sion2 05.09.04, 19:33 Coś mi sie dzieje z pocztą z prywatnego konta: czy wysyłałaś mi coś wczoraj lub dziś? na onet? mam jakies dziwne zjawisko: pokazuje ze są listy nowe...a nigdzie ich nie ma ! pozdr.Kasia dostałaś przesyłkę od Xenii? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: do mamalgosia prywatnie :) 06.09.04, 14:49 odpisuję na priva. > Daj znać, ze doszło Odpowiedz Link
mamalgosia jednak nie 06.09.04, 14:57 nie potrafię wysłąć do Ciebie maila! Ani do kogokolwiek innego, coś z serwerem. Napiszę, ajk się uda. Kaseta przyszła dzisiaj, jeszcze synek śpi, ale jak tylko wstanie, to pójdziemy oglądać! Odpowiedz Link
sion2 Re: jednak nie 06.09.04, 15:34 mamalgosia napisała: > nie potrafię wysłąć do Ciebie maila! Ani do kogokolwiek innego, coś z serwerem. > Napiszę, ajk się uda. > Kaseta przyszła dzisiaj, jeszcze synek śpi, ale jak tylko wstanie, to pójdziemy > > oglądać! tak cos jest dziś z serwerem, prawie szlag mnie trafiał, a szukałam ważnych informacji ) Odpowiedz Link
mamalgosia Re: do mamalgosia prywatnie :) 06.09.04, 17:02 Nie, nie wysyłałąm wczoraj nic, ale dzisiaj próbowałam i nic z tego nie wyniknęło: nie da się( A o przesyłce jest powyżej Odpowiedz Link