Dodaj do ulubionych

biorezonans, tabex, ciaza???

IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 06.07.04, 13:53
Kochane, ktora z was wie, czy biorezonans (na rzucenie papierosow) jest
szkodliwy w ciazy?
Wole nie eksperytmentowac z tabexem, palenie wydaje mi sie mniej szkodliwe
niz tabletki. Czy mysle sie?
Jak sadzicie?

Przed ciaza palilam 20 sztuk dziennie. Teraz zeszlam do 3-5 dziennie. Ale nie
umiem nie palic wcale. Zawsze sie skusze na tych kilka sztuk i myslalam, ze
moze biorezonans pomoze.

Prosze o odpowiedz dziewczyny, ktore byly w ciazy i udalo im sie jakos
pokonac nalog...
Obserwuj wątek
    • Gość: angelo Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 16:42
      nie byłem w ciąży, ale napiszę, moje zdanie jest takie:

- biorezonans to jest na pewno oszustwo
      - palenie jest na pewno bardziej szkodliwe niż tabex

pozdrowienia
      • Gość: palacz47 Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 19:00
        Napewno mniej szkodzi TABEX
        brany przez miesiąc niż papieroski.
      • Gość: kater Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.238.101.124.adsl.inetia.pl 12.10.04, 15:25
        Ktoś, kto ocenia biorezonans jako oszustwo z pewnością nie ma pojęcia, co kryje
        się za tym pojęciem i na jakiej zasadzie "działa" terapia biorezonansowa.

A może tak zapytać się o skuteczność zabiegu biorezonansowego tych, którzy
        dzięki temu rzucili palenie?

Tabex? OK. Jeszcze trochę "chemii" wrzucajmy do tego kotła, jakim jest nasz
        organizm, w którym już i tak "gotuje się" sporo syntetyczynch związków chemicznych.
        • Gość: palacz47 Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:20
          A może zapytać tych którym biorezonans nie pomógł.
          Którym wyrwano z kieszeni 50 czy 100zł i palą dalej.
          Przeczytaj sobie skład TABEXU i dopiero pisz o chemi.
          A cały zabieg kosztował mnie 18 zł.i nie pale,
          i kilku mojch znaiomych też, tych co bardzo chcieli niepalić.
          Ale jak ktoś chce to pali i po Tabexe i po biorezonansach.

• Gość: Doda Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 06.07.04, 20:14
      Czy tabex mozna kupić bez recepty ? Ja też mam ten sam problem i jestem w ciązy
      i nie umiem sobie poradzić bez papierosów. Podpalam kilka dziennie a powiedz mi
      w którym jesteś miesiącu ?
      • Gość: ciezarowka Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 06.07.04, 21:15
        Jestem w 16tc.
        Co do Tabexu, to przyuczona przez ginekologow, boje sie wszelkich tabletek.
        To sa jednak leki...
        Jakos trudno jest mi sie przekonac do tabletek.
        Co do palenia, to generalnie ciaza stala sie moim koszmarem. Mam potworne
        wyrzuty sumienia. Ale i tak pale. Nikt o tym nie wie (oprocz ludzi z tego
        forum...)
        A ty w ktorym jestes i ile palisz?
        Moze razem cos wymyslimy?
    • Gość: Doda Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.radio.rzeszow.pl 07.07.04, 07:35
      Ja jestem w drugim miesiacu i palę około 4 papierosów. I tak jak ty mam
      przeokropne wyrzuty. Ale nie potrafię nic na to poradzić.
    • alana5 Re: biorezonans, tabex, ciaza??? 11.07.04, 21:54
      Witam Szanowne Panie.
      Tak bez przynudzania: za każdym razem jak sięgniecie po papierosa pomyślcie, że
      Wasze dziecko się dusi. Widziałyście jak dusi się malutkie dzieciątko, cząstka
      Was samych? Ja rzuciłam palenie przy pierwszej próbie zajścia w ciążę,
      przykładnie o siebie dbałam. To nie pomogło. Mój Syn urodził się chory i po 11
      miesiącach walki o Jego życie straciłam Go. Teraz myślę, co mogłam zrobić
      inaczej. Kiedy umierał w domku i przestawały pracować Jego płuca, widziałam jak
      bardzo się męczy i nie mogłam Mu pomóc. To trwało prawie dwa dni, a każda
      sekunda rozrywała mi serce. Wy możecie coś zrobić.
      Albo inaczej, bardziej egoistycznie. Ciąża trwa tylko 9 miesięcy. Nie trzeba
      karmić piersią. Rzucenie palenia to nic w porównaniu z wieloma latami z ciężko
      chorym dzieckiem, patrzenie na jego ból i izolacja znajomych, zamknięcie w
      czterech ścianach. Czy to trudny wybór.
      Alicja - mama Czarka
    • Gość: Doda Re: biorezonans, tabex, ciaza??? IP: *.radio.rzeszow.pl 13.07.04, 11:29
      Nie wieżę ze przez palenie papierosów twoje dziecko umarło ?
      • dzyn81 Re: biorezonans, tabex, ciaza??? 19.07.04, 23:57
        palenie jest dla Ciebie mniej szkodliwe od tabletek??
        rany boskie, co Ty gadasz :O

przepraszam jelsi teraz uraze kogos z was, ale kobieta ktora jest w ciazy i nie
        potrafi rzucic dla dzieck ktore w sobie nosi jest slaba, glupia, i niepowazna.
        jak mozna truc dziecko ktore sie jeszcze nie urodzilo?? nie potraficie
        wytrzymac glupich 9 miesiecy by dziecko mial wieksze szanse urodzic sie zdrowe?
        jestescie egoistkami bo myslicie o sobie a nie o dziecku!!
        teraz pewnie posypia sie na mnie bluzgi, ale takie jest moje zdanie. wiec
        prosze was rzuccie to swinstwo czym predzej!! czy ciaza nie jest dla was
        motywacja do rzucenia?? zastanowcie sie nad tym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka