burczykowa1 21.05.07, 20:06 rapidshare.com/users/XA13YR Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: harry potter ebook 22.05.07, 11:00 a o co chodzi z tym 7. tomem, który już można sobie ściągnąć - może ktoś mnie uświadomić? jak on się ma do 7. tomu, który oficjalnie wyjdzie w lipcu? czy ktoś po prostu podkradł pani Rowling tekst i umieścił go w necie? nic nie rozumiem :/ Odpowiedz Link
a_weasley Re: harry potter ebook 22.05.07, 11:05 aurelia_aurita napisała: > a o co chodzi z tym 7. tomem, który już można sobie ściągnąć - może ktoś mnie > uświadomić? jak on się ma do 7. tomu, który oficjalnie wyjdzie w lipcu? Zapewne nijak. > czy ktoś po prostu podkradł pani Rowling tekst i umieścił go w necie? Apokryf, mówi to panu coś? ;) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: harry potter ebook 22.05.07, 11:16 aha. dzięki za info. noo, przejrzałam sobie ten 7. tom i w sumie odetchnęłam z ulgą. bo J.K. Rowling musiałaby zniżyć loty - i to mocno - gdyby 7. tom miał wyglądać tak jak wygląda tekst dostępny w internecie. p.s. > Apokryf, mówi to panu coś? ;) panu??? ;) Odpowiedz Link
a_weasley Re: harry potter ebook 22.05.07, 11:49 aurelia_aurita napisała: > > Apokryf, mówi to panu coś? ;) > panu??? ;) Cytat filmowy. Odpowiedz Link