Dodaj do ulubionych

ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon?

15.05.06, 22:26
czy on na cos cierpi????
Obserwuj wątek
    • stszymon tak cierpie 15.05.06, 22:27
      za wasze grzechy
      • the_dzidka Re: tak cierpie 16.05.06, 09:14
        > za wasze grzechy

Cholera, znowu przyszedł? Szymciu, a Anioł Pański mamusi nie zwiastował
        przypadkiem?
      • kolter-mr Re: tak cierpie 06.04.14, 19:08
        stszymon napisał:

> za wasze grzechy

Biedaku a czemu imię zmieniłeś ?
    • stszymon a na prawde 15.05.06, 22:28
      jestem sympatycznym krytykiem , ulubieńcem forumowiczów.
      • sclavus ...naprawdę??? 06.04.14, 16:39
        zaś dla biegłych w ortografii, jesteś "doopkiem", który - jak mówią - to trzech nie zliczy...
    • markiz.de.sade Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:32
      Nikt nie wie. Przeważa opinia, że to po prostu prowokator. A jeśli prowokator -
      to jaki: klerykalny, antyklerykalny czy po prostu psychiatryczny? wink
      • stszymon przyczyna jedna 15.05.06, 22:33
        po prostu miłość,niestety nieodwzajemniona
      • pele1970 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:37
        do mnie napisal ze "pogan" by powybijal powiedzialem mu ze to sie kwalifikuje
        pod podzegactwo do zabojstwa...a on ze to milosc go prowadzi??ludzie po co go
        tu trzymacie...forum schizofrenia jest w grupie zdrowie....
        • stszymon Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:39
          nie powiedziałem tak , pomówiłes mnie
          jutro ide na milicje
          • pele1970 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:40
            idz w pi...usmile
            • stszymon Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:41
              na milicie podam i do PZPN-u napisze
    • jelcz74 to jakaś wysoka szycha 15.05.06, 22:47
      która po napojeniu pojawią się na forum.
      • sclavus Re: to jakaś wysoka szycha 06.04.14, 16:43
        ... po "upojeniu" - zapewne... big_grin
    • anzza Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:56
      Sluchaj, zdrowy psychicznie to on naprawde nie jest.
      Im wiecej sie z nim wdasz w dyskusje, tym bardziej wazny sie bedzie czul. Ja
      takich omijam lukiem.
    • sojuz1 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 23:08
      Stszymon to największy luzak z tego forum. Dajcie go na Admina czy coś w tym
      rodzaju, bo Jajco jest już za stary.
    • watanabe.miharu Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 16.05.06, 00:23
      Szymon to albo prowokator, albo idiota, albo schizofrenik, innych możliwości nie
      widzę.
      • kociak40 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 19:44
        watanabe.miharu napisała:

> Szymon to albo prowokator, albo idiota, albo schizofrenik, innych możliwości nie widzę.>

I koń nie zawsze jest zdrowy, jak koń. Może tylko Szymona nie stać na luksus własnego spojrzenia na świat?
    • wanda43 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 16.05.06, 08:47
      Kiedys na czacie dla katolikow udzielał sie podobny, ksywka AVADOR.Wpadal z
      jednej skrajnosci w drugą.Szymuś podobnie.Mowi,ze ma 18 czy 19 lat,a przynudza
      jak stara Kornacka.
      • billy.the.kid Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 16.05.06, 10:10
        a to jakis brandzel.

chrześcijanie dla lwów.
        • stszymon Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 14:43
          Kochani

Modle się, byście dobrze wykorzystali pozostałe dni pamiątki Męki Pańskiej. Życzę by Chrystus zmartwychwstał w Waszych sercach, ale też umysłach.

• sclavus Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 16:46
            ... możesz się położyć i zasnąć... sobie!
          • kolter-mr Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 19:09
            stszymon napisał:

> Kochani
            >
            > Modle się, byście dobrze wykorzystali pozostałe dni pamiątki Męki Pańskiej. Życzę by Chrystus zmartwychwstał w Waszych sercach, ale też umysłach.

No a ja tobie żebyś się żywym jego mięchem nie zatruł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka