belfegorek 18.02.04, 12:25 Książka skarg i zażaleń- wpisz hasła które można było znależć w tego typu publikacji!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: PSS SPOŁEM 18.02.04, 18:55 Książka skarg i wniosków właśnie pojawiła się na nowo w Bibliotece Uniwersytetu Warszawskiego.Ciekawe co tam dzisiaj ludzie wpisują?:) Odpowiedz Link
biuralistka Re: PSS SPOŁEM 18.02.04, 21:19 BUW i Społem, no no:) Ale ja podobną ksiażke widziałam niedawno na dworcu. To raczej skrzynka, do której pasazerowie mają wrzucać swoje uwagi, ale to tylko niewielki szczegół :) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: PSS SPOŁEM 19.02.04, 06:17 Nie przyjeto butelek do skupu. Sprzedawczyni naklada maslo na wage rekami. Sprzedaja znajomym poza kolejka. Odpowiedz Link
zzdorka Re: PSS SPOŁEM 19.02.04, 20:46 Wprawdzie to nie cytat z ksiazki, ale wywieszka w sklepie spozywczym. Widziana kilka dni temu. "Osoby niepelnosprawne sa zalatwiane poza kolejnoscia". Odpowiedz Link
belfegorek Re: PSS SPOŁEM 25.02.04, 09:51 Osoby niepełnosprawne,jeśli można tak to ująć były zawsze deficytowymi towarzyszami w kolejkach Odpowiedz Link
0kowita Re: PSS SPOŁEM 07.03.04, 19:23 Jak mi jeden niepełnosprawny "wystał" pralkę to musiałam potem jako świadek stawać w procesie "spekulanta"...... bo się dureń dał złapać (tak dorabiał do renty). Odpowiedz Link
cereusfoto Re: PSS SPOŁEM 25.11.04, 09:18 A ja takie książki pamiętam wyłącznie w punktach czyszczenia odzieży. Zresztą byłam wówczas małym dzieckiem... Odpowiedz Link