Gość: Mis IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 25.07.02, 00:11 Czy byl ktos z Was na campingu Rudine (m.Orasac)? W tym roku? Jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaciejK Re: Camping Rudine? IP: *.radiomerkury.pl 25.07.02, 16:37 W tym roku nie w zeszlym w sierpniu, w samym szczycie sporo wolnych miejsc w cieniu, generalnie duza przestrzeń z mala ilością namiotow a jeszcze mniejszą przyczep, sanitariaty lux, sklep, restauracja, basen(był nieczynny) 2 plaze skalkowa i zwirowo kamienista dla dzieicaków. Jak juz wielokrotnie pisalem moim zdaniem to najlepszy Camp w Chorwacji, z tych co widziałem oczywiscie, ale trochę tego było. Poza tym po otwarciu mostu do centrum Dubrovnika juz wogóle jest bliziutko. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skipper Re: Camping Rudine? IP: *.aigcredit.pl 26.07.02, 10:09 Gdzie to jest? Jak tam dojechać? Jakie ceny? Z góry dziękuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Camping Rudine? IP: *.radiomerkury.pl 26.07.02, 11:14 Dojechać mozna bardzo prosto - leży ponizej magistrali - miejscowosć Orasac okolo 10 km przed dubrovnikiem (jadąc od Splitu). Cen nie pojmę(sprawdź na www.camping.hr) tani nie był ale też nie najdrozszy. Co najważniejsze placisz naprawdę za dobry "produkt"! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asikx Re: Apartamenty Soderini? - do MaciejK IP: 195.136.95.* 26.07.02, 14:31 To pytanie z czystej ciekawości, czy wiesz coś o wielkim ośrodku wypoczynkowym leżącym obok Campingu Rudine - Apartamentach Soderini? Razem tworzą kompleks Dubrovacka Vrtova Sunca, camping działa, ośrodek wygląda jak opuszczony, nie jest bardzo zniszczony i rozkradziony, ale nieczynny a jest to gigantyczny obiekt, pięknie położony i z tego co widziałam w czasach działania musiał być super wyposażony (sklepy, kawiarnie, restauracje, duty free). Zaciekawiło mnie dlaczego - może wiesz? Chyba że w tym roku już działa, w zeszłym roku i dwa lata temu był zamknięty. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artix Re: Camping Rudine? IP: *.sobieski.com.pl 27.07.02, 20:50 Byłem na tym campingu na początku lipca br. Gorąco polecam. Ceny umiarkowane, a camp bardzo przyjemny. Dużo przestrzeni - to największy atut. Własna plaża, możliwość wycieczek statkiem ( 3 wyspy całodniowa za 100 Kn za osobę - polecam ) Na miejscu sklepik ( trochę drogi ) lodówki, sanitariaty OK.Baseny w dalszym ciagu bez wody. Blisko Dubrownik,można też wyskoczyć do Czarnogóry - dokumenty te same co do Chorwacji, waluta Euro, ceny niższe niż w HR albo do Mediugorie. Teraz wady a właściwie jedna wada - za dużo rodaków, jadę 2000 km i czuję się jak w Łebie ;-)) Standard chyba jednak niższy niż campingów na Istrii, tam są molochy na 5000 miejsc, pełne Nienców, a w Rudine za to prawie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś