marek.bsk 06.06.12, 18:46 Czy jest może w okolicy chętny do wspólnej jazdy na szosie albo treningów triatlonowych? Bo MTB ma wielu amatorów, a na szosie widzę kogoś raz na ruski rok. A samemu jednak trochę nudno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arloo Re: rower szosowy / triathlon 06.06.12, 22:52 Cześć, mamy pomysł na start w Borównie we wrześniu. Trochę pływamy, biegamy, rowerujemy jak lubisz rekreacyjne to zapraszamy np jutro czw AM 6:00 bieganie dystans 25 km (6 min/km) pływamy wt - czw 20:30 basen Józefów rower do uzgodnienia w grupie raźniej. Odpowiedz Link
marek.bsk Re: rower szosowy / triathlon 07.06.12, 17:55 arloo podaj do siebie maila albo napisz do mnie: marek.bsk@gmail.com - chętnie podłączyłbym się do Was od czasu do czasu. Ja trenuję z WTT ale dojazd 40 min. na sam trening mija sie z celem. Ja planuję start w Płocku (cross), potem sprint w Suszu a Borówno w zależności od wyników Odpowiedz Link
arlekinx Re: rower szosowy / triathlon 01.01.13, 20:07 Witajcie, chciałbym zapytać czy józefowska grupa basenowo/biegowo/rowerowa jest nadal aktywna? Przygotowuje się do triatlonu i chętnie wymienię się doświadczeniem. No i w grupie nie tylko raźniej, ale i mądrzej, i efektywniej i przyjemniej Jestem dostępny na mailu: arlekinx@interia.pl. Mam nadzieję że jeszcze istniejecie Arek Odpowiedz Link
marek.bsk Re: rower szosowy / triathlon 01.01.13, 22:41 Ja istnieję, ale ze względu że trenuję o różnych losowych godzinach nie skontaktowałem się jeszcze z resztą osób z tego wątku Odezwę się na maila. Odpowiedz Link
arlekinx Re: rower szosowy / triathlon 04.01.13, 19:02 Hej Marek, A może możesz doradzić. Chciałbym kupiś rower do dojadzów do pracy (30 km + powrot) i trenowania. I zastanawiam się. Naturalnie myślę o rowerze szosowym ale przyznam się nie jezdziłem nigdy na nim. Wiem że szybko i lżej, że niewygodnie i często coś się przydaża. Ale mam zero praktyki. Zatem drugi mój wybór to rower przelajowy. Ale mam juz rower trekingowy, więc dużej zmiany może nie być - oprócz pozycji, przełożeń i itp Itak sobie dumam i chyba muszę iść do sklepu i sprobować Odpowiedz Link
marek.bsk Re: rower szosowy / triathlon 04.01.13, 21:14 Nie ma sensu kombinować z czymś innym niż szosa. Chyba że masz kasę i dużo miejsac w garażu, bo rower przełajowy jest dla mnie czwarty na liście: szosowy, startowy TT, MTB, miejski i przełajowy Na maila napiszę szczegóły, bo to forum józefowskie a nie rowerowo-triathlonowe Odpowiedz Link
czarnyrowerzysta Re: rower szosowy / triathlon 07.06.12, 02:20 Widocznie w Józefowie nie ma amatorów szosy.Ja widzę ich prawie codziennie,tylko że w Warszawie.Sam używam roweru górskiego i jestem zarejestrowany na bikestats. Tam można poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach i mieszkających w pobliżu.Jest opcja wyszukiwania rodzaju roweru,więc bez trudu znajdziesz ludzi posiadających odpowiedni sprzęt. Odpowiedz Link
dj.rydzyk Re: rower szosowy / triathlon 07.06.12, 16:37 jeżdzę na crosie po twardym - nieregularnie dojazdy do pracy po 50 km dziennie. bieg i basen też nieregularnie, raczej nie można tego nazwać treningami tri. Ale minima wyrabiam i nastawiam się na sierpień na short w okolicach warszawy i olimpijski na wrzesień w Powsinie. Czysto rekreacyjnie. Odpowiedz Link
marek.bsk Re: rower szosowy / triathlon 07.06.12, 17:59 A do pracy którędy i o jakiej porze? Ja jeżdżę 7:00-8:30 Wałem do centrum. Możemy się kiedyś ustawić. Zazwyczaj średnia mi wychodzi koło 32-34 km/h. Odpowiedz Link