wonalim 17.03.05, 10:49 Nic, bo go nie ma , kazal zadzwonić w tym czasie , kiedy jak sie okazalo wyjechał za granicę. Nadal, nic, może rzeczywiście trace tylko czas i pieniądze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonalim Re: Nadal źle 17.03.05, 10:52 wonalim napisała: > Nic, bo go nie ma , kazal zadzwonić w tym czasie , kiedy jak sie okazalo > wyjechał za granicę. Nadal, nic, może rzeczywiście trace tylko czas i > pieniądze. Niechcący rozpoczęlam nowy wątek. Otóz leczę się na infekcje bakteryjne pochwy. Byłam u lekarza homeopaty ponad 3 tyg temu. Zjadłam 6 kulek tj. 2x po 3. Jak na razie to nawet troszke gorzej mnie piecze, ale raczej bez zmian. Odpowiedz Link
granna Re: Nadal źle 17.03.05, 11:53 Trudno coś wyrokowac :) W leczeniu homeopatycznym choroby cofaja sie w odwrótnej kolejnosci do ich wystąienia. Więc teoretycznie te trwające najdłuzej ustępują na końcu. 3 tyg to nie tak znowu dużo, moj lekarz mowi, ze okres zdrowienia to ok 2 mcy na 1 rok chorowania. Nie zniechęcaj sie tak od razu :) Odpowiedz Link