qrakki999 23.08.06, 15:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3567526.html to juz jakas plaga:/ pzdr Q Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
computerland1 Re: Ostrzegaj w nagłówkach, że najpierw nerwosol. 23.08.06, 15:37 juz po nas:) Odpowiedz Link
plawski Re: Jest ich więcej niż myślałem 23.08.06, 15:47 typson napisał: > cholera... No własnie, i proponuję leczyć się "na zapas" jeśli ktoś w najbliższym czasie przewiduje jakieś dolegliwości/złamania/operacje. Ponoć niedługo ma zostać po jednym lekarzu rodzinnym na powiat. Specjalistów juz brakuje. Wyjechali... :) Odpowiedz Link
edek40 Re: Jest ich więcej niż myślałem 23.08.06, 15:49 To znaczy, ze teraz Warszawa juz nawet warszawska nie bedzie? Bo jakis przyjezdny siadzie na stolku? Ludzie, gdzie my zyjemy? Czy obywatele nie widza zadnych zagrozen zwiazanych z przejmowaniem w 100% wladzy przez PiS? Przeciez to jeszcze krok w kierunku "rzadu dusz" jak za PZPR (z ich frontem jednosci). A wydawac by sie moglo, ze po wyborze PiSu jako glownej sily w parlamencie i wyborze niepartyjnego Lecha na prezydenta, nawet mniej inteligentni powinni zobaczyc potencjalne zagrozenia dla demokacji. Caly czas i golym okiem widac, delikatnie mowiac, naciaganie demokracji. Widac rowniez zagrywki ponizej pasa w wykonaniu takiego Kurskiego, czo ostatnio p. Zawiszy. Czy nasz narod jest az tak tepy? Przeciez Marcinkiewicz nalezy do PiS. A w szczegolnie w tym ugrupowaniu nie ma mowy o wychodzeniu przed szereg. No chyba, ze w nieodpowiedzialnych i nieuzgodnionych glupawych wypowiedziach czlonkow rzadu. Odpowiedz Link
computerland1 Re: Jest ich więcej niż myślałem 23.08.06, 15:52 edek sam juz pisales... narod taki, ze jak mu obiecasz miliony, a dasz tysiace, to i tak zadowolony, bo dostal ZA NIC. ktos ladnie napisal - panstwo daje rybe, zamiast wedki. ale u nas nikomu sie lowic nie chce... Odpowiedz Link
edek40 Re: Jest ich więcej niż myślałem 23.08.06, 15:55 Ja tak napisalem, choc oczywiscie nie ja wymyslilem. A znam to okreslenie od rodzicow, ktorzy na zyciowy start kupili mi wlasnie wedke. Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Śmiem stwierdzić - jestesmy głupim narodem 23.08.06, 15:54 i do tego podatnym na manipulacje idę na kurs słoweńskiego pzdr Q Odpowiedz Link
computerland1 Re: Śmiem stwierdzić - jestesmy głupim narodem 23.08.06, 16:10 a gdzie? moze razem pojdziemy:) albo dla forum jakies znizki wynegocjujemy:) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Śmiem stwierdzić - jestesmy głupim narodem 23.08.06, 16:14 Słowenia? Estonia? a może zróbmy zrzutkę i kupmy jakąs wysepkę niewielką od Grecji? Odpowiedz Link
computerland1 Re: Śmiem stwierdzić - jestesmy głupim narodem 23.08.06, 16:44 pewnie by sie oplacalo. chyba estonia nablizej. kurs tam. a wysepke... moze wolin i do niemiec przylaczyc?:) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Śmiem stwierdzić - jestesmy głupim narodem 23.08.06, 16:46 WOLIN - za blisko i do tego trzeba by jeszcze Balzasa czy jak mu tam wypedzić - odpada. Do Reichu ja nie chce, moglibysmy byc terytorium zamorskim Jamajki:) Q Odpowiedz Link
computerland1 Re: Śmiem stwierdzić - jestesmy głupim narodem 23.08.06, 16:48 jak sie geograficznie da, to czemu nie:) ja tam moge troche swoich dochodow przeznaczyc:) Odpowiedz Link
m.a.n.n a może Uznam? 23.08.06, 18:06 Mamy tego tutaj polski kawałek, tylko przymało miejsca. I te cholerne promy. A wiecie że ludziom w Ś-ciu się to marzy? Odpowiedz Link
margotje Re: a może Uznam? 23.08.06, 22:10 Pomozcie mi sprzedac dziale w warszafce i na Mazurach, to kupie jakas na Balearach albo gdzie indziej i se tam jakie panstewko stworzymy :(((( Odpowiedz Link
qrakki999 Re:cokolwiek 24.08.06, 09:00 cokolwiek byle władza nie należała do opętanego drobiu:/ Odpowiedz Link
computerland1 Re:cokolwiek 24.08.06, 09:41 margotje - sprzedac to chyba latwo jest. powiedz ile zostanie, to bedziemy szukali dzialek w normalnym kraju:) Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 09:58 A czy mimo wszystko nie byloby latwiej i jakos poreczniej zostac w kraju, ale zmarginalizowac oszolomow? Moze czas zorganizowac prezny ruch deidiotyzujacy spoleczenstwo? Wtedy oszusci mieliby mniejsze szanse w kolejnych wyborach. Choc patrzac na sondarze ciezko byc optymista. Odpowiedz Link
computerland1 Re:cokolwiek 24.08.06, 10:10 edek organizuj - jestem pierwszym czlonkiem:) Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 10:18 Ale wiesz, ja wychowalem sie na ksiazce "Folwark zwierzecy". Boje sie, ze jak skorupka nasiaklem "bledami i wypaczeniami". Na pewno nadaje sie na prezesa, a nawet na krola. Pytanie tylko czy sprostam ciezarowi splywajacych na mnie splendorow i drobnych datkow. Patrzac na to co sie dzieje w Polsce widac wyraznie jak mocno wladza moze prostakom pojsc do glowy. A ja prostak jestem i do tego malorolny. Mam tylko 0,15 ha trawnika, maly dom i dwa stare auta. Oczywiscie moj stan majatkowy bardzo poprawia moja reputacje. Szkoda tylko, ze glownie w oczach matolow z PiS. Odpowiedz Link
computerland1 Re:cokolwiek 24.08.06, 10:24 no tak, to w sumie moze byc problem z tym ciezarem. z tym chyba wszystkim ciezko... a a propos malorolnosci - ja nie mam trawnika, tylko mieszkanie i jedno stare auto. moze ktos sie wypowie, kto ma wiecej? taki juz krasc nie powinien... typson, plawski, iberia?:) Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 10:28 Computerland na prezesa! Kto ma mniej. Nie chwalac sie moja posiadlosc jest zadluzona w banku na calkiem spora kwote i jeszcze na 22 lata! Odpowiedz Link
computerland1 Re:cokolwiek 24.08.06, 10:32 ale wiesz edziu... jak mam malo, to z tym ciezarem moze byc mi jeszcze ciezej... moze lepiej zglaszac tych, co maja duzo...? Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 10:40 Widzisz, ja tez tak uwazam. Bogaty pan, nie dosc, ze bedzie mial mniejsza chetke na moj drobny majatek, to jeszcze moze sie okazac, ze skoro umie sie bogacic, to znaczy, ze byc moze wzbogaci rowniez Polske. Ale takie myslenie jest u nas zakazane i mozna za to dostac w morde od tego, ktoremu sie bardziej nalezy. Zbaczamy wiec przy organizacji ugrupowania deidiotyzujacego w kierunku niebezpiecznie zblizonym do PO. A ich swiatle idee sa po pierwsze nie zrozumiale dla pospolstwa, a po drugie podejrzane, bo sa bogaci. Tu trzeba tzw. pracy u podstaw. Taki lider musi starannie ukrywac swoj intelekt, aby trafic do debili. Nastepnie udawac, ze sie edukuje i porywac masy. Wlasciwie po co o tym pisze. Taki lider juz jest i nazywa sie Lepper. Ten gosc gada duuuzo przytomniej niz kiedykolwiek, a na pewno przytomniej od PiSiorkow. Moze przyjdzie taka chwila, gdy Lepper wstapi do PO? Wtedy nasza organizacja nie bedzie juz potrzebna. Odpowiedz Link
plawski Re:cokolwiek 24.08.06, 10:53 computerland1 napisał: moze ktos sie wypowie, kto ma wiecej? taki juz krasc nie > powinien... typson, plawski, iberia?:) Mam HTP, które niedługo kończy 3 lata :)) Ale już dawno bez rat!!! Więc się troche pomądrzę. Proponuję stanowiska w rządzie obsadzić w następujący sposób: - Prezydent - EDEK40 - VicePrezydent - TYPSON - Premier - COMPUTERLAND1 - Minister gospodarki i prawidłowego żywienia - PIZZA987 - Minister transportu i poprawnej jazdy podczas ulewy - 1REALISTA ]:> - Minister d/s dystrybucji alkoholu i innych napojów wyskokowych - KSZYRZTOW - Minister d/s mody - IBERIA30, CAMILIE, ALTU lub inna kobieta. Ale koniecznie kobieta - Minister d/s darmowych jazd testowych nowymi autami - PLAWSKI - Minister sprawiedliwośći - MEJSON - Minister d/s dedukcji - SH - ....... reszta stołków póki co wolna - mozna się wp.i.s.ywać, tfu...., dop.i.s.ywać, psiakrew... DODAWAĆ :):) Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 11:20 E nie. Wolabym nie. Bo ja w mlodosci szerzylem taka teze, ze na jachcie, na ktorym szkolilem, demokracja wprawdzie istnieje, ale cala spoczywa w moich rekach. Nie wiem, czy juz z tego wyroslem :) A ja nie chce byc oceniany potem jak Kaczor, ze najpier o czyms zapewnia, a potem w imie zachowania stanowisk robi co innego. Ja bowiem mam cos takiego jak honor. Oczywiscie szczatkowy, ale mam. Czy nie moglbym byc na Szara Eminencje czy tez na Krola Marionetek? Odpowiedz Link
computerland1 Re:cokolwiek 24.08.06, 12:51 no to w sumie nie jest dobrze. pomyslodawca sie nam wycofuje. edziu - mozesz sobie zonglowac stanowiskami, ale zachowaj honor:) Odpowiedz Link
typson Re:cokolwiek 24.08.06, 13:04 plawski, dziekuje za zaufanie, smieszny wątek. Chcialbym Ci jednak przypomniec ze obaj mamy slabosc do koksu i czarnych ku..ew, a takie zachowania chyba nie przystoją włodarzom Odpowiedz Link
plawski Re:cokolwiek 24.08.06, 13:09 typson napisał: > Chcialbym Ci jednak przypomniec ze obaj mamy slabosc do koksu i czarnych ku..ew > a takie zachowania chyba nie przystoją włodarzom Racja, ale jak czytam kolejne fascynujące niusy typu: media.wp.pl/kat,12591,wid,8474111,wiadomosc.html?rfbawp=1156417585.980&ticaid=12335 to chyba oleję te używki i się wezmę za "rządzenie" :)))))))))))) Odpowiedz Link
typson Re:cokolwiek 24.08.06, 13:11 do tego jeszcze nie potrafi zgwałcic prostytutki, co za typ Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 13:12 To znaczy oceniasz sie zgodnie z ogolnie przyjetymi lze kryteriami czy moze przyjmujesz nowe cacy kryteria? Bo o chwili obecnej kazde nauzycie wladzy w dowolnej formie jest tlumaczone budowa IV RP i rozbijaniem ukladu. I wtedy jest cacy. Koksuj sobie wiec do woli. Odpowiedz Link
typson Re:cokolwiek 24.08.06, 13:18 mysle, ze nasza slabosc do czarnych k.. oraz drugów moze podpadac pod szerzenie tolerancji oraz wspieranie ludu pracujacego Kolumbii, nawiazywanie nowych relacji gospodarczych, etc Odpowiedz Link
plawski Re:cokolwiek 24.08.06, 13:22 typson napisał: > mysle, ze nasza slabosc do czarnych k.. oraz drugów moze podpadac pod szerzenie > tolerancji oraz wspieranie ludu pracujacego Kolumbii, nawiazywanie nowych > relacji gospodarczych, etc ROTFL, chyba naprawdę spróbuję :):) Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 13:34 No tak. Na wladce sie nie nadajesz. Ja z reszta tez, poniewaz nad moimi wyskokami panuje zona, a to nigdy do niczego dobrego nie prowadzi. Najgorsze jest to, ze moja polowica przebywajac w poprzednim tygodniu ze mna w odosobnieniu na Mazurach nauczyla sie popijac whiskacza. Oczywiscie, to co jest najgorsze dla mnie (bo mi wypija), dla sprawy moze byc zbawienne, poniewaz jej kregoslup moralny znaczaco sie przekrzywil, a whiskacza kupujemy wylacznie w naszym sklepie we wsi, wspierajac za jednym zamachem: skarb panstwa i lokalna spolecznosc chlopo-robotnicza. Szkoci maja z tego najmniej, wiec o otwarcie na swiat nie mozna mnie posadzic. Twoje zas uzywki nie dosc, ze nie sa opodatkowane to jeszcze, poza wymienionymi, sa naganne moralnie. I w sumie tu mam dylemat. Wychodzi na to, ze to Ty jestes lepszym kandydatem na kazde stanowisko, poniewaz Twoja godna pogardy postawa jest sprzeczna z zalozeniami kolegow z PiS. Moje zas zasciankowe podejcie do chlania podobac sie moze tak wicepremierowi Lepperowi, jak i ministrowi finansow. Musze chyba cos nawywijac, aby byc dobrym antykandydatem dla wladz PiS. Odpowiedz Link
typson Re:cokolwiek 24.08.06, 13:41 no i do czego to doszło - okazuje sie, ze jedynym slusznym sposobem dania oporu pisiornej dyktaturze sa dragi i prostytucja Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 13:55 Typson, zaczynam sie niepokoic. O facecie, ktory zabawia sie z dziwkami, mowi sie dziwkarz. Ty zas sugerujesz w swojej wypowiedzi, ze jestes naduzywajaca drugow dziwka. Odpowiedz Link
typson Re:cokolwiek 24.08.06, 13:58 no faktycznie, dziwnie wyszło. Ale moze zacheci Cie to bardziej do telefonowania do mnie o poranku? ;) Chyba zastosowałem skrót skrótu myslowego, co nieco zmieniło tresc wypowiedzi. innymi slowy nie dalem sie przekonac, ze czarne to czarne a biale to biale Odpowiedz Link
edek40 Re:cokolwiek 24.08.06, 14:19 Ja mam telefonowac do telefonicznej dziwki? Dobra. Odpowiedz Link
lexus400 Re:cokolwiek 24.08.06, 13:21 > Mam HTP, które niedługo kończy 3 lata :)) Ale już dawno bez rat!!! > Więc się troche pomądrzę. Proponuję stanowiska w rządzie obsadzić w następujący > sposób: .........kurde plawski wymysl jeszcze jedno ministerstwo abym zalapal sie do koryta - przeciez to nie problem chyba?? Odpowiedz Link
plawski Re:cokolwiek 24.08.06, 13:25 lexus400 napisał: > .........kurde plawski wymysl jeszcze jedno ministerstwo abym zalapal sie do > koryta - przeciez to nie problem chyba?? Najmocniej Cię przepraszam. W ogóle nie wiem, jak mogłem Cie pominąć.... - Ministerstwo ds pieczy nad uczciwymi naprawami samochodów i kontrolowania wyścigów F1 (poza krajem of kors) - LEXUS400. Odpowiedz Link
margotje Re:cokolwiek 24.08.06, 10:41 Mysle Edek, ze idea Twoja szczytna, lecz cel jej rowny niewykonalnemu. Spolecznestwo bowiem zdurniale i zindoktrynowane jest do imentu. Proces deidiotyzujacy (ladnie to nazwales) rowny jest pracy od podstaw. A czy nie jest tak, ze kazdy z Was chcialby jeszcze pozyc w normalnym kraju? Z drugiej zas strony wcale nie zaszkodzilby stawic (chocby bierny) opor oszolomom rydzykom, moherom i pisiorkom. Moze faktycznie nie dostaliby sie juz wiecej do wladzy?? Atak na marginesie dodam, ze niedawno rozmawialam z Walesa (przez Skype), pytalam go co sadzi o zaistnialej sytuacji politycznej w kraju. Odpowiedzial tak: "no wie pani, kaczynscy sa jacy sa, ja ich nie wybieralem, to wy ich wybieraliscie i ja nie mam na to wplywu bo to jest demkracja. A w demokracji przewrotow robic sie nie da" Nie mialam wyjscia, musialam sie z nim zgodzic. Zapytalam rowniez czy nie mysli o powrocie do polityki, jakkolwiek zgroza napawa mnie mysl, ze ponownie moglby zostac przeydentem. A on mi odpowiedzial tak: "prosze pania, to wy wybieracie a nie ja. Jak trzeba to sie za to wezme. NArazie takiej potrzeby nie ma wiec ja nie robie nic. Ja sie tylko przygladam". Wydaje mi sie, ze gdyby stanal za nim jakis "prezny ruch" i zza kulis nim sterowal (tak jak to bylo juz w przeszlosci) toby Lechu znowu po wladze siegnal. Tyle ze w obecnej chwili nie ma komu nim sterowac. Zas mozliwosci jego rozumu - niestety -nie pozwalaja na samodzielne dzialania polityczne. Tego jest on nawet sm swiadom. Odpowiedz Link
typson Re:cokolwiek 24.08.06, 12:53 no ja chciałem, zebysmy wszyscy w rocznine mianowania nowego prezia poszli zapalic znicz pod jego siedziba, ku pamieci wolnej polski, III RP ;) Ale jakos nie bylo oszałamiajacego odzewu Odpowiedz Link
typson meanwhile 24.08.06, 13:20 pan bezdomny od obrazy pierwszego nawiał :D Ciekawe jak sąd wypobrazał sobie dostarczenie wezwania pod adres zameldowania... Odpowiedz Link
typson przes.ane 24.08.06, 13:50 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3569099.html Nie rozumiem tego - okazuje sie ze obsrana cala polska jest OK ale walczenie z problemem nie. No trudno Odpowiedz Link
qrakki999 Re: kur...!!! co z ta wyspa?:) (n/t) 24.08.06, 16:11 no ja mam troche zaskórniaków, kredyt na hawire którego oczywiście w tej sytuacji nie zamierzam spłacić:) i auto + rower (ale jego nie sprzedam, zabieram ze sobą) niech bedą Baleary - niech margotje zacznie działać jak zna teren - na miejscu nie musze pełnić żadnej funkcji (widziałem że juz sa podzielone) - byle dalej od wszlekiej maści dewotów i imbecyli Q Odpowiedz Link
plawski Re: kur...!!! co z ta wyspa?:) (n/t) 24.08.06, 16:20 qrakki999 napisał: > na miejscu > nie musze pełnić żadnej funkcji (widziałem że juz sa podzielone) - Przecież wyraźnie napisałem, że kto się czuje pominięty - proszę się wpisywac :) Odpowiedz Link
typson Re: kur...!!! co z ta wyspa?:) (n/t) 24.08.06, 16:26 to ja w imieniu "papcia 10" - postuluje, by byl on ministrem do sparw kontaktów z modelkami ;))) Odpowiedz Link
plawski Re: kur...!!! co z ta wyspa?:) (n/t) 24.08.06, 16:27 typson napisał: > to ja w imieniu "papcia 10" - postuluje, by byl on ministrem do sparw kontaktów > z modelkami ;))) Koniecznie! Absolutnie! Bez dwóch zdań! (Jutro piątek) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: nie muszem, nie chcem 24.08.06, 16:30 być zadnym funkcjonariuszem:) się nie czuję pominięty byle dalej od opętanego ptactwa Q Odpowiedz Link
computerland1 Re: juz po... 24.08.06, 16:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3570300.html Odpowiedz Link
altu Re: Jest ich więcej niż myślałem 24.08.06, 16:07 w takim razie należę do mniejszości ;) Odpowiedz Link
plawski No nie - następne rewelacje... 24.08.06, 16:26 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/PBS_pracuje_dla_PO,784455,2943 oczywiście, PBS pracuje dla PO. Jakie będa nastepne kroki? Pewnie trzeba bedzie zamknąć PBS i stworzyć nową, własną pracownie badań nad opinia publiczną. Taką... niezależną... Psiakrew. Odpowiedz Link
gladiusz Re: No nie - następne rewelacje... 24.08.06, 17:31 plawski napisał: > Jakie będa nastepne kroki? > Pewnie trzeba bedzie zamknąć PBS i stworzyć nową, własną pracownie badań nad > opinia publiczną. Prawidłowa odpowiedź ! Przy czym należy się głęboko zastanowić w jaki sposób nową pracownię badań nad opinią publiczną a w dalszej perspektywie również samą opinię publiczną poddać ścisłej kontroli MSWiA ? Może powołać jakieś odpowiednie służby. ? Brr! Odpowiedz Link
typson Dla rozluznienia 24.08.06, 16:30 kiszek proponuje audycje Woobie Doobie z TOK FM serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,71105,0.html Odpowiedz Link
computerland1 Re: Dla rozluznienia 24.08.06, 16:37 ja tez zadnej funkcji nie musze pelnic. ale zamiast niesplacac kredytu, lepiej sprzedac chate a to, co zostanie przeznaczyc na dobro wspolne:) Odpowiedz Link