the_dzidka Re: tak cierpie 16.05.06, 09:14 > za wasze grzechy Cholera, znowu przyszedł? Szymciu, a Anioł Pański mamusi nie zwiastował przypadkiem? Odpowiedz Link
kolter-mr Re: tak cierpie 06.04.14, 19:08 stszymon napisał: > za wasze grzechy Biedaku a czemu imię zmieniłeś ? Odpowiedz Link
stszymon a na prawde 15.05.06, 22:28 jestem sympatycznym krytykiem , ulubieńcem forumowiczów. Odpowiedz Link
sclavus ...naprawdę??? 06.04.14, 16:39 zaś dla biegłych w ortografii, jesteś "doopkiem", który - jak mówią - to trzech nie zliczy... Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:32 Nikt nie wie. Przeważa opinia, że to po prostu prowokator. A jeśli prowokator - to jaki: klerykalny, antyklerykalny czy po prostu psychiatryczny? Odpowiedz Link
pele1970 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:37 do mnie napisal ze "pogan" by powybijal powiedzialem mu ze to sie kwalifikuje pod podzegactwo do zabojstwa...a on ze to milosc go prowadzi??ludzie po co go tu trzymacie...forum schizofrenia jest w grupie zdrowie.... Odpowiedz Link
stszymon Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:39 nie powiedziałem tak , pomówiłes mnie jutro ide na milicje Odpowiedz Link
stszymon Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:41 na milicie podam i do PZPN-u napisze Odpowiedz Link
jelcz74 to jakaś wysoka szycha 15.05.06, 22:47 która po napojeniu pojawią się na forum. Odpowiedz Link
anzza Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 22:56 Sluchaj, zdrowy psychicznie to on naprawde nie jest. Im wiecej sie z nim wdasz w dyskusje, tym bardziej wazny sie bedzie czul. Ja takich omijam lukiem. Odpowiedz Link
sojuz1 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 15.05.06, 23:08 Stszymon to największy luzak z tego forum. Dajcie go na Admina czy coś w tym rodzaju, bo Jajco jest już za stary. Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 16.05.06, 00:23 Szymon to albo prowokator, albo idiota, albo schizofrenik, innych możliwości nie widzę. Odpowiedz Link
kociak40 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 19:44 watanabe.miharu napisała: > Szymon to albo prowokator, albo idiota, albo schizofrenik, innych możliwości nie widzę.> I koń nie zawsze jest zdrowy, jak koń. Może tylko Szymona nie stać na luksus własnego spojrzenia na świat? Odpowiedz Link
wanda43 Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 16.05.06, 08:47 Kiedys na czacie dla katolikow udzielał sie podobny, ksywka AVADOR.Wpadal z jednej skrajnosci w drugą.Szymuś podobnie.Mowi,ze ma 18 czy 19 lat,a przynudza jak stara Kornacka. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 16.05.06, 10:10 a to jakis brandzel. chrześcijanie dla lwów. Odpowiedz Link
stszymon Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 14:43 Kochani Modle się, byście dobrze wykorzystali pozostałe dni pamiątki Męki Pańskiej. Życzę by Chrystus zmartwychwstał w Waszych sercach, ale też umysłach. Odpowiedz Link
sclavus Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 16:46 ... możesz się położyć i zasnąć... sobie! Odpowiedz Link
kolter-mr Re: ludzie jestem tu nowy,kto to jest stszymon? 06.04.14, 19:09 stszymon napisał: > Kochani > > Modle się, byście dobrze wykorzystali pozostałe dni pamiątki Męki Pańskiej. Życzę by Chrystus zmartwychwstał w Waszych sercach, ale też umysłach. No a ja tobie żebyś się żywym jego mięchem nie zatruł. Odpowiedz Link