Dodaj do ulubionych

Hashimoto , homeo Wrocław

07.02.12, 14:59
Czy ktoś leczył Hashimoto homeopatią zamiast hormonem?
niewiele znajduję na ten temat, może ktoś pomoże kto na tym forum jest biegły?

2 pytanie, polećcie kogoś z Wrocławia, co prawda jest kilka nazwisk na tym forum ale to są informację z przed kilku lat,, czy aktualnie ktoś dobrze leczy homeopatią we Wro?
Obserwuj wątek
    • minutek1 Re: Hashimoto , homeo Wrocław 08.02.12, 21:06
      witam we Wrocławiu jedynym lekarzem wartym zastanowienia jest dr Katarzyna Bross,jeśli jeszcze przyjmuje we Wroclawiu.Jeśli bierzesz pod uwagę jeszce jakieś nazwiska to napisz jakie ....chętnie Ci doradzę.....,a raczej odradzę. Zaoszczędzisz czas i pieniądze!
      Leczyłam Hashimoto u doktor Bross a wcześniej u innych,niby coś się poprawiało, a coś pogarszało,dochodziły nowe okoliczności np ciąża i niestety leczenie nie dało rady.
      Choroba się rozwinęła, dostała rozpędu i byłoby naprawdę źle.Ale w porę nadeszła pomoc i choć do wyzdrowienia jeszcze mi daleko(w ogóle nie wiem czy jest możliwe) to homeopatia na razie mnie uratowała przed jodem,operacja ,metizolem(miałam hashi toxicosis czy jak kto woli mix hashimoto z basedow).Jak jesteś zorientowana to chodzi o to,że miałam obydwa przeciowciała i rózne diagnozy i propozycje leczenia.
      Zachęcam do leczenia homeopatia klasyczną ale musisz naprawdę dobrze trafić.
      • ja_tepe0 Re: Hashimoto , homeo Wrocław 09.02.12, 17:57
        Dziękuję za odpowiedź, poszukam tej lekarki, bo kogo pytam o Wrocław to raczej kręcą nosem, że niewiele tu sensowych osób.
        Wiem o co chodzi z tym mixem. powiedz mi czy jak leczyłaś się homeopatią to odstawiałaś/eś hormony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka