Dodaj do ulubionych

pozegnanie... :-(((

24.08.04, 10:18
Czesc
na tym forum jestem od niedawna. Moze pamietacie moja historie: w piatek
mialam zabieg. Niestety stracilam moja fasolke. Jestescie wszystkie bardzo
mile i dziekuje Wam za slowa otuchy (zreszta dziewczynom z innych forow
tez!). Musze Wam jednak powiedziec, ze nie dam rady dluzej czytac zadnych
postow. Poprostu nie moge, nie wytrzymm jak czytam o kolejnych poronieniach,
o tym, ze komus sie udalo zajsc w ciaze, ze ktos czeka na @, ze ktos byl
wlasnie na wizycie u gina itd. wszystko to jest dla mnie strasznie
przygnebiajace. Nie wiem dlaczego ale poprostu nie moge tego czytac. Za
kazdym razem placze, przypomina mi sie moj bol i cierpienie...dlatego tez
musze Was opuscic...nie wiem czy wroce tu czy na inne forum i czy w ogole
wroce...dziekuje Wam za wszystko, za pomoc, porady, za cierpliwosc, za
wsparcie. Jestescie super! Zycze Wam wszystkiego dobrego i zeby spelnily sie
Wasze marzenia a Wasze fasolki zeby byly zdrowe i szczesliwe!
Pozdrawiam serdecznie!
Marta
Obserwuj wątek
    • bei Martusiu...... 24.08.04, 10:28
      wiem, że Ci bardzo cieżko....jest mi niewymownie przykro......życzę Ci
      szybkiego dobrego.... Spełnienia marzeń.....Żdrowia- bo to na nim opietają sie
      wszystkie siły....wytchnienia....spokoju duszy.....i uśmiechu......
    • annjan Re: pozegnanie... :-((( 24.08.04, 11:39
      współczuje Ci i życzę dużo siły.. rzeczywiście odpocznij od forum od postów o
      tragediach, poronieniach bo Ci to nie pomoże... będziesz drapać rany...

Trzymaj się, głowa do góry, wypocznij i znajdź szczęście i spokój.

Buziaki

Anka
      Agatka ur.i zm.02-02-2004
      fasolka 8 tc
    • malomi Re: pozegnanie... :-((( 24.08.04, 16:45
      tak mi przykro.... wiem jak to boli i będzie bolało jeszcze długo. Będą lepsze
      i gorsze dni, momenty że już jest ok, a później doły bezkresne.
      Trzymaj się, bądź dzielna.
      Ściskam Cię mocno
    • fala75 Re: pozegnanie... :-((( 24.08.04, 16:53
      Gago, sledzilam Twoja historie tak smutna jak wiekszosci dziewczyn ktore, sie
      tu znalazly. Sciskam Cie bardzo mocno i wszystkie mysli w modlitwe zamieniam...
      Aneta
    • gaga12 Do anuteczek!!!!! 25.08.04, 12:56
      Nie wiem czy znasz moja historie......chyba jest zwykla jak kazda
      inna.......Potrzebuje z kims pogadac ale nie na forum ja juz nie mam sily
      czytac tych wpisow o ciazy i poronieniach itd. ale nie moge tak sama....bo
      zwarjuje!!!!!! moze sa jakies prywatne fora? pomoz prosze!
    • gaga12 Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 13:12
      • marzek2 Re: Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 14:38
        Gaga, sorki za wtrącanie się, ale chciałabym jakoś Ci pomóc... NIe straciłam
        fasolki więc nie jestem być może dobrą partnerką do rozmowy, ale jest przecież
        forum "Poronienie" może tam? Albo napisz do anuteczka na adres mailowy...
        • gaga12 Re: Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 14:41
          nie chce pisac na forum....bo ja nie moge juz czytac tych wszystkich
          wpisow....nie dam rady....a jaki jest adres mail do anuteczek? ja juz nic nie
          wiem......
          • marzek2 Re: Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 14:54
            Gaga, jeśli chcesz wysłać prywatny mail do anuteczka napisz po prostu na adres:
            anuteczek@gazeta.pl. Jeśli masz swoje konto na gazecie, też masz swoją skrzynkę
            pocztową, czyli gaga12@gazeta.pl i na taki adres pewnie Ci anuteczek odpisze smile)
            I na wszelki wypadek daj jej tu na forum znać, że napisałaś, bo poczta gazetowa
            czasem płata figle i coś nie dochodzi.
            • gaga12 Re: Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 14:59
              ja juz nie wiem do kogo pisac i czy w ogole pisac....przeciez ja was nie znam i
              nie moge tak poprostu wylewac swoich zali w jakims mailu....nie dam
              rady......to zbyt trudne! Moje zycie stracilo sens...tylko mysl o moim mezu
              trzyma mnie przy zyciu......mam dosc wszystkiego! nie mam z kim pogadac i chyba
              zwarjuje!..........................albo bede krzyczec
              AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
              AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
              AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
            • carina2004 Re: Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 15:03
              male sprostowanie e-mail anuteczka jest anuteczek1@gazeta.pl.
              Gaga, nie wiem czy Cie pociesze, ale w kwietniu bylam w tej samej sytuacji co
              Ty teraz. Mialam taki dol, ze juz bylam pewna, ze nie bede mogla miec dzieci -
              poronilam dwie ciaze, druga wlasnie w kwietniu tego roku.
              Nikt nie potrafil mi pomoc, bo sama nawet nie wiem jakiej pomocy oczekiwalam, a
              przeciez nikt nie byl w stanie przywrocic mi utraconej ciazy. Nie moglam
              patrzec na male dzieci ani kobiety w ciazy. Jednak zaszlam po raz kolejny w
              ciaze w czerwcu i jak do tej pory wszystko jest OK. Znam wypadki kobiet ktore
              poronily i 3 razy zanim sie udalo. To jest straszne kiedy los doswiadcza
              kobiete poronieniem, ale widocznie ma w tym swoj cel. Zobaczysz, ze zajdziesz w
              ciaze i bedziesz sie cieszyc, choc trudno pewnie Ci w to dzisiaj uwierzyc.
              Jezeli nie ma przeciwskazan do probowania nie czekalabym na Twoim miejscu zbyt
              dlugo z kolejna proba zajcia w ciaze.
              Zycze Ci z calego serca wszystkiego najlepszego.
              Pozdrawiam
              Carina
          • malomi Re: Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 14:59
            Gaga, co się dzieje Malutka? Może napisz do mnie jeżeli jest Ci źle, oczywiście
            jeśli chcesz, chyba że tylko Ania może Ci pomóc.
            Mój adres to malomi@gazeta.pl, lub malomi@wp.pl Na wirtualną pocztę szybciej
            dochodzi.
            Wiem jak Ci ciężko, wiem że przez łzy czytasz wszystkie posty.
            Trzymaj się i płacz kiedy tylko Ci potrzeba.
          • ewa.analityk1 Re: Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 16:38
            odpocznij sobie, może spotkamy sie wszystkie za jakiś czas na forum Dziecko smile
    • bei Gaga... 25.08.04, 17:14
      napisałam do Ciebie...
      • perissa Re: Gaga... 25.08.04, 19:48
        Zajrzyj do skrzynki smile
        Masz tam też maila ode mnie. Całuję.
        • rendziak Re: Gaga... 26.08.04, 14:31
          rozumiem Ciebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka