sadrab Biedronka 12.02.09, 13:54 ja polecam biedronkowe: makarony pastani, pomidory w puszce, chipsy i prażynki, ciastka kruszonki i paryskie, twaróg klinek, parówki, warzywa mrożone na patelnie i chińskie a tak przy okazji to podam przepis na tani i szybki obiad z produktów z biedronki: - zeszklić cebulkę na patelni dodać posiekany czosnek, pomidory z puszki jak się zrobi z nich ciapka to dodać tuńczyka z puszki w sosie własnym trochę odparować, doprawić w między czasie ugotować makaron rurki al dente podawać z serem lub bez. Jak jest sezon na pomidory można dać świeże. cena: makaron - 2,19 pomidory złoty coś tuńczyk ostatnio 3 zł czosnek, cebula i przyprawy niech będzie 1zł obiad dla całej rodziny za 8 zł Odpowiedz Link
mucta Re: Biedronka 12.02.09, 14:23 Ja w sumie polecam to co Ty. Z tym, że wolę makaron świderki i nie z tuńczykiem a z mięsem mielonym też z biedronki. Takim dość obleśnie wyglądającym mięsem garmażeryjnym za 4 zł z groszami. Próbowałam robić sos z innym, "porządniejszym" mięsem mielonym, ale zawsze wracam do biedronkowego, bo do sosu pomidorowego najlepiej mi się sprawdza. Można by uznać, że mam spaczony, plebejski gust, ale mąż, który niejedno danie włoskie zjadł i skrytykował też popiera to biedronkowe mielone. Odpowiedz Link
gosia.ci Re: Biedronka 12.02.09, 21:50 ja lubie biedronke,polecam: bułki z ziarnami dyni ,masło polskie (granatowe),serek biały termizowany ze szczypiorkiem lub ziołami (piątnica) Odpowiedz Link
alina.walkowiak Re: Biedronka 13.02.09, 08:57 Ja akurat tego serka nie polecam - wylądował w koszu. Ogólnie bardzo lubię produkty z Piątnicy, ale ten serek jest jakiś dziwny Odpowiedz Link
justyna3003 Re: Jakie polecacie produkty Tesco i z Biedronki? 15.02.09, 19:19 ja polecam z biedronki-Herbatę Milton(świetna i niedroga), wkładki hig.spring touche, tampony, płyn do wc Agent, kostki do wrzucenia do zbiornika wody w wc, maseczki do twarzy-niedrogie a robione dla biedronki przez jakąś znaną firmę-nie pamiętam. Z tesco z tescowych produktów raczej nic chyba nie kupowałam. Odpowiedz Link
dorota20w Re: Jakie polecacie produkty Tesco i z Biedronki? 15.02.09, 19:58 w lutym w tesco mleko uht 2% za 1,50zł Odpowiedz Link
moniaz125 Re: Jakie polecacie produkty Tesco i z Biedronki? 18.02.09, 13:14 Ja wiekszośc rzeczy kupije w biedronce zazwyczaj raz w miesiącu jedziemy na wieksze zakupy: wode gazowana, cole orginal za 2.49 2l a nawet lepsze od normalnej coca coli, makarony spagetti i świderki Pastani, makaron do rosołu Dobrusia 0,99gr, parówki drobiowe albo wieprzowe, puszki: kukurydza, groszek, fasola dobra jakosc a najtaniej, majonez Splenido400ml 2,95 a smak prawie jak winiary, ciastka Kruszynki i delicje Paryskie, z rzeczy chemicznych: papier toalet. melodia, reczniki papierowe takie w biedronki, płyn do naczyn Tymek 1.99 gęsty jest jak Pur, scierki domowe, tampony, wkładki higieniczne, dla dziecka: pieluchy Dada, husteczki nawilzajace Dada, Odpowiedz Link
gospodyni2 Re: polecam 28.02.09, 09:12 przekąska sokołowska - kabanosiki za 2 zł jogurty pitne kefir zurawinowy i owoce leśne bułka czosnkowa akuku żelki ser żółty gouda z pieprzem masło polskie granatowe cola original light 1 l za 1 zł słonecznik smażony kebab turecki - super sprawa pydło w płynie do rąk migdałowe żel pod prysznic essence oliwkowy Odpowiedz Link
annia28 Re: Jakie polecacie produkty Tesco i z Biedronki? 01.03.09, 19:11 z Biedronki polecam: -kremowy żel pod prysznic Essence 400 ml (jak dla mnie najlepszy różowy) ok.3-4 zł; -bawełniane płatki kosmetyczne Carea (120 szt.)ok. 2 zł; -ręczniki papierowe Milla (4 rolki w opakowaniu)-3,95 zł; -krem do rąk regenerująco-ochronny Ideal Hands (alantoina i bawełna) ok. 3 zł; -papier toaletowy QUEEN 8 rolek (w błękitne motylki!) - teraz właśnie w promocji - 4,99zł, a tak normalnie chyba 5,80zł; -herbatka miętowa z jabłkiem; -jogurty; -kostki do sedesu i płyn dezynfekujący Agent; Odpowiedz Link
eni.20 Re: Jakie polecacie produkty Tesco i z Biedronki? 03.03.09, 23:41 z Bidronki:ja polecam Nachos duza paka 4zl,do tego Sos Salsa tez 4zl(kupowalam kiedys takie Chio i koszt byl 10zl za chipsy,12zl za sos,smak identyczny,serki i jogurty. Odpowiedz Link