asia23bb 11.06.06, 22:46 Co wiecie o tym egzaminie? Czy warto go zdawac? Szczegolnie bedac juz mgr filologii ang.? Bede wdzieczna za wszelkie info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia.brzeska Re: egzamin TELC 12.06.06, 09:13 Przeszukaj forum "English Only" pisałam tam kiedyś o tym egzaminie. Mając mgr filologii angielskiej nie ma najmniejszego sensu zdawać ten egzamin. To tak, jakbyś nagle do FCE podeszła... Odpowiedz Link
asia23bb Re: egzamin TELC 12.06.06, 17:55 Natalia, dzieki, a co bys polecala, jaki egzamin warto dodatkowo zdac? Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: egzamin TELC 12.06.06, 19:03 asia23bb napisała: > Natalia, dzieki, a co bys polecala, jaki egzamin warto dodatkowo zdac? Zależy do czego ten egzamin ma Ci służyć. Chyba nie potrzebujesz udawadniać swoją znajomość angielskiego, gdyż studia powinny wystarczyć. Mogę jedynie zaproponować SPECJALIZACJĘ w jakiejś dziedzinie. Czyli np TOLES (jeśli interesuje Cię prawo) lub FTBE jeśli interesuje Cię business. Odpowiedz Link
asia23bb Re: egzamin TELC 12.06.06, 20:00 No raczej nie musze udowadniac hehe Egzamin mialby potwierdzic wlasnie moje 'wyspecjalizowanie sie' FTBE moze...Znasz jakies szczegoly z pierwszej reki?:) dzieki!! Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: egzamin TELC 12.06.06, 22:31 asia23bb napisała: > Co wiecie o tym egzaminie? Czy warto go zdawac? Szczegolnie bedac juz mgr > filologii ang.? Bede wdzieczna za wszelkie info Tak, o moim doświadczeniu z FTBE pisałam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21006&w=42554939 Odpowiedz Link