flipi85 21.05.04, 21:18 Siemanko mam pytanko czy jest tu jakas osoba która mogła by udzielić mi odpowiedzi na pare pytań odnośnie tików prosze od powiedz.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: Tiki nerwowe !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 00:02 Flipi mozemy sie odnieśc do Twoich pytań ale chyba jedynie z homeopatycznej strony :-) więc pisz.... pzdr ANNA Odpowiedz Link
flipi85 Re: Tiki nerwowe !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 01:11 Jak bys mogła to wejdz na stronke users.nethit.pl/forum/forum/homeomed/ i tam jest przedstawiony ten proble i pierwsze pytanie brzmi jakich leków moge urzyc żeby sie tego pozbyć z tego co wcześniej czytałem to są leki które zostały wymienione (właśnie na tej stronce) i które podobno pomagaja lecz ja nie wiem czy i w moim wypadku one pomoga. Jak możesz to zerknij na stronke (nick SONY) Odpowiedz Link
astria1 Re: Tiki nerwowe !! 22.05.04, 01:38 Witaj ! Zapewne chciałbyś abym Ci podała gotowy zestaw leków niestety nie umiem tego zrobić na forum ponieważ Twoja przypadlośc trwa dośc długo i tu mogę Cię pocieszyć że homeopatia klasyczna jest w stanie spróbować Ci pomóc ale bardzo ważne jest to abyś trafił do dobrego klasycznego homeopaty. Poszukaj takiego w swoim mieście a jesli będziesz miał trudności odezwij się do nas - spróbujemy Ci pomóc poszukać. Zapewniam Cię że warto spróbować tej metody. Jesli masz jeszcze jakies pytania to pisz.... pzdr Anna Odpowiedz Link
awinn Re: Tiki nerwowe !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 02:00 flipi85 napisał: > Jak bys mogła to wejdz na stronke <a href="http://users.nethit.pl/forum/forum/homeomed/"target="_blank">users.nethit.pl/forum/forum/homeomed/</a> > i tam jest przedstawiony ten proble i pierwsze pytanie brzmi jakich leków moge > urzyc żeby sie tego pozbyć z tego co wcześniej czytałem to są leki które > zostały wymienione (właśnie na tej stronce) i które podobno pomagaja lecz ja > nie wiem czy i w moim wypadku one pomoga. Jak możesz to zerknij na stronke > (nick SONY) Przeczytalem ten link i musze powiedziec ze jest to zbyt skomplikowane. Trudno jest leczyc przez siec. Jest kilka dobrych lekow na te problemy. Najpierw sprobuj lek: Cicuta virosa 200CH, 1 x dziennie, przez miesiac. Jak wspomnialem w innym watku, ze leczenie polega na dokladnym wywiadzie pacjenta. Jesli to nie jest mozliwe to dzieki naszym badaniom mamy tez leki ktore mozna podac tak na ogol, ktore pomagaja w wiekszosci przypadkow (90%). Dopiero jak pacjentowi nie pomoze wtedy, trzeba wejzec w glab problemu i dokladniej zbadac objawy i przyczyny. pozdr. A. Odpowiedz Link
astria1 Re: Tiki nerwowe !! 22.05.04, 09:34 Własnie tez przeczytałam cały wątek dot. tików i zobaczyłam ze Awinn również tam udzielił juz odpowiedzi odnośnie leków. Warto spróbować pojśc tą drogą, ale gdy stan Twoj się nie poprawi to udaj się na osobistą wizytę do homeopaty Klasycznego. pzdr Anna Odpowiedz Link
awinn Re: Tiki nerwowe !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 10:54 Na stronie homeomed pewna osoba miala podobny problem i poradzilem wziasc ten lek, wlasnie teraz przeczytalem ze dosyc mu pomogl ;) Sprobuj, jak nie pomoze tobie to przeprowadzimy ten wywiad przez email lub udasz sie do hom. klasyczny. Nastepny lek to Agaricus musc. 200CH i Zincum met. 200CH, ale pierw wez Cicuta virosa 200CH. Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Tiki nerwowe !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 11:13 Andrew, tylko nas tu nie zostawiaj i nie uciekaj na homeomed! Tu jest fajniej:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
flipi85 Re: Tiki nerwowe !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 12:20 A ja mam pytanko czy te leki są dostępne w każdej aptece bo byłem juz w jednej niedaleko mnie i niestety nie było ale poszukam jeszcze i drugie pytanie to czy te leki są na recepte????? Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Tiki nerwowe !!!!!!!!!!!! 22.05.04, 12:29 tu o tym było słówko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12806410 faktycznie, wyższe potencje nie zawsze są dostępne od ręki. A skąd jesteś? W wielu miastach są apteki homeopatyczne i tam wiele leków można kupić bez problemów. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link