wyspa-ela 23.05.12, 14:31 Hej, chciałam się zapytać czy Twoja propozycja z pomocą co do okulistów w DE jest nadal aktualna? nie chcę naciskać ale czas mi ucieka i chętnie się poradzę co do jakiegoś konkretnego lekarza lub konkretnej kliniki. Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_janka007 Re: mama_janka007 25.05.12, 12:54 juz jestem ale musze na szybko- z ktorego9 iasta dokladnie jestescie? jezeli norymberga lub okolice to chetnie ci przesle namiary na sprawdzony gabinet w ktorym sprawnie wykonuja wszystkie badania i przy ktorym funkcjonuje tez tzw.sehschule dla maluchow. Odpowiedz Link
wyspa-ela Re: mama_janka007 25.05.12, 13:22 no i tak myślałam że byłoby zbyt pięknie ;/ my jesteśmy pomiędzy Monachium a Regensburg-iem, kiedyś proponowali nam wizytę w Regensburgu ale wtedy młody był jeszcze ubezpieczony w pl więc pewnie koszta musielibyśmy ponosić sami Odpowiedz Link
wyspa-ela Re: mama_janka007 25.05.12, 15:14 też żałuję... ale trudno, dzięki za dobre chęci Odpowiedz Link