Dodaj do ulubionych

Podryw - nostalgicznie

03.02.13, 18:12
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,13335802,Spotting__Prymitywne_podrywanie_czy_nowoczesna_integracja_.html#LokKrakTxt
Ludzie kochane, jak myśmy sobie dawali radę??? :D
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Podryw - nostalgicznie 03.02.13, 20:56
      Cholerka, nie pamiętam już dokładnie, ale te starozytne bezposrednie metody naturalne były chyba przyjemniejsze ;)
      • voxave Re: Podryw - nostalgicznie 03.02.13, 21:40
        Tak jak pyszna jest naturalna metoda poczęcia dziecka, a nie z probówki.:)
        • balamuk Re: Podryw - nostalgicznie 04.02.13, 18:18
          Osoby, które nie mają problemów, stosują zapewne metodę tradycyjną. Nikt nie ucieka się do in vitro dla zabawy, bo to wcale zabawne nie jest.
          • voxave Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 00:46
            To był żart.......
            • balamuk Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 08:57
              Wiem, że to miał być żart i przepraszam, ale na ten temat wiem wystarczająco dużo, żeby mi poczucie humoru szwankowało.
              • aga-kosa Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 12:29
                Dowcip zwany przez młodych sucharem:
                Dziadku, jak poderwałeś babcię jak nie było internetu.
                - Czatowałem na babcię pod internatem, potem było gadu gadu przed kościołem i gdyby nie komórka na węgiel mojego ojca to i twojego ojca na świecie by nie było. aga
                O komórkach.
                Menele ostatkiem sił siedzą przy stole i Zośka cały czas marudzi: - ja chcę komórkę, chcę komórkę.. i zasnęła na stole.
                Jej partner ciut trzeźwiejszy wyszedł z domu, na budowie znalazł kilka desek i zrobił z tego komórkę.
                Kiedy wytrzeźwiał patrzy a na jego " budowli" napis: Zośka jest K.
                Przychodzi do domu, budzi partnerkę i mówi: Zośka esemes do ciebie. aga
                • iryska2604 Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 16:56
                  Co za czasy - wiedzą jeszcze co to romantyzm?
                  • balamuk Re: Podryw - nostalgicznie 05.02.13, 17:51
                    Eee, znowu tam. Teraz jest po prostu e-romantyzm. :)
                    • iryska2604 Re: Podryw - nostalgicznie 12.02.13, 19:13
                      Do d.........y z takim romantyzmem.To jak lizanie cukru przez szybę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka