Dodaj do ulubionych

Mniejszy brat Boxstera

IP: 188.33.57.* 22.06.09, 08:53
Naipjerw diesel teraz silniki z audi a niedługo co??........ porshe będą chyba sprzedawać na stalowych felgach.
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Mniejszy brat Boxstera IP: *.aster.pl 22.06.09, 09:13
      jaka konkurencja dla mazdy skoro nowe porshe ma być o 50% droższe.
    • Gość: MS/Globy Re: Mniejszy brat Boxstera IP: 193.42.230.* 22.06.09, 09:33
      Dobrze wyposażona MX-5 z silnikiem 2.0 160 KM kosztuje w Niemczech prawie 29000 euro.
    • Gość: jacek Re: Mniejszy brat Boxstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 09:50
      Jeśli tak kochają ekologię, to niech robią rodzinne hatchbacki na bazie Golfa i Paska. Samochód jeżdżony dla przyjemności musi brzmieć, szczególnie kabriolet, same osiągi to o wiele za mało. Też zaczynam mieć dość tej ekologii na pokaz.
    • Gość: lolek Re: Mniejszy brat Boxstera IP: *.tktelekom.pl 22.06.09, 11:14
      Nie maja szacunku do własnych aut... liczy sie tylko kasa. Moim zdaniem kryzys jest pretekstem do zbudowania, a raczej skopiowania audi TT czy tam czegos innego.
      Nie długo zaczna produkowac jakies mikrusy na prąd.
    • Gość: Gog Re: Mniejszy brat Boxstera IP: *.echostar.pl 22.06.09, 12:56
      Liczy się tylko kasa? Proszę CIĘ! A Ty jakbyś zarządzał taką firmą?
      --
      biografix.pl/profil/janusz-kulig
    • www.plumride.pl Re: Mniejszy brat Boxstera 22.06.09, 14:01
      Ale fota super...
    • Gość: Norm Re: Mniejszy brat Boxstera IP: *.warszawa.mm.pl 22.06.09, 16:59
      Już Porsche Tuareg (vel Cayenne) było dla mnie przegięciem, ale teraz będzie nowe Porsche Eos z dieslem 1,6 120 KM... bomba, myślę, że większość buców, które kupują dziś Porsche dla samej marki, nadal będą to robić, więc pewnie w Zuffenhausen budują już nowe skarbce na kasiore...
    • Gość: Gość Re: Mniejszy brat Boxstera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:25
      Denerwuje mnie to, że marka o takim potencjale technologicznym zamiast projektować kolejne silniki typu bokser, z których słynie, bawi się w pożyczanie silników od innego koncernu. Nie zrozumcie mnie źle, nie uważam tych pożyczanych silników za złe - są naprawdę świetne. Ale jeśli Subaru inwestuje duże pieniądze na budowę silnika bokser diesel, czemu takiej samej taktyki nie obierze koncern Porsche, który sprzedaje przecież droższe auta, ale także ma większe dochody z ich sprzedaży. Komercja wzięła górę nad pionierskimi konstrukcjami. Przebolałem brak silników typu bokser w Cayenne ale nie mogę tego przeboleć w Panamerze. Pieniądze biorą górę nad pionierskimi konstrukcjami. Przykre.
    • Gość: Gosc Re: Mniejszy brat Boxstera IP: *.acn.waw.pl 29.08.09, 20:41
      To nie będzie konkurent Mazdy czy Toyoty czy innej popularnej marki, ale dla BMW Z2 który ma się pojawić niedługo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka