07.11.06, 22:18
Czy jest jakieś ograniczenie? Bo własnie wyczytałam ze mozna light, więc
popijam ją sobie teraz w dniu 9 pierwszej fazy =)
Obserwuj wątek
    • justynam24 Re: cola 08.11.06, 13:44
      witam
      pomijajac fakt ze jest niezdrowa a o zdrowe odzywanie nam chodzi to zadnych
      przeciwskazan...nalezy jednak zaobserwowac jak sie na nia reaguje...np. czy
      zaspokoja apetyt na slodkie, czy moze robi "smaka" na cos jeszcze. Ja od czasu
      do czasu pije, najczesciej na miescie kiedy jestem glodna.
      Pozdr
    • spragnienie Re: cola 11.11.06, 18:36
      Wczoraj chluopnelam puszeczke pepsi light, czwarty dzien diety, dzis druga.
      Bede sobie pic w weekendy, w koncu cos od zycia sie nalezywink. Musze sie jednak
      kontrlowac, bo kilka miesiecy temu wpadlamw psychoze, bylam w stanie wypic
      polotra litra coli lub pepsi. To nie bylo zdrowe.
    • spragnienie Re: cola 11.11.06, 19:06
      NA mnie cola wplywa czasem przeczyszczajacowink. Moze byc pomocnawink))
      • monikinda Re: cola 14.11.06, 19:27
        dla mnie ligt jest ok, nie mam skutkow ubocznych, jak mam chcice na slodycze to
        popijam
        • zmokla_kurka Re: cola 17.02.07, 18:45
          Hmm...tak na temat coli i pepsi light...Ja jak kiedys sie odchudzalam i
          chodzilam do dietetyka,to mi powiedzial ze jak chce pic,to lepiej cole light,a
          nie pepsi...Nie pamietam dokladnie dlaczego,ale od tamtej pory zawsze pije cole
          light;PP
    • bikenbok Re: cola 19.02.07, 14:32
      w sobotnich wysokich obcasach na temat grubych mężów jest napisane, żecola light
      pomaga spalac tłuszcz.
      tylko pamietajcie, że to chemia nie z tej ziemi...
      • laurka21 Re: cola 08.03.07, 06:58
        oczywiscie,ze chemia,ale czasami pomaga,jak pojawia sie głod,a my nie mamy
        mozliwosci zjesc czegos,co dozwolone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka