Dodaj do ulubionych

Spacerówka trójkołowa

24.05.11, 19:34
Jaką polecacie, oczywiście w rozsądnej cenie :-).
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 19:49
      a co to rozsadna cena?
      • maderta Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 19:56
        hehe wiedziałam, że ktoś zada to pytanie. No dla mnie rozsądna cena to poniżej 1000 zł. Najlepiej w przedziale 300-550zł.
        • sylki Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 20:26
          no w tej cenie to szukaj quinny speedi lub może ci się uda Jane slalom
          oczywiście tylko używki
    • saras-wati Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 19:57
      polecam mountain buggy swift, ale w rozsądnej cenie, to używany;) to wózek, który jest idealny, genialnie prosty, w którym na pewno nic się nie popsuje, a materiały są świetnej jakości, nawet po kilku dzieciakach będzie się prezentował, jak nowy:) można go urozmaicać, odświeżać różnymi wkładkami...

połowę tańszy jest baby jogger city mini, bardzo fajny wózek z unikalnym systemem składania, z pojemnym koszem i całkiem sporymi kółkami:)
    • dol-ger Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 21:41
      Normalnie miałam założyc taki wątek :)
      Co myślicie o Baby jogger city elite?
      • gaga-sie Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 22:15
        Dobry wózek w dobrej cenie, obszerny, ma fajną budkę, osłaniającą przed wiatrem i deszczem, ponadto posiada siatkę wentylacyjną, ważną w upały. W zasadzie ma wszystko, co potrzeba. Sama się nad nim zastanawiałam, ale zniechęciły mnie jego gabaryty; jest dosyć duży i ma szeroki rozstaw kół, nie byłby dla mnie wygodny na "spacerkowych" zakupach, zwłaszcza, że należę do osób niewysokich. Najlepiej, gdybyś go obejrzała gdzieś na żywo, jeśli masz taką możliwość. Ja wybrałam MB swift i jest to dla mnie strzał w 10:-)
        • dol-ger Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 22:17
          Mb swift niestety powala ceną i nie ma takiej obszernej budki :(
          • gaga-sie Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 22:27
            Masz rację, budka w baby joggerach jest niezrównana, dlatego jako wózek do samochodu kupuję mini:-) Każdy wózek ma swoje wady i zalety, każdy też może mieć inne potrzeby, dlatego musisz wybrać opcję najwygodniejszą i najpraktyczniejszą dla ciebie i twojego dziecka.
            • dol-ger Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 22:44
              wózek do samochodu mam i jestem z niego zadowolona (titanium baby spider) mały zwrotny i niedrogi ;)
              Teraz mam Quinny Freestylle Confort 3 XL i też jestem z niego bardzo zadowolona (moim zdaniem speedy nie dorasta mu do pięt - miałam do starszego dziecka), ale J już nie chce jeździć przodem do mnie, wiec wolałabym coś lżejszego i składanego razem z siedziskiem i jednocześnie dużą budką, która bardzo doceniłam mając właśnie 3 xl i padło na BJ elite, również ze względu na wielkość kół.
              Niestety nie mam gdzie zobaczć tych wózków na żywo, więc proszę napisz mi jaka jest w nich amortyzacja? W mini i elite jest taka sama?
              • gaga-sie Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 22:50
                Z tego co pamiętam, to amortyzacja w nich jest na przednie koło ( co wg mnie nie jest najlepszym pomysłem, bo ciężar układa się raczej z tyłu, ale może ja się nie znam tongue_out ) Ale wózki na pompowanych kołach same w sobie mają amortyzację, z tego, co czytałam użytkowniczki elite są zadowolone.
              • saras-wati elite amortyzacja 25.05.11, 08:55
                miałam przyjemność przejechania się tym wózkiem w terenie i wg mnie amortyzacja jest bardzo fajna, dosyć miękko jeździ(na pewno ma bardziej wyczuwalną amortyzację niż MB);
                bardzo fajny wózek, przemyślany(ma mnóstwo kieszonek, torbę etc.) obszerne siedzisko;)

z wad, to niestety baby joggery lubią mieć problemy z przednim kółkiem:( na szczęście serwis działa na 5+ i wszelkie reklamacje załatwiane są bezproblemowo;)
                • sylki przednie koło w BJ 25.05.11, 09:01
                  Sara, tylko czy ta "wada" przedniego koła nie tyczy się tylko city mini?
                  Bo jakoś nie zauważyłam by posiadaczki elita się skarżyły na przednie koło :)
                  • saras-wati Re: przednie koło w BJ 25.05.11, 09:18
                    srebrnej wymieniali elita właśnie z powodu kółka, no ale rzeczywiście to jedyny przypadek, który znam;)
                    • sylki Re: przednie koło w BJ 25.05.11, 09:33
                      o widzisz nawet nie wiedziałam :D
          • lucyna_1980 Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 23:07
            Budki nie ma tak obszernej ale ma fajną osłonę wyciagana z pod spodu
            Przynajmniej dziecko coś widzi
            https://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2722833,2,2,Mountain-Buggy-Swift-2011--kolor-flint.html
            • lucyna_1980 Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 23:08
              fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2722833,2,2,Mountain-Buggy-Swift-2011--kolor-flint.html
              • sylki Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 23:59
                Lucyna, zabije, no zabije :p
                Cholera, po tej fotce juz wiem ze go chcem :D
                Dawaj mi na malia gdzie to cudo można kupić w rozsądnej cenie :P
                bede zbierac ahahaha
              • dol-ger Re: Spacerówka trójkołowa 25.05.11, 00:44
                zajeb.... jest tylko dlaczego taki drogi ??
    • dol-ger Re: Spacerówka trójkołowa 24.05.11, 22:34
      W jakim wieku jest dziecko, które będzie używało ten wózek?
      ma 2 typy i 2 wózki na sprzedaż mieszczące się w Twoim przedziale cenowym.
      • maderta Re: Spacerówka trójkołowa 26.05.11, 08:07
        Dzieć ma 11 m-cy.
        • dol-ger Re: Spacerówka trójkołowa 26.05.11, 10:27
          sprawdź pocztę gazetową, jeśli jej używasz :)
    • dorkkka Re: Spacerówka trójkołowa phil&teds 26.05.11, 12:00
      Jak dla mnie specjalistami w tej dziedzinie trójkołowców są wózki phil&teds.
      Mam vibe, który jest drogi na pewno ale classic ta nowa wersja wyglada super. Sportowo na maxa. Siedzenie się rozkłada na płasko i ma dużą budę którą przechylisz aż do dołu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka