eeela 04.05.06, 20:44 Evanna Lynch bedzie grala Lune: www.wizardnews.com/story.20060406.html Dosc obiecujaco wyglada, choc wyobrazalam ja sobie zupelnie inaczej. Moze sie przyzwyczaje. Rowling widziala sie z nia i orzekla: perfect. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olijka1 Re: jest Luna! 04.05.06, 20:48 duzo zalezy od charakteryzacji, zobaczymy co z niej zrobia:) Odpowiedz Link
ewengarda Re: jest Luna! 04.05.06, 20:55 eeela napisała: > Evanna Lynch bedzie grala Lune: > > www.wizardnews.com/story.20060406.html > Dosc obiecujaco wyglada, choc wyobrazalam ja sobie zupelnie inaczej. Moze sie > przyzwyczaje. Rowling widziala sie z nia i orzekla: perfect. > Choc rowniez wyobrazalam ja sobie nieco inaczej (szczuplejsza twarz, wieksze i bardziej wyupiaste, blekithne oczy, wlosy dluzsze i troche krecone, blada i wiotka ;-), to mysle ze Evanna Lynch jest calkiem, calkiem. Lubie Lune jako postac. Odpowiedz Link
eeela Re: jest Luna! 04.05.06, 21:01 Tez ja lubie wlasnie. Jest zagadkowa, niedopowiedziana, i dzieki temu mozna sobie wiele wyobrazac :-) Odpowiedz Link
kasztannova Re: jest Luna! 05.05.06, 12:46 Hm... jakoś szaleństwa w oku brak, no i rzeczywiście spodziewam się burzy kręconych włosów w różnych odcieniach. Może jak się postarają nie będzie tak źle... Odpowiedz Link
jooasiaa Re: jest Luna! 05.05.06, 13:12 Bardziej niz na Lune, pasowała by mi na Ginny po przefarbowaniu na rudo oczywiście:) Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: jest Luna! 05.05.06, 17:38 Zawsze widzialam Lune jako chudego, bladego bazylicha (bez urazy Luna..).Ta zdaje sie za pyzata.no..ale jesli sie spodobala rowling to znaczy ze jakos inaczej ja widzialam.Poza tym-charakteryzacja moze z tej ladnej i poukladanej dziewczyny zrobic takie kuriozum jakim byla Luna wiec wstrzymam sie z narzekaniem. Odpowiedz Link
maly_jelen Re: jest Luna! 05.05.06, 21:05 Luna powinna wyglądać troszkę jak profesor Trelawney. A poza tym powinna pasować do swoistego opisu - wyłupiaste oczy i długie, brudne włosy. Tak aktroka jest...za ładna :P Odpowiedz Link
fatalna_jendza Re: jest Luna! 05.05.06, 23:38 No właśnie - za ładna... chociaż na innym zdjęciu wygląda bardziej "lunowato" :P: images5.fotopic.net/?iid=y4t9kl&outx=600&noresize=1&nostamp=1 images3.fotopic.net/?iid=y4t9kj&outx=600&noresize=1&nostamp=1 Odpowiedz Link
aniaa777 Re: jest Luna! 06.05.06, 08:42 Pasuje na Lune, dobra charakteryzacja i bedzie dobrze :) Ma w sobie cos z Luny jaka sobie wyobrazalam czytajac ksiazke. Odpowiedz Link