lilliyah 27.05.10, 18:43 Brał ktoś? Pomogło? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Ketrel 27.05.10, 19:14 ja biorę. ale nie choruję na CHAD tylko na depresję. dostałam quetiapinę - ketrel jako dodatek do antydepresjaka. miał pomóc na lęk, sen i z czasem stabilizować, bym w doły nie wpadała. bardzo mi pomaga. mocno obniżył lęki i po latach męczarni z bezsennością, śpię wreszcie. Odpowiedz Link
kamyczek_0 Re: Ketrel 27.05.10, 22:12 biorę już jakiś czas. Nie huśta w górę, w dół nie ma prawa pociągnąć po nim. Miała problemy z ciśnieniem ortostatycznym Dobrze ucisza lęk i fajnie się po nim śpi. Odpowiedz Link
lilliyah Re: Ketrel 27.05.10, 23:20 Dzięki. Fajnie czytać, że komuś pomogło. Fajnie też mieć nadzieję, że mi pomoże. Na mnie z kolei ma działać przeciwpsychotycznie, bo sulpiryd przestał czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link
xsenia Re: Ketrel 27.05.10, 23:31 pomagał, pomagał aż przestał z czasem przestałam reagować na kwetia, ale na pocz. bylo okay Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Ketrel 28.05.10, 09:40 Mi już minęły Ale na początku były kolorowe i erotyczne. Na mnie kwetiapina działa wspaniale. Biorę Kvetaplex. Też dostałam przeciwpsychotycznie. Czasem tylko muszę podnieść dawkę, ale mam na to błogosławieństwo pani decyzyjnej Odpowiedz Link
kamyczek_0 Re: Ketrel 28.05.10, 10:25 No ja nie wiem Czasami tak absurdalne, czasami koszmary okrutne. Odpowiedz Link