Dodaj do ulubionych

Ignatia amara /Carcinosin

30.06.14, 20:31
Witam.
Od niedawna lecze sie homeopatycznie.
Generalnie siebie w całości z naciskiem i to dosc mocnym na nerwice serca, lęki oraz przeczulice sluchowa.
Pierwszy lek to ignatia. Po 2 miesiacach zmieniona na Carcinosin 200ch (1 dawka tydz temu), i obecnie połączona ze względu na pogorszenie po ostatnio branej dawce ignatii 200ch(4 juz z kolei) na ignatie 30ch. Na szczęście po 30tce nie mam juz az takich rewelacji. Natomiast Carcinosin tez 200ch chyba sobie dziala w tle... Nie wiem kiedy pojawia sie jakies pierwsze pozytywy. W kazdym razie z ciekawości podpytam, byc moze ktos ma doświadczenie-po jakim czasie homeopatia potrafi pomoc w dolegliwościach psychicznych/psychologicznych- bo nerwice, depresje (moze tez mam jakies delikatne objawy depresji właśnie) moga całkowicie przejść? Poki co lecze sie stosunkowo niedługo ale może jakieś światełko w tunelu? :)
I jeszcze jedno- czy pp ignatii-200ch mozna nabawic sie bezsenności? Czy raczej nie? Bo od ostatniej dawki ponad 2tyg temu mam okropne problemy ze spaniem. Wcześniej nie było z tym az takiego problemu. I czy 30ch ktora teraz biore codziennie pomozr zwalczyc ten problem, jeśli rzeczywiście został wywolany potencja 200? Czy moze Carcinosin temu moze zaradzić?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka