froobek 08.12.12, 14:18 Od dziś karmię aż dwoje dzieci powyżej roku Wielki babski power czuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vienx Re: Mam podwójną moc :-D 08.12.12, 14:53 Łohoho, to wielkie GRATULACJE i wielki szacun musisz mieć anielską cierpliwość! Odpowiedz Link
asjula1 Re: Mam podwójną moc :-D 08.12.12, 19:10 Combo A jak tam badania? Chyba dobrze, sadzac po nastroju? Odpowiedz Link
froobek Re: Mam podwójną moc :-D 08.12.12, 19:16 Dopiero pod koniec grudnia biopsja, ale ja nie wierzę, że mam coś groźnego. Nastrój mam dobry, bo starszak mi dorośleje, różne dziwne problemy, co z nim mieliśmy (no, oby tylko takie z dziećmi były! po prostu upierdliwości różne i brak współpracy) się wyciszają, robi ewidentny skok. I tak mi lżej, jak nie muszę się po parę razy dziennie użerać! A młodszy jeszcze z rok też słodziakiem będzie, więc mam odpoczynek Może... Odpowiedz Link
froobek Re: Mam podwójną moc :-D 08.12.12, 19:19 O, właśnie sam wyszedł z wanny, umył zęby (nie wnikam jak, liczą się chęci) i zastałam go na nalewaniu wody do kubeczka - powolutku, bo wie, że nie lubię, jak mocno odkręca kran Wypas. Odpowiedz Link