balamuk 03.02.13, 18:12 krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,13335802,Spotting__Prymitywne_podrywanie_czy_nowoczesna_integracja_.html#LokKrakTxt Ludzie kochane, jak myśmy sobie dawali radę??? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Podryw - nostalgicznie 03.02.13, 20:56 Cholerka, nie pamiętam już dokładnie, ale te starozytne bezposrednie metody naturalne były chyba przyjemniejsze ;) Odpowiedz Link
voxave Re: Podryw - nostalgicznie 03.02.13, 21:40 Tak jak pyszna jest naturalna metoda poczęcia dziecka, a nie z probówki.:) Odpowiedz Link
balamuk Re: Podryw - nostalgicznie 04.02.13, 18:18 Osoby, które nie mają problemów, stosują zapewne metodę tradycyjną. Nikt nie ucieka się do in vitro dla zabawy, bo to wcale zabawne nie jest. Odpowiedz Link
balamuk Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 08:57 Wiem, że to miał być żart i przepraszam, ale na ten temat wiem wystarczająco dużo, żeby mi poczucie humoru szwankowało. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 12:29 Dowcip zwany przez młodych sucharem: Dziadku, jak poderwałeś babcię jak nie było internetu. - Czatowałem na babcię pod internatem, potem było gadu gadu przed kościołem i gdyby nie komórka na węgiel mojego ojca to i twojego ojca na świecie by nie było. aga O komórkach. Menele ostatkiem sił siedzą przy stole i Zośka cały czas marudzi: - ja chcę komórkę, chcę komórkę.. i zasnęła na stole. Jej partner ciut trzeźwiejszy wyszedł z domu, na budowie znalazł kilka desek i zrobił z tego komórkę. Kiedy wytrzeźwiał patrzy a na jego " budowli" napis: Zośka jest K. Przychodzi do domu, budzi partnerkę i mówi: Zośka esemes do ciebie. aga Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 16:56 Co za czasy - wiedzą jeszcze co to romantyzm? Odpowiedz Link
balamuk Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 17:51 Eee, znowu tam. Teraz jest po prostu e-romantyzm. :) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Podryw - nostalgicznie 12.02.13, 19:13 Do d.........y z takim romantyzmem.To jak lizanie cukru przez szybę. Odpowiedz Link