Dodaj do ulubionych

(eko)wózki Naturkind

12.01.11, 15:36
Spodobała mi się spacerówka Terra.
Czy ktoś zna ten wózek? Jaki jest w użytkowaniu?
czy jest jakiś rynek używanych?
Będę wdzięczna za informacje:)
Obserwuj wątek
    • mak-111 Re: (eko)wózki Naturkind 12.01.11, 17:54
      straszliwie ciezki jak na spacerowke
      • zofia-filozofia Re: (eko)wózki Naturkind 12.01.11, 22:02
        Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale...ten wózek jest okropny(z całym szacunkiem). Nie dałabym tyle kasy tylko dlatego, że piszą EKO i że łaskawie dali korek na rączki....
        Kolory tapicerek jak z lat 80- tych. A gdyby zobaczyła go na ulicy byłabym pewna, że kosztował max 400 zł. Nie ukrywajmy panuje moda na eko i light...tylko ile w tym prawdy? Marchewki eko bez pestycydów, a rosną koło autostrady ;)
        Za tą cenę miałabyć piękną klasyczną Emmaljungę, Inglesinę, Teutonię, Silver Crossa
        Używanych raczej nie znajdziesz, bo to nowa marka i mało popularna(z wiadomych względów ludzie za 3 tys wolą kupić retro inglesinę lub nowoczesnego stokka), może popatrz na ebayu, jezeli już koniecznie chcesz ten model:)
        • srebrno-listka Re: (eko)wózki Naturkind 13.01.11, 08:44
          Nie nie :) nie zamierzam go kupować :) Zainteresowałam się w jaki sposób wózek może być eko (jak wiadomo przecież, wózki eko nie są z samej swej idei ;), tylko chusty sa eko ;) ). Podoba mi się kilka jego cech, m.in bawełniana tapicerka, mój malec w tradycyjnie wykonanym wózku niemiłosiernie latem się pocił i podkładanie pieluszek niewiele dawało.
          Zastanawiam się tylko, jak z jakością takiego wykonanego na zamówienie wózka, jak to się do ceny. Czy płaci się tylko za eko czy też jednak to jest warte choć części swojej ceny.
          Co do strony wizualnej, to kolorów bym się akurat nie czepiała ;) skoro można wybrać własne zestawienie :D A reszta cóż, jest równie niepiękna jak spacerówka emmy (którą mam i bardzo sobie chwalę, choć też nie jest bez wad). Ale wygląda jak typowa spacerówka terenowa, która z założenia jest dość czołgowata i ciężka.
          Inna rzecz IMO, że w przypadku drogiego wózka fakt, że wygląda jak za 400 pln to sumie jest zaleta ;) można uniknąć zawiści sąsiadów ;)
        • saras-wati Re: (eko)wózki Naturkind 13.01.11, 09:38
          Co do spacerówki emmaljungi, to wcale nie jest ładniejsza;) np.
          www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=816&osCsid=0a2bbd5806997bea511f47697f8c4b04
        • Gość: martape26 Re: (eko)wózki Naturkind IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.15, 23:18
          Jeżeli chodzi o modele Eko dla mnie jedynym wózkiem, który zasługuje na to miano jest model Handmade Collection marki Retrowozki.pl.
          Gondola w całości wykonan z drewna, producent zapewni że jest zabezpieczona woskiem pszczelim i odpowiednio wentylowana. Dla mnie to jest Eko, przy drugim dziecku napewno będę go mocno brała pod uwagę.
    • magda19lenka Re: (eko)wózki Naturkind 13.01.11, 09:26
      też uważam, że wózek jest wyjątkowo brzydki, jakby z poprzedniej epoki - zwłaszcza masa tych metalowych rurek, brrrr.
      A cena jak na niego jest baardzo wysoka.
    • sylki srebrno-listka 13.01.11, 10:01
      a weź zapytaj w sklepie na jakiej podstawie one są EKO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka