Dodaj do ulubionych

prawo jazdy LUBLIN

IP: *.devs.futuro.pl 12.07.05, 23:37
Czy ktoś orientuje się może, jaka jest:
(1) NAJLEPSZA szkoła jazdy w Lublinie?
(2) NAJTAŃSZA szkoła jazdy w Lublinie?
(3) najlepsza w relacji "JAKOŚĆ do CENY" szkoła jazdy w Lublinie?

Chciałbym w tym tygodniu zapisać się na prawo jazdy, ale nie wiem zupełnie,
którą szkołę wybrać..

Baaardzo proszę o pomoc Forumowiczów z Lublina...
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: prawo jazdy LUBLIN IP: 212.160.127.* 13.07.05, 12:23
      Ja robiłam w Anwaldzie, ale nie byłam zbyt zachwycona. Wszystko przez to, ze
      podjescie intruktorow jest takie co zrobić, zeby sie nie narobic. Prawie za
      kazdym razem miałam dziesiec minut na przygotowanie sie do jazdy, bo w tym
      czasie instruktorzy palili papierosy i gadali w najlepsze. Kilka godzin
      dodatkowych miałabym, gdyby nie to!!
      • Gość: wilko Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:09
        chyba najlepij w siddha ja i znajomi tam robili ja i kumpel zdalismy za 1 drugi za 2 razem dobrzy instruktorzy (Zbyszek i Marcin) bez tracenia czasu cena przystepna biuro ul. Sklodowska 2/6 tel.532-33-83
    • Gość: anonim Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:21
      Tylko nie do MILA
      MILA - Szko?a dla debila
      Stacisz jakies 3godz. zanim wyjedziesz na miasto
      • Gość: dejsanda Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:29
        Hmm, to chyba zalezy na kogo w tej Mili się popadnie. Ja miałam tam jazdy
        doszkalające i byłam naprawdę bardzo zadowolona.
        • Gość: dejsanda Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:31
          W ogóle trudnopowiedzieć , która szkoła jazdy jest najlepsza, bo wszędzie
          znajdą się kretyni olewający nas i ci przykładający się do swojej pracy. Np. w
          PKS-ie są zarówno bardzo dobrzy instruktorzy i kompletni olewacy.
          • Gość: Ewelina Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 09:10
            ja uczylam sie w "Mijafury" i jestem srednio zadowolona,slyszalam ze dobrym
            osrodkiem jest "Sidha",ale nie wiem napewno.
            • Gość: aneta Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:20
              czyli waszym zdaniem jednak siddhara jest najlepsza???
              jesi tak to trezba sie badzie tam zgłosic na jazdy doszkalajce bo raz oblałam...

no chyba ze ktos ma inne zdaniena etmat tej szkoły - prosze o opinie, skoro ma
              wydac znowu troche kasy to nie chcialabym zeby to były pieniądze wyrzycone w
              błoto...

pozdrawiam
              • Gość: zadowolony Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:24
                siddha to dobra szkoła polecam ci instruktora Seweryna albo Marcina
      • Gość: :-) Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.server.ntli.net 02.08.05, 12:52
        to az tak sie bales samochodow w ruchu ulicznym?
    • Gość: ja Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 02.08.05, 21:23
      Ja uważam, że Seweryn jest o wiele lepszym instruktorem niż Marcin, więc jeśli
      będziesz się zapisywał to najlepiej do Seweryna.
      • Gość: Ana Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 11.09.05, 18:55
        Ja chodzilam na kurs do siddhy i bardzo mi sie nie podobalo..po pierwsze
        przeplacilam jakies 150 zl,bo w innych szkolach jest taniej.. jezdzilam z 4
        instruktorami, w sumie tylko jeden z nich byl fajny i czegos mnie nauczyl,ale
        teraz juz nie jezdzi w siddha.. a po trzecie..nie lubie jezeli instruktor (na
        dodatek wlasciciel szkoly)..zwraca sie do mnie..kotku..niuniu itp...no a zdalam
        za 2 razem...ale egzamin to juz inna historia:)
        • Gość: baca Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:11
          Egzamin za drugim razem to dobry wynik. Nie wiem czy przepłaciłaś, słyszałem o
          kursach za 700zyla np. w Pulsie czy tam Plusie, tylko zależy co dostajesz za tą
          cenę- czy dostajesz testy, książkę,płytkę? Są też szkoły które nie prowadzą
          wykładów albo jeździsz 20 godzin a pozostałe 10 odbywasz na papierze, a może
          jedno i drugie. JEŚLI KTOŚ GDZIEŚ ROBIŁ KURS ZA 700 PROSZĘ O OPINIE!!! Dzięki z
          góry.
          • Gość: ona Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:50
            Ja z własnego doświadczenia polecam PKS. Nie wiem jakie są tam ceny, pewnie
            super tanio nie jest, ale potrafią nauczyć jeździć.
          • Gość: Ana Re: prawo jazdy LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 13.09.05, 22:02
            Ja za 950 zl (dostalam rabat 10% ze niby student..tak bym placila tysiac)
            dostalam pomoce i mialam badania a i niby po nie zdanym egzaminie mialam 2
            godz. gratis ale jakos nic z tego nie wyszlo...ale np moj brat robi w
            szkole "Ela" i zaplacil 800 zl i tez ma badania i pomoce juz wliczone w
            cene...Ja mialam dokladnie 30 godzin teorii i ani godziny mniej..jazd dokladnie
            tak samo:) a co do Eli to moj brat jest bardzo zadowolony:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka