Dodaj do ulubionych

ISANA/Rossman

21.07.14, 09:56
kupujecie? chwalicie sobie?
Jakie kosmetyki z tej serii przypadły wam do gustu? uważam cze ta linia nie odbiega od innych , czesto duzo droższych kosmetyków..a jakie jest wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • mieeke Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 11:08
      Kupiłam ostatnio balsam do ciała białe opakowanie z niebieskim napisem, jest rewelacyjny.Kosztuje 8zł, a fajnie nawilża-przypomina zapachem i konsystencją balsam Nivea.
    • angazetka Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 13:02
      Kupuję rzeczy, które nie muszą mieć jakiejś superjakości (typu żel pod prysznic), zawsze wszystko było ok.
      • siata2 Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 14:49
        Szampony i odżywki tez maja niezłe
    • jagoda_pl Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 21:23
      Mam swoje hity i kitysmile

Hity:

*zmywacze do paznokci
      *kremy do ciała (oliwkowy, kakaowy, Q10)
      *żele i olejki pod prysznic
      *odżywkę do włosów miałam tylko z babassu (wycofana), była ok
      *podbieram czasem mężowi męski szampon Sensitive
      *a na koniec mój osobisty KWC: krem do rąk z mocznikiem (czerwony) - ratuje mi ręce, ostatnio nawet stopy! żaden krem apteczny, ekologiczny i kultowa Neutrogena tak dobrze mi nie robią (co ciekawe, krem do rąk z mocznikiem z serii Isana Med już nie jest taki dobry, choć ma lepsze stężenie)

Kity:
      *wszystkie balsamy do ciała - po prostu nie dają się rozsmarować (a niby lubię bogate konstystencje)
      • jagoda_pl Re: ISANA/Rossman 21.07.14, 23:07
        Depilacja: golarki kit (zarówno jednorazówki jak i ta z wymiennymi ostrzami), ale pianki hit (brzoskwioniowa!)
    • kluska-2 Re: ISANA/Rossman 22.07.14, 11:06
      dezodorant roll on z aloesem, balsam do ciała euro profit - dodaję do niego oliwę z oliwek - jest super, krem z mocznikiem do rąk (czerwona zakrętka), balsamy do opalania i żele pod prysznic
      • megi-84 Re: ISANA/Rossman 22.07.14, 12:55
        Żele pod prysznic są super!
    • kaga9 Re: ISANA/Rossman 24.07.14, 22:00
      Mnie akurat Isana uczuliła. Konkretnie żel pod prysznic i pianka do golenia.
      • rapunzel72 Re: ISANA/Rossman 24.07.14, 23:08
        Ja kupiłam po przeczytaniu opinii na wizaz.pl krem do rąk z mocznikiem, ale nie odpowiadał mi zapach. Coś w stylu herbaty, strasznie mi nie podszedł, ale do skuteczności nie mam zastrzeżeń.
        Uwielbiam żel pod prysznic z kwiatem pomarańczy i używam na okrągło. Córka zużywa hektolitry szamponu i kupuję jej zawsze szampon 2w1 zwłaszcza jak jest w promocji. Ostatnio za radą mamy kupiłam dezodorant w kulce za całe 3 zł i jest w porządku. W pierwszej chwili trochę się klei, ale jest skuteczny jak markowe produkty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka