ateistazwyboru 05.11.05, 13:12 PiS naobiecywał a teraz się z tego wycofuje. Ale się daliście nabrać frajerzy! (to oczywiście do tych co głosowali na pisuar). wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3002046.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: Obiecanki cacanki 05.11.05, 14:53 Mowa trawa. Zobaczymy co faktycznie zrobią a czego nie. Teraz trudno się ich czepiać, bo jeszcze na dobre nie zaczęli rządzić. Odpowiedz Link
ghost25 Re: Obiecanki cacanki 05.11.05, 15:15 Jajco,ty po tym akcie apostazji przeszadłeś jakąs metamorfożę.Może czuwa nad Tobą bóg, bo coraz bardziej zaczynasz mnie zaskakiwać.Ja tam wolę żeby na dobre nie zaczęli rządzić, wybory w styczniu,najlepszy z możliwych wariantów. A co powiesz o odwołaniu M.Środy ? następnym ich ruchem będzie likwidacja pism Fakty i Mity oraz Nie,następnym krokiem likwidacja tego forum. O rany obym nie wykrakał,wszak prorok jestem - prezia Kaczora wam wykrakałem! Also sprach Ghost25 !!! Odpowiedz Link
ghost25 Re: Obiecanki cacanki 05.11.05, 15:17 OBIECACANKI CACANKI A OGOLONEMU JAJCA hahahaha Odpowiedz Link