1962wolf 27.06.09, 21:35 a teraz wzorem niedosciglego Gucia oznajmiam: zamierzAM isc popracowac, wpierw jednak wezme prysznic, zaladuje GPS, zjem kanapki, a jutro ....bede odpoczywal caly dzien w holelowej kregielni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: dobranoc 27.06.09, 21:37 Dobrej, spokojnej nocy, zycze, choc ja wiem ze i tak nie zasniesz i tutaj jeszcze wrocisz...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
1962wolf Re: dobranoc 27.06.09, 21:42 nigdy nie wracam w nocy Guciu.........powinienes to wiedziec masz skleroze?.........nocne marki forumowe to nie moja liga jako paz krolowej pewnie to wiesz...........pozdrow swoja Pania i zloz jej uklon......wywolala wilka z lasu wyszedl powyl nieco i dupa blada Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dobranoc 27.06.09, 21:43 A mowilem, ze nie pozwoli spac i wyc bedzie dalej...! A... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
1962wolf Re: dobranoc 27.06.09, 21:47 jesli chcesz spac......wylacz komputer.to prosty sposob na lulu Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dobranoc 27.06.09, 21:51 1962wolf napisał: > jesli chcesz spac......wylacz komputer.to prosty sposob na lulu _____________________________________________________________. Chcialbys aby tak bylo, co...!? Dzis mozesz wylaczyc komputer i powyc sobie w strone alkoholikow...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś