Dodaj do ulubionych

RANKING NAJLEPSZYCH INSTRUKTORÓW W KRAKOWIE

• Gość: gorey27 Re: IP: *.autocom.pl 12.08.06, 18:19
      Ja polecam Pana Zbigniewa ze szkoły na salwatorze przy ul.Kościuszki,zdałem za
      pierwszym podejściem ! :)
    • Gość: anka luz beznadziejny!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:22
      nie polaecam luzu!!!!
      zalezy im tylko na pieniadzach,kurs jest bardzo drogi,samochody
      stare,prawie zawsze sie jezdzi na puntach,instruktorzy sie spozniaja
      fuszerka!!!!
      • Gość: xxx Re: luz beznadziejny!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 20.09.06, 20:13
        hehe dobre... "kurs jest bardzo drogi", a nie patrzyłaś do innych szkół -
        trzeba było sobie wybrać lepiej a nie teraz narzekać:o)

mnie tam było dobrze, ale dwa lata temu, więc może się troszkę pozmieniało...
        • Gość: ewka Re: luz beznadziejny!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:54
          zgadzam sie z anka,luz jest fatalny,wiele osob myslac ze jest to jedna
          z najstarszych szkół decyduje sie na nia mimo jednej z najwyzszych cen w
          krk,ja skonczyłam juz kurs i czekam na egz,ale wiem ze to co umiem
          zawdzieczam przedewszystkim sobie,to ja musiałam mowic instrutorom co
          robic,spozniali sie permanentnie i tez wiele godzin przejezdzałam na
          puncie skanadal!!!zdecydowanie odradzam
          • Gość: xxx Re: luz beznadziejny!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 21.09.06, 08:46
            to było wybrać inną szkołę/zmienić instruktora/wybrać sobie inne auto -
            wszystko uzgadnia się na spotkaniu teoretycznym - organizacyjnym - nie trzeba
            tam płacić całej sumy z góry - można zapłacić zaliczkę za kilka jazd, sprawdzić
            czy Ci instruktor pasuje, ajak nie to zmienić, albo szkołę zmienić
            trzeba po prostu mysleć i wymagać tego czego się czce a nie potem narzekać, ot
            tyle czy to aż taki problem?
            nadal nie wierzę, że ktoś mógł się zawieść na luzie...
    • Gość: gość portalu Kraków Matis Karmelicka IP: *.bph.pl 21.09.06, 14:11
      raczej nie polecam - chociaż zdałem za 1 razem. Właściciel często podstawia
      samochody bez liczników, z odkręconymi linkami od prędkościomierza, z niesprawną
      instalacją gazową (nie wchodzi na obroty, strzały w kolektorze)... Co do
      instruktorów to są OK, ale raczej do nauki jazdy niż nauki pod egzamin - np.
      miganie awaryjnymi w podziękowaniu - za to można przecież można oblać. Co nie
      zmienia faktu że na pewno nie jest to zła szkoła, słyszałem od znajomych o
      większych jajach gdzie indziej ;)
    • Gość: kasiek police-instruktor IP: 83.168.96.* 22.09.06, 11:07
      polecam bardzo Police -p.Irena Chojecka :)
    • Gość: Izkaaa Autosalwator - tak!! IP: *.pnet.com.pl 06.10.06, 09:43
      Hejka :) Zdecydowanie POLECAM tę szkołę!! Zaczynamy od formalnośći -> bardzo sympatyczna obsługa w biurze. Teraz część teoretyczna -> miłe podejście do kursantów i umiejętność przekazania wiedzy:) A część praktyczna - i tutaj się nie zawiedziecie!! Instruktorzy mili i wyrozumiali, a to chyba jest najważniejsze :) Z własnego doświadczenia polecam instruktora MARCINA - Anioł nie człowiek, jeśli chodzi o cierpliwość - nie tylko w tłumaczeniu co i jak, ale i w znoszeniu "wybryków" początkujących kursantów za kierownicą :)
      Także AUTOSALWATOR - jak najbardziej!! :) :)
    • Gość: Izkaa Szkoła RELAX - odradzam!! IP: *.pnet.com.pl 06.10.06, 10:00
      Jak w temacie - szkoła RELAX to jedna, wielka pomyłka!! Oczywiście Ktoś może się ze mną nie zgodzić, bo akurat trafił na lepszego instruktora albo po prostu miał szczęście..
      Moim instruktorem był sam właściciel szkoły, niejaki Pan Graczyk i niestety Jego jedyną "zaletą" był.. totalny brak profesjonalizmu. Prowadził wykłady - przychodził spóźniony, był instruktorem - też nie najlepszym -> przychodziłam na wyznaczoną godzinę jazdy: mówił, że to nie mój "termin", choć w kalendarzu widniało moje imię.. Ale co się dziwić - skoro za jednym zamachem na plac manewrowy zabierał kilka osób! A na samym placu - albo raz pokazał manewr, zostawiał kursanta w aucie,a sam szedł sobie pogadać z innymi instruktorami, wracając tylko po to by nakrzyczeć...:] Albo- w "najlepszym" wypadku po dowiezieniu na plac zamieniał się miejscem z jakimś młodym chłopakiem - zdecydowanie NIE instruktorem (choć może już teraz awansował:P), który zajmował się kursantem, podczas gdy Pan G. .. sami sobie dopowiedzcie..
      Dlatego jeśli chcecie nauczyć się jeździć -w miłej i spokojnej atmosferze i nie musieć słuchać w czasie jazdy różnych docinek (z pozoru miłych, ale nie do końca) o zdecydowanie NIE WYBIERAJCIE tej szkoły!!!!!!!!!
    • evino specjalista od beznadziejnych przypadków 07.10.06, 17:55
      pan Andrzej Zatorski
      nie pamiętam czy pracuje w jakijś konkretnej szkole, ja miałam z nim kontakt
      prywatny i w razie służę namiarami
    • kahedanan Pan Figiel - zna ktoś? 07.10.06, 22:01
      Jeżeli tak - jakie opinie?
    • Gość: monia Re: ranking instruktorów w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:57
      A ja polecam.. AUTO-TEST z Wielopola. Marek Witek... wie jak przekonac sceptyka
      do tego ze potrafi sie jezdzic....- mnie przekonal zdalam za 1-ym razem.
      Dzieki Marek,
    • Gość: Monia Re: najlepsiejszy instruktor:) IP: *.76.classcom.pl 11.11.06, 15:37
      A ja polecam p.Krzysztofa z osk "MUSTANG". Bardzo dobrze wszystko tłumaczy i ma
      wręcz anielską cierpliwość.
      P.S. Zdałam za pierwszym razem bez problemu;))))))
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka