aga.kotek 21.07.14, 09:56 kupujecie? chwalicie sobie? Jakie kosmetyki z tej serii przypadły wam do gustu? uważam cze ta linia nie odbiega od innych , czesto duzo droższych kosmetyków..a jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieeke Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 11:08 Kupiłam ostatnio balsam do ciała białe opakowanie z niebieskim napisem, jest rewelacyjny.Kosztuje 8zł, a fajnie nawilża-przypomina zapachem i konsystencją balsam Nivea. Odpowiedz Link
angazetka Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 13:02 Kupuję rzeczy, które nie muszą mieć jakiejś superjakości (typu żel pod prysznic), zawsze wszystko było ok. Odpowiedz Link
jagoda_pl Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 21:23 Mam swoje hity i kity Hity: *zmywacze do paznokci *kremy do ciała (oliwkowy, kakaowy, Q10) *żele i olejki pod prysznic *odżywkę do włosów miałam tylko z babassu (wycofana), była ok *podbieram czasem mężowi męski szampon Sensitive *a na koniec mój osobisty KWC: krem do rąk z mocznikiem (czerwony) - ratuje mi ręce, ostatnio nawet stopy! żaden krem apteczny, ekologiczny i kultowa Neutrogena tak dobrze mi nie robią (co ciekawe, krem do rąk z mocznikiem z serii Isana Med już nie jest taki dobry, choć ma lepsze stężenie) Kity: *wszystkie balsamy do ciała - po prostu nie dają się rozsmarować (a niby lubię bogate konstystencje) Odpowiedz Link
jagoda_pl Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 23:07 Depilacja: golarki kit (zarówno jednorazówki jak i ta z wymiennymi ostrzami), ale pianki hit (brzoskwioniowa!) Odpowiedz Link
kluska-2 Re: ISANA/Rossman 22.07.14, 11:06 dezodorant roll on z aloesem, balsam do ciała euro profit - dodaję do niego oliwę z oliwek - jest super, krem z mocznikiem do rąk (czerwona zakrętka), balsamy do opalania i żele pod prysznic Odpowiedz Link
kaga9 Re: ISANA/Rossman 24.07.14, 22:00 Mnie akurat Isana uczuliła. Konkretnie żel pod prysznic i pianka do golenia. Odpowiedz Link
rapunzel72 Re: ISANA/Rossman 24.07.14, 23:08 Ja kupiłam po przeczytaniu opinii na wizaz.pl krem do rąk z mocznikiem, ale nie odpowiadał mi zapach. Coś w stylu herbaty, strasznie mi nie podszedł, ale do skuteczności nie mam zastrzeżeń. Uwielbiam żel pod prysznic z kwiatem pomarańczy i używam na okrągło. Córka zużywa hektolitry szamponu i kupuję jej zawsze szampon 2w1 zwłaszcza jak jest w promocji. Ostatnio za radą mamy kupiłam dezodorant w kulce za całe 3 zł i jest w porządku. W pierwszej chwili trochę się klei, ale jest skuteczny jak markowe produkty. Odpowiedz Link