Dodaj do ulubionych

Camping Rudine?

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 25.07.02, 00:11
Czy byl ktos z Was na campingu Rudine (m.Orasac)? W tym roku? Jakie wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: MaciejK Re: Camping Rudine? IP: *.radiomerkury.pl 25.07.02, 16:37
      W tym roku nie w zeszlym w sierpniu, w samym szczycie sporo wolnych miejsc w
      cieniu, generalnie duza przestrzeń z mala ilością namiotow a jeszcze mniejszą
      przyczep, sanitariaty lux, sklep, restauracja, basen(był nieczynny) 2 plaze
      skalkowa i zwirowo kamienista dla dzieicaków.
      Jak juz wielokrotnie pisalem moim zdaniem to najlepszy Camp w Chorwacji, z tych
      co widziałem oczywiscie, ale trochę tego było.
      Poza tym po otwarciu mostu do centrum Dubrovnika juz wogóle jest bliziutko.
      PZDR
      • Gość: skipper Re: Camping Rudine? IP: *.aigcredit.pl 26.07.02, 10:09
        Gdzie to jest? Jak tam dojechać? Jakie ceny? Z góry dziękuję. :)
        • Gość: MaciejK Re: Camping Rudine? IP: *.radiomerkury.pl 26.07.02, 11:14
          Dojechać mozna bardzo prosto - leży ponizej magistrali - miejscowosć Orasac
          okolo 10 km przed dubrovnikiem (jadąc od Splitu). Cen nie pojmę(sprawdź na
          www.camping.hr) tani nie był ale też nie najdrozszy. Co najważniejsze placisz
          naprawdę za dobry "produkt"!
          PZDR
          • Gość: asikx Re: Apartamenty Soderini? - do MaciejK IP: 195.136.95.* 26.07.02, 14:31
            To pytanie z czystej ciekawości, czy wiesz coś o wielkim ośrodku wypoczynkowym
            leżącym obok Campingu Rudine - Apartamentach Soderini? Razem tworzą kompleks
            Dubrovacka Vrtova Sunca, camping działa, ośrodek wygląda jak opuszczony, nie
            jest bardzo zniszczony i rozkradziony, ale nieczynny a jest to gigantyczny
            obiekt, pięknie położony i z tego co widziałam w czasach działania musiał być
            super wyposażony (sklepy, kawiarnie, restauracje, duty free).
            Zaciekawiło mnie dlaczego - może wiesz?
            Chyba że w tym roku już działa, w zeszłym roku i dwa lata temu był zamknięty.
            pzdr
    • Gość: artix Re: Camping Rudine? IP: *.sobieski.com.pl 27.07.02, 20:50
      Byłem na tym campingu na początku lipca br. Gorąco polecam. Ceny umiarkowane,
      a camp bardzo przyjemny. Dużo przestrzeni - to największy atut. Własna plaża,
      możliwość wycieczek statkiem ( 3 wyspy całodniowa za 100 Kn za osobę - polecam )
      Na miejscu sklepik ( trochę drogi ) lodówki, sanitariaty OK.Baseny w dalszym
      ciagu bez wody. Blisko Dubrownik,można też wyskoczyć do Czarnogóry - dokumenty
      te same co do Chorwacji, waluta Euro, ceny niższe niż w HR albo do Mediugorie.
      Teraz wady a właściwie jedna wada - za dużo rodaków, jadę 2000 km i czuję się
      jak w Łebie ;-))
      Standard chyba jednak niższy niż campingów na Istrii, tam są molochy na 5000
      miejsc, pełne Nienców, a w Rudine za to prawie ich nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka