annie_pl 20.10.10, 12:58 Podpowiedzcie moze, jesli wiecie, czy da sie zamontowac do Powertwina gondole/fotelik Matrix?? Oczywiscie w formie rozlozonej, bo to ze jako fotelik pewnie wejdzie to sie domyslam.. z gory dziekuje za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marge.s Re: Jane Powertwin a Matrix 20.10.10, 15:49 Aniu watpie zeby sie dalo w wersji rozlozonej, ktos tu na forum kiedys pokazal zdjecie swojego powertwina z tym fotelikiem i fotelik byl wcisniety na styk z wersji wpolrozlozonej. Ale moze Monike zapytaj, uzywa teraz powertwina a i moze ma jeszcze fotelik matrix i sprawdzi to dla Ciebie :) U mnie za wiele czasu nie zostalo a ja jeszcze nie wiem w czym wozic bede moja dwojke, Marek bedzie mial niespelna 17 miesiecy i bedzie jeszcze wozka potrzebowal. Pozdrawiam cieplo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Jane Powertwin a Matrix 21.10.10, 15:33 nie wierzysz mi co? :D:D:D przyjedz i sama sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Jane Powertwin a Matrix 21.10.10, 15:39 wierze, wierze - zobacz na godzine posta - zanim napisalam do Ciebie ;). pewnie ze przyjde, ale chyba jakas madra glowa mnie wczoraj przekonala :P. Odpowiedz Link Zgłoś