16.03.15, 13:23
Po dzisiejszym spacerze po centralnej Zielonce stwierdzam, że zakonnice dorobiły się wrogów.
Na kamiennym murze od ulicy Sienkiewicza ktoś czarną farbą wymalował jakiś obelżywy wyraz i trupią czaszkę. Ciekawym komu tak bardzo przeszkadzają zakonnice. Albo kaplica. Pewnie jakiejś zwalczającej katolicyzm ekstremie pod sztandarem Palikota&Bęgowskiego&Urbana&Aarona Szechtera. Bo nie uwierzę, że znalazł się w Zielonce taki ktoś, kto nie mógł przepuścić estetycznemu kamiennemu parkanowi. Złapać gó...arza i w sobotę na bazarku bić rózgą po gołych czterech literach publicznie.
Obserwuj wątek
    • po-wiatowy Re: Wandale 16.03.15, 13:44
      W tak religijnym i przez to zacofanym powiecie to brzmi wprost nieprawdopodobnie !

Może to jakaś prowokacja zorganizowana przez kogoś z twojej bandy ?

Szkoda że jednocześnie tak ci nie przeszkadza nasz dworzec oszpecony przez kiboli ...
      • michal_prickstein Re: Wandale 16.03.15, 13:59
        Nawet Pan nie wie jak mi przeszkadza. Albo Pan nie czytał mojego wpisu przy okazji reklamowanego w Zielonce meczu Dolcanu z niegdysiejszym potentatem w ekstraklasie, gdzie zaprezentowałem mój stosunek do kiboli i wandali. Jeśli by obejrzeć z bliska zniszczenia na stacji pkp przypuszczam, że po wywiadzie w środowisku lokalnym dałoby się ustalić większość autorów bazgrołów. Nie wiem co w głowach prócz g**na mają osobniki notorycznie dewastujący przestrzeń publiczną i infrastrukturę kolejową napisem "legia" ale jestem pewny, że nie mają nic wspólnego z ONR i skoro etosu członka ONR nie znają.

Pragnę zauważyć, że tym razem nie bydlaki spod znaku czarnego "L" (chyba klub do TVN-u należy) dokonały zniszczeń, a bynajmniej trudno oceniając wizualnie powiązać ich z czaszką.
        • po-wiatowy Re: Wandale 16.03.15, 14:09
          Jednak twierdzę, że to prowokacja wymierzona w coraz liczniejszą u nas ludność laicką.

A która to partia jest gotowa na wszystko byleby tylko nie oddać/zdobyć władzę ?
          • michal_prickstein Re: Wandale 16.03.15, 14:57
            Stąd niedaleko wniosek, że same zakonnice sobie obelgi na murze wypisują.

Jak do tej pory tak pokrętnym działaniem zajmują się jednak:
            www.pch24.pl/zyd-malowal-antysemickie-graffiti,33945,i.html
            nczas.com/wiadomosci/ameryka-polnocna/zydowka-malowala-na-drzwiach-swastyki/
        • dabrowa51 Re: Wandale 17.03.15, 10:40
          To są efekty pracy mediów głównego nurtu walczących z tradycją, religią,patriotyzmem .... . Winni są też rządzący wspierający "autorytet" Owsiaka i jego przesłanie do młodzieży "róbta co chceta" !
          • po-wiatowy Re: Wandale 17.03.15, 11:19
            Dopóki do dyskusji nie włączył się idiota było nawet całkiem merytorycznie...
            • dabrowa51 Re: Wandale 17.03.15, 11:56
              Merytorycznie ?.... buahahaha! Przeczytaj raz jeszcze swoje wywody .... Stek bzdur i insynuacji.
      • dabrowa51 Re: Wandale 17.03.15, 10:33
        Piszesz coś o prowokacji.... a może "PO-wiatowy" twój wpis należy potraktować zgodnie z maksymą "złodziej! łapcie złodzieja" ?
    • po-wiatowy Re: Wandale 16.03.15, 16:47
      To już prędzej, czemu nie.

A TVN to od dawna ma na pieńku ze środowiskami kibolsko-pisowsko-narodowymi czego najlepszym dowodem było spalenie ich wozu transmisyjnego.

Poza ty ciekawy jestem kto stoi za podpaleniem mostu w POwskiej Warszawie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka