Dodaj do ulubionych

Witam Was :)

06.11.10, 19:46
dostąpiłem zaszczytu moderowania forum. Obiecuję ze swojej strony, że będę robił to na bieżąco i systematycznie. Oczywiście 24h na dobę nie dam rady :) ale na forum jestem codziennie. Nie odpowiadajcie na zaczepki trolla bo i tak jego wątki będą kasowane i wasze odpowiedzi też. Nie traćcie energii. :)
Obserwuj wątek
    • minutek1 Re: Witam Was :) 06.11.10, 19:53
      witam i gratuluję.Ja też znam forum sprzed wielu lat(to juz siedem!) i mam nadzieję,że znów zrobi się fajnie:-).
      • wiktor.online Re: Witam Was :) 06.11.10, 20:03
        witam, m.war

dziekuje ze uratowales ten forum :)

ja myslalem ze juz koniec
        • beba2 Re: Witam Was :) 07.11.10, 09:06
          Ja też pomogę w razie czego. Troll doprowadził do tego, ze teraz już mu nie odpuszczę, choćbym miała tu zaglądać codziennie :)
          Zachęciły mnie również wszystkie znane mi sprzed lat osoby ( pamiętam Was doskonale ), którym zalezy na tym forum.
          Pozdrawiam
          • renste Re: Witam Was :) 07.11.10, 09:42
            I nikt nas,malućkich,głuptaków nie bedzie już prostował? Jak ja to przeżyję:P))

Super!!!
            • m.war Re: Witam Was :) 07.11.10, 09:50
              No nie będzie :)
              • halszka111 Re: Witam Was :) 07.11.10, 14:08
                Fajnie :-), trzymam kciuki i pozdrawiam.
    • basia013 Re: Witam Was :) 07.11.10, 20:22
      To fajnie, bo powiem szczerze że mnie jako zaczynającą "przygodę" z homeopatią trochę odstraszały te wszystkie trolle...
    • mere.trix Re: Witam Was :) 08.11.10, 12:25
      bardzo sie cieszę:) ja tez z tych głównie podczytujacych
      • magalik Re: Witam Was :) 08.11.10, 14:42
        Super!
        powodzenia!
    • babsee Re: Witam Was :) 08.11.10, 14:45
      Ja równiez witam nowego moderatora chociaz nie meilismy sie okazji poznac bo bywalam tu dawno temu.Ale zycze wytrwałości.
      • beba2 Re: Witam Was :) 08.11.10, 17:25
        Nie podczytujcie, piszcie - im nas więcej, tym lepiej :)

Hej Babsee ! Miło widzieć po latach starych znajomych :)
        • ewa164 Re: Witam Was :) 08.11.10, 19:30
          No to będziemy pisać. :-)
          Bardzo się cieszę, że znowu się zaczyna dziać coś pozytywnego.
          Bardzo bym chciała, żeby wróciły czasy (i uczestnicy) dyskusji o samej metodzie. Teraz to może bym nawet już bym się odważyła zadać kilka pytań - bo żeby sensownie pytać, trzeba już choć trochę wiedzieć. ;-)
    • minutek1 babsee 08.11.10, 17:54
      witaj,bebsee,znalazłaś homeopatę oza Wrocławiem?Pamietam,że podobnie jak ja poszukiwałaś.
    • zbyszekdziopa Re: Witam Was :) 09.11.10, 12:30
      m.war, ja też przyłączam się do życzeń, jako miłośnik homeopatii klasycznej oczywiście.
      trzymaj się zdrowo
    • babsee Re: Witam Was :) 09.11.10, 13:57
      Prawie sie wzruszylam :)hehe
      Chyba jednak moja milosc do tego forum odrodzi sie na nowo :)
      Minutek-nie znalazlam.Sama sobie jestem homeopatą.Lecze metodą prob i bledow.
    • very.martini Re: Witam Was :) 09.11.10, 23:30
      No proszę, i ja akurat wpadłam, intuicja mnie naprowadziła, bo nie wiedziałam, co się dzieje:)
      Jako że też mogę wycinać, dopiszę po raz drugi - żadnych dyskusji z trollami. Zaciśnijcie zęby, a jak nie będziecie mogli wytrzymać, to zgarnijcie śniegu z parapetu i sobie natrzyjcie czoło. podobno niedługo ma już być zima:P

16%VOL
      22%VAT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka