Gość: bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 14:50 proszę o opinie nt.tego biura,rezydentów.Folder mają bardzo ładny,ale wiadomo nie wszystko złoto co się świeci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: japier Re: ITAKA IP: *.crowley.pl 02.07.08, 16:47 byłem z Itaką od 12.06 - 26.06, rezydentka mało rozgarnięta i zorientowana co do cen w hotelu i kosztów przejazdów taxi, autobusem itd, zirytowali mnie ofertą na wycieczkę na Saharę, cena na tablicy ogłoszeń była na tyle atrakcyjna że zainteresowałem się nią ale jak się później okazało niepotrzebnie, wycieczka zamiast 165 dt kosztowała dobrze ponad 200 dt, ale na szczęście nasze kontakty ograniczyły się do tej jednej sytuacji oraz transportu z i na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: ITAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 21:07 Ja byłam z Itaką w zeszłym roku i jestem zadowolona:-) Hotel 2+ a był lepszy jak słysze z opowieści od innych 4 gwiazdkowych, to zależy gdzie się trafi. Moja rezydentka byłą bardzo pomocna, odpowiadała na setki pytań, wymiana pokoju bez problemu , ogólnie polecam. Tylko jedzenie jednostajne, ale to już nie wina biura tylko hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
floricz Re: ITAKA 03.07.08, 13:45 ja niestety nie polecam. w tamtym roku bylo w miare ok jak bylam w turcji ale w tym roku czulam sie oszukana. najpierw oplata paliwowa, potem dodatkowo oplata za katerig, poniewaz zmienili przewoznika na lepszy. potem okazalo sie , ze przylecial po nas samolot opozniony o 3 godziny i to nie ten za ktory musielismy doplacic, tylko najgorszych linii lotniczych karthago. lądowanie w drugą strone tych linii było skandaliczne. rezydentka w hotelu ok. hotel ok. jedzenie nienajlepsze, ale to kwestia smaku. ja juz napewno z tą firmą nie chcę mieć do czynienia. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś