mirabelka10 23.01.09, 00:23 Wydaje mi się,że to katar zatokowy,gęsty cały czas zalegający,biało- przeżroczysty,nie do wydmuchania. Mam dość!!! Pomóżcie znależć lek,może znacie coś co mi wreszcie pomoże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: Gęsty katar...zatoki? 23.01.09, 10:58 "Cały czas" - czyli problem przewlekły? W takim razie najrozsądniej byłoby się wybrać do homeopaty. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: Gęsty katar...zatoki? 24.01.09, 00:53 Katar nie jest cały czas tylko teraz po przeziębieniu,zrobił się uciążliwy. Jakiś czas temu jeszcze przed katarem byłam u homeo,mam polecony lek konstruktywny,który biore raz na tydzień,z uwagi na moją ogólną alergię. Chciałam uniknąć wizyty,ale chyba się nie da. Ale chętnie wysłucham co jeszcze masz mi do powiedzenia. Odpowiedz Link
mami7 Re: Gęsty katar...zatoki? 24.01.09, 10:02 nie homeopatycznie, ale całkiem fajnie pomaga przy oczyszczaniu zatok ziołowy sinupret. trzeba jednak brać regularnie i dość długo. Odpowiedz Link