Dodaj do ulubionych

VIII Potter ?

03.02.06, 18:47
Słyszałem, że oprócz tego kolejnego niezwykłego dzieła które teraz powstaje ma ukazać się "Harry Potter Epilog" w którym mają ukazać się losy bohaterów którzy przelżyli...

To chyba znaczy, że jednak Harry nieginie w VIIcz. przynajmniej mam taką nadzieję, a zresztą skoro owa książka ma kończyć wyraz "blizna" to ciężko sobie wyobrazić w jakim zdaniu mogłaby się znajdować skoro Potter ginie.

...:::komentarze mile widziane:::...
Obserwuj wątek
    • eeela Re: VIII Potter ? 03.02.06, 19:17
      Rowling zapowiedziala, ze BYC MOZE napisze cos w rodzaju leksykonu swiata
      potterowskiego, zawierajacego tez informacje o dalszych losach bohaterow.
      Ostatnie zdanie ze slowem "blizna" mozna sobie wyobrazic na tysiace sposobow bez
      udzialu zywego Harry'ego.
      Co oczywiscie nie jest moim zyczeniem. Ja osobiscie zycze sobie, zeby pozostal
      przy zyciu. Co niestety nijak nie wplywa na decyzje pani Rowling :-(
      • pitahaya5 Re: VIII Potter ? 05.02.06, 12:50
        teraz bedzie mnostwo plotek na temat tego czu ukaze sie cos po 7 czesci...mam jednak skromna nadzieje ze COS jednak bedzie...ostatnie slowo "blizna" w zasadzie ciezko sobie wyobrazic...jezyk angielski rozni sie od polskiego i w tlumaczeniu moze byc roznie...jednak harry moze zginac np. "i pekla blizna..."
        • simply-bright Re: VIII Potter ? 05.02.06, 14:58
          "Po unicestwieniu Voldemorta z czoła Harry'ego zniknęła blizna"
          ... a sam Harry żył długo i szczęśliwie u boku Ginny z gormadką dzieci :D
          • eeela Re: VIII Potter ? 05.02.06, 15:10
            Maly Potterek zamrugal oczetami, potoczyl nimi po raz pierwszy po swiecie. Harry
            pochylil sie nad nim i westchnal - na czole dziecka widniala podobna blyskawicy
            blizna.
            No, ukladajcie dalej. Co prawda okropnie bezsensowne to, ale coz poradzic na
            nasze ludzkie slabosci :-D
    • fatalna_jendza Re: VIII Potter ? 07.02.06, 17:06
      Ron, Ginny i Hermiona zerknęli po raz ostatni na ciało Harry'ego. Ginny przez
      łzy zauważyła, że z jego czoła zniknęła blizna... :P:P

albo

Ginny spojrzała na synka. Był bardzo podobny do niej, a po zmarłym tacie
      odziedziczył tylko jeden, mały element - na jego czółku widniała znana jej blizna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka