkę i dotkliwie ukarać recydywę.
          Parę stacji po prostu upadnie.

Cwaniacy myśleli, że przy tej ilości stacji druga kontrola szybko im się nie
          trafi...

Mejson
          • mariusz_d1 Re: Bat na recydywę 09.07.04, 08:44
            Szkoda tylko, że za wodę w paliwie nie karają. Wczoraj w radiu słuchałem rozmowy
            z panią z UOKIK - badają paliwa tylko pod kątem ochrony środowiska, a nie
            szkodliwości dla silnika. Wiec jak koleś nie bedzie paczerny to będzie dolewał
            po troszeckou wody do paliwa i nikt mu nie będzie mógł zrobić.
            • mariusz_d1 Re: Bat na recydywę 09.07.04, 08:57
              Znalazłem linke:
              motoryzacja.interia.pl/news?inf=520338
              • sherlock_holmes Re: Bat na recydywę 09.07.04, 15:41
                Tego dzieciola, co ma stacje w Niepolomicach, to znam. Cos mu odwalilo na
                punkcie pieniedzy i sie zrobila z niego straszna szuja. Dobrze mu tak, wcale mi
                go nie zal ze dostal taka kare.
                • sherlock_holmes Re: Bat na recydywę 09.07.04, 15:45
                  I jeszcze dwie sprawy:
                  - wsrod tych stacji jest 5 Orlen i jedna "przyhipermarketowa" - Geant. Nie ma
                  zadnej innej "markowej" stacji, a w wielu wojewodztwach nazwy wlascicieli sie
                  powtarzaja - wiec to nie przypadkowe pogorszenie jakosci, tylko permanentne
                  dzialanie
                  - nie wiem czy sie uwzielki na Slask i Scyzorykow, ale tam jest najwiecej
                  stacji fundujacych nam syf do bakow
                  • niknejm Re: Bat na recydywę 09.07.04, 16:44
                    sherlock_holmes napisał:

> I jeszcze dwie sprawy:
                    > - wsrod tych stacji jest 5 Orlen

Niemożliwe... Przecież tam jakości pilnuje orzeł... Czyżby chłopaki z Wojsk
                    Lotniczych pomylili się i kropnęli orzełka z baterii przeciwlotniczej? ;-))

Pzdr
                    Niknejm
                    • sherlock_holmes Re: Bat na recydywę 09.07.04, 17:59
                      No wlasnie... Ale mowie Wam - ktos juz w Orlenie zauwazyl, ze "cos jest nie
                      tak" i mozolnie niczym budowa polskich autostrad, ale sprawa zaczyna ciazyc i
                      na razie mysla,ale jest jakas szansa (nie tylko teoretyczne 0,01%), ze sie
                      poprawi.
                      Nie ma obawy - jak zacza robic porzadki, pierwsi sie dowiemy z reklam - toz
                      taki spektakularny sukces trzeba bedzie oglosic calemu swiatu!
    • dwiesciepompka Karetki 10.07.04, 12:09
      Mam pytanie natury demaskującej naiwność.Uległem przekonaniu,ze na
      stacjach,gdzie tankuja karetki,paliwo jest jakosciowo lepsze.Juz ze 3 razy
      tankowalem na jednej.
      Słusznie założyłem,że tam paliwo niechrzczone?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka