sherlock_holmes 29.06.07, 19:00 www.samar.pl/index.html?__la=pl&__ac=sec,4&new=13673 Ja mam białe, więc jetem spokojny ;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: Kto ma czarne auto? 29.06.07, 19:06 Ja mam ciemnogranatowy... Tak ciemny, ze widac to tylko w pelnym sloncu. Odpowiedz Link
fru.fru Re: Kto ma czarne auto? 29.06.07, 20:06 Moje drugie jest czarne, tzn V70..do tego dyszel, wiec stawia czarna chmure ;-) Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Kto ma czarne auto? 29.06.07, 22:21 a ja jeżdżę czerwonym i co rusz mam taki znak tiny.pl/fkwg :(( dyskryminacja jawna :(( Odpowiedz Link
tomek854 Re: Kto ma czarne auto? 01.07.07, 01:34 Znaczy ze co to znaczy? Ze nie mozna ci wyprzedzac czerwonych samochodow w Wielkiej Brytanii? Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Kto ma czarne auto? 01.07.07, 12:53 Raczej, ze czerwone mają zakaz wyprzedzania, a reszta nie :( Odpowiedz Link
bishopandroid Re: Kto ma czarne auto? 29.06.07, 22:59 piękny Fokacz BlackPanther do tego fabrycznie przyciemniane przednie i tylne swiatła oraz szyby. Odpowiedz Link
typson Re: Kto ma czarne auto? 29.06.07, 23:35 ale gupi ci z tej australii, przeciez u nas jezdzi sie na swiatlach caly czas :) A teraz - kto pomalował swiatla na czarno? Odpowiedz Link
sven_b Re: Kto ma czarne auto? 29.06.07, 23:42 Rzadko docierają do nas badania australijskich naukowców. Tym bardziej są ciekawe ze prwadzą do oczywistych wniosków:-) Odpowiedz Link
truskava Re: Kto ma czarne auto? 01.07.07, 00:27 sherlock_holmes napisał: > Ja mam białe, więc jetem spokojny ;))) Białe lubią dachować, więc uważaj. W każdym razie mój tak miał... Odpowiedz Link
wowo5 Re: Kto ma czarne auto? 01.07.07, 05:14 Ja mam czarna Corolcie. Fajnie wyglada (mimo 10 lat) ale sie strasznie brudzi. Nigdy wiecej czarnego koloru. Jak kupowalem Acure to wybralem srebrna (wolalem co prawda ciemna zielen i granat ale juz nie bylo, zostal czerwony, czarny i srebrny). Odpowiedz Link
wowo5 Re: Kto ma czarne auto? 01.07.07, 05:17 Jednym slowem wedlug australijczykow wpadlem z deszczu pod rynne. Nastepne auto bedzie pomaranczowe. Odpowiedz Link
bassooner Re: Kto ma czarne auto? 03.07.07, 21:56 Ciemna zieleń...prawie czarna...;-(((...od jutra już nie wsiadam do niego...na lawecie do lakiernika - (taki tam magik, co to w szopie lakieruje na klepichu, ino dobrze wodą z konewki zleje, co by się za mocno nie kurzyło...ale za to tani panie...za pińć stówek całą furę ci machnie!!!) - i se na jakiś seledynik pizgnę, z jakimś pomaranczowym paseczkiem...do tego jakieś podświetlenie podwozia, jakieś diodki...muszą mnie zauważyć, ni ma bata!!! Mojej każe sie na jasny blond przefarbować...blond łeb we furasiu dobrze widoczny jest, a i ładny...nie powiem...bedzie troche beczeć, że blondyny to głupie itd., że sama ino SPZ skonczyła...sie ją przekona...bezpieczeństwo panie kur.. najważniejsze!!! Odpowiedz Link
bassooner Wjechali mi w dupę. 04.07.07, 21:24 Kur.. mać!!! Jeszcze wczoraj walnąłem powyższy tekst, że jutro(czyli dzisiaj) nie wsiadam do furasia, a tu już klapa do klepania, albo do wymiany. Człek jeszcze się "nowym-starym" nabytkiem nie nacieszył, a tu gościu wjeżdża ci Fiatem Ducato w dupę. Jutro czeka mnie (jak mówi moja teściowa) "sama miód" czyli wizyta w ubezpieczalni ;-((( Odpowiedz Link
emes-nju Re: Wjechali mi w dupę. 04.07.07, 21:31 Wspolczuje... Ja ze "swoja" ubezpieczalnia boksuje sie calkiem neieskutecznie od dluzszego czasu. Na razie jestem zlodziejem wiec przyznali mi odszkodowanie, ktore z trudem pokryje zakup drzwi. A do roboty jest caly bok i przedni zderzak... Odpowiedz Link
bassooner Re: Wjechali mi w dupę. 05.07.07, 13:25 Byłem w PZU...i o dziwo załatwiłem wszystkie formalności, łącznie z rzeczoznawcą i kosztorysem w niecałą godzinkę...i to w dodatku po mojej myśli ;-))) I love PZU. Odpowiedz Link