Dodaj do ulubionych

Klub Galop

26.01.11, 10:43
Bardzo proszę o opinie na temat uroczystości odbywających się w Klubie Galop w sali Rycerskiej - a dokładnie o przyjęcia weselne. Ktoś może był, może ktoś organizował. Znalazłam na forum wątek ale opinie są z roku 2007/08 - wolałabym bardziej aktualne. Dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • agniesiak6 Re: Klub Galop 30.06.11, 15:12
      Witam
      Nasze wesele odbyło się w klubie Galop w Zielonce.
      Jedzenie: pyszne, w dużych ilościach i pięknie podane.
      Obsługa: Spisała się na medal. Cały czas uśmiechnięci i pomocni.
      Wszystko było dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliśmy. Świetna organizacja.
      Mieliśmy prawie 200 gości . Na stołach stały świece, które pięknie rozświetlały salę.
      Dodatkowo mieliśmy stół wiejski, wiem, że goście chwalili. Wzięliśmy też dużą fontannę czekolady z owocami, super .
      Po weselu jedzenie, które zostało zapakowano nam sprawnie w pojemniki i oddano.
    • greenstuffy Re: Klub Galop 30.06.11, 16:54
      nika004 byłem na 3 albo 4 weselach w "Galopie". Wrażenia (zależne od "Galopu"):
      1) Wystrój - 5/5
      2) Jedzenie - 4/5
      3) Obsługa - 4/5
      4) Przestrzeń - 5/5
      Innymi słowy polecam! Ale i tak najważniejsza jest Para Młoda i goście ;)
      Pozdrawiam :)
      • nika004 Re: Klub Galop 30.06.11, 22:26
        Bardzo dziękuję za informację....zdecydowaliśmy sie na Galop i takie opinie utwierdzają nas w przekonaniu ze dobrze zrobiliśmy.Mamy nadzieje ze u nas tez tak będzie :)
        • piotrwyszynski2010 Re: Klub Galop 30.06.11, 22:50
          Ja też potwierdzam,bardzo dobry wybór gościłem tam wiele razy, prowadziłem także kilka dużych imprez iventowych.Galop jest ok, a i otoczenie robi super wrażenie szczególnie w okresie letnim jest pięknie.Życzymy wspaniałej zabawy, niezapomnianych wzruszeń i radości, a na nowej drodze życia by wszystkie Wasze marzenia się spełniły. Wszystkiego naj naj. Piotr Wyszyński
        • husky_ Re: Klub Galop 02.07.11, 13:59
          Galop jest chyba najlepszym miejscem na wesele w naszym powiecie. Szczerze polecam.
          • e-kika Re: Klub Galop 20.07.11, 11:38
            Miałam wesele w Galopie w Sali Rycerskiej w czerwcu 2011 r. - jak dla mnie REWELACJA!!
            Goście aż piali z zachwytu, już dwie siostry cioteczne zarezerwowały swoje wesela na przyszły rok w tym miejscu.
            Jedzenie przepyszne, szczególnie sandacz i kaczka, wystrój sali nie potrzebuje żadnych dodatków, obsługa spisała sie na medal
            Z czystym sercem polecam!!!!
            • dominika-37 Re: Klub Galop 30.11.11, 09:14
              Ja miałam w Galopie swoje wesele w tym roku, w sierpniu. Nie było łatwo o termin, ale warto było czekać :D Co do kaczki, to zgadzam się w 100 % ! Dobrze, że pakują jedzenie, które zostanie do domu, bo zajadaliśmy się nim jeszcze przez kilka dni. A na czerwiec zamówiliśmy już chrzciny dla naszego maleństwa :) Szczerze polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka