39.a 12.01.12, 00:32 że za Zakrętem jest Nadzieja, że przetrwam, że wypłaczę wszystkie łzy i pójdę dalej tak strasznie jest płakać, nie piszcie proszę "minie" bo to jak lekceważące machnięcie ręką... chciałabym przestać czuć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.zabba Re: napiszcie mi proszę 12.01.12, 00:52 Każda łza jest wodospadem. Pójdziesz dalej. Odpowiedz Link
39.a Re: napiszcie mi proszę 12.01.12, 00:54 "łzy są jak łódki, które przeniosą Cię do innego, lepszego miejsca" Odpowiedz Link
eydur8791 Re: napiszcie mi proszę 12.01.12, 09:55 Przetrwasz, bo jesteś silna i chcesz tego, a poza tym nie jesteś sama. Wierzę w Ciebie. Odpowiedz Link
poetkam Re: napiszcie mi proszę 12.01.12, 11:52 Za Zakrętem jest Nadzieja. Wiem to. Na pewno tam jest. Chciałabym Ci podać rękę. Mogę? Zadzwonić. Mogę? Pobyć z Tobą, choćby wirtualnie, myślą, telefonicznie podczas rozmowy. Tak delikatnie zapytuję- czy mogę... Nie chcę się naprzykrzać. Wielokrotnie usłyszałam w życiu słowa do mni skierowane: nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.(a to bolało) Odpowiedz Link
39.a Re: napiszcie mi proszę 12.01.12, 19:21 telefon - nie. nie zbiorę myśli w rozmowie, ale piszę do Ciebie maila. Odpowiedz Link
just-me-online Re: napiszcie mi proszę 13.01.12, 10:16 www.youtube.com/watch?v=hNqpkigpLgk Just Me Odpowiedz Link
39.a Re: napiszcie mi proszę 16.01.12, 20:43 Dziękuję. Każdy wpis na wagę złota, nie przesadzam. Mam straszliwe huśtawki. Jednego dnia odważnie patrzę w przyszłość, widzę WIDZĘ nowe perspektywy, następnego dnia kołdra i płacz, i sen do bólu (umiem). Na kazdym kroku usiłuję zbierać swoje mocno nadwyrężone poczucie własnej wartości. Szef jest kochany pisząc do mnie: "..., daj mi proszę jakąś ładną sensowną odpowiedź na [jakaś tam sprawa]. Napisałam. Umiem, potrafię dobrze pisać. Na chwilę podniosłam głowę do góry. Jeszcze nie umiem korzystać z Życia. I tak strasznie boli. I pytania: dlaczego? I...że nie umiałabym komuś czegoś takiego zrobić. Chciałabym wrócić do czytania, jak... Do dawno porzuconych pasji, jak... Odpowiedz Link
eydur8791 Re: napiszcie mi proszę 20.01.12, 06:37 to może zabrzmieć arogancko, ale mnie CHAD ciągle uczy cierpliwości. Myślę, że na wszystko przyjdzie czas będzie dobrze wierzę w to i trzymaj się. P.S. Mi też ostatnio kompletnie zwariował zegar biologiczny dzisiaj nie śpię od 3:30 Odpowiedz Link