pannamarianna22 07.11.06, 22:18 Czy jest jakieś ograniczenie? Bo własnie wyczytałam ze mozna light, więc popijam ją sobie teraz w dniu 9 pierwszej fazy =) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynam24 Re: cola 08.11.06, 13:44 witam pomijajac fakt ze jest niezdrowa a o zdrowe odzywanie nam chodzi to zadnych przeciwskazan...nalezy jednak zaobserwowac jak sie na nia reaguje...np. czy zaspokoja apetyt na slodkie, czy moze robi "smaka" na cos jeszcze. Ja od czasu do czasu pije, najczesciej na miescie kiedy jestem glodna. Pozdr Odpowiedz Link
spragnienie Re: cola 11.11.06, 18:36 Wczoraj chluopnelam puszeczke pepsi light, czwarty dzien diety, dzis druga. Bede sobie pic w weekendy, w koncu cos od zycia sie nalezy. Musze sie jednak kontrlowac, bo kilka miesiecy temu wpadlamw psychoze, bylam w stanie wypic polotra litra coli lub pepsi. To nie bylo zdrowe. Odpowiedz Link
spragnienie Re: cola 11.11.06, 19:06 NA mnie cola wplywa czasem przeczyszczajaco. Moze byc pomocna)) Odpowiedz Link
monikinda Re: cola 14.11.06, 19:27 dla mnie ligt jest ok, nie mam skutkow ubocznych, jak mam chcice na slodycze to popijam Odpowiedz Link
zmokla_kurka Re: cola 17.02.07, 18:45 Hmm...tak na temat coli i pepsi light...Ja jak kiedys sie odchudzalam i chodzilam do dietetyka,to mi powiedzial ze jak chce pic,to lepiej cole light,a nie pepsi...Nie pamietam dokladnie dlaczego,ale od tamtej pory zawsze pije cole light;PP Odpowiedz Link
bikenbok Re: cola 19.02.07, 14:32 w sobotnich wysokich obcasach na temat grubych mężów jest napisane, żecola light pomaga spalac tłuszcz. tylko pamietajcie, że to chemia nie z tej ziemi... Odpowiedz Link
laurka21 Re: cola 08.03.07, 06:58 oczywiscie,ze chemia,ale czasami pomaga,jak pojawia sie głod,a my nie mamy mozliwosci zjesc czegos,co dozwolone Odpowiedz Link