Dodaj do ulubionych

POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!!!!

03.06.11, 10:16
Witam pomóżcie mi wybrać spacerówkę dla mojej 3 letniej córki. Mieliśmy już jedną, która składała się w laskę, miała 4 małe koła i sprawdzała się tylko gdy Mała miała ok. 1 roku i była lekka. Teraz nie mogę jej upchać, a że mam problemy z kręgosłupem to już wogóle spacer to dla mnie koszmar. Jestem więc zmuszona kupić nową spacerówkę o na pewno większych kołach ( nadających się na kostkę brukową i las), ale i nie ciężką i łatwą do złożenia, która nie zabierze zbyt wiele miejsca w samochodzie. Pomóżcie proszę, jest tyle firm a nie chciałabym znów popełnić błedu jak z poprzednim wózkiem. Znajdę coś fajnego do 500 -700zł???Pomocy:)))
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 03.06.11, 11:13
      Baby Jogger Citi Mini 3 lub 4 kołowy
      • karinaxy80 Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 03.06.11, 12:35
        a czy ma Pani wypróbowany ten wózek na swoim dziecku???Moja Mała ma prawie 3 latka i nie wiem czy to nie za późno kupować wózek, muszę poszukać chyba dość duży gabarytowo:)
        • mak-111 Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 03.06.11, 12:56
          bj jest obszerny i ma nosnosc do 22,5 kg. tylko, ze on kosztuje troche wiecej.
          • mama.macka Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 18.06.11, 08:27
            city mini ciężko się podbija! jak masz problemy z kręgosłupem to sobie go odpuść-
            fakt jest to fajny wózek ale z moją 2,5 latką wazącą 12 kg to była masakra

o niebo lepiej zachowyje się mamas papas ora super siedzisko dośc długa powieżchnia siedziska, świetne podbijanie.

fajny tez jest cybex onyx ale jak do lasu to poleciła bym te starsze modele- ten 2011 jest fajny, ma lepszą budke ale za to sporo mniejsze koła
            mąż był ostatnio na spacerze w lesie onyxem i jak zablokował koła to szedł jak burza.
        • srebrno-listka Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 03.06.11, 13:45
          Mam bj city mini trójkołowego i z takich lekkich wózków to dla mnie strzał w dziesiątkę. Tylko kosztuje więcej.
        • dol-ger Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 03.06.11, 17:02
          Tu jest oferta na używanego Mini
          forum.gazeta.pl/forum/w,101614,121650296,125456063,Sprzedam_Baby_Jogger_City_Mini_stan_dobry.html
          • karinaxy80 Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 06.06.11, 13:29
            Podbijam wątek:))) Może jeszcze jakieś podpowiedzi:)))
    • karinaxy80 Quinny SPEEDI SX ???? 07.06.11, 12:53
      Teraz zaczęłam zastanawiać się nad QUINNY SPEEDI SX używanym???Bo nowy jest dość drogi...Jak myślicie czy warto????
      • saras-wati Re: Quinny SPEEDI SX ???? 07.06.11, 13:26
        nie wiem tylko czy oparcie nie będzie za niskie?musiałabyś gdzieś przymierzyc?
    • maggach29 Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 15.06.11, 21:30
      mój 3-latek (ktory ogolnie wyglada na 4 lata) jezdzi od 1,5 roku w Espiro Magic 4, nie sklada sie w parasolke ale tez zajmuje malo miejsca i jest lekki i super sie prowadzi

• mama.macka Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 18.06.11, 08:30
        zobacz tez hauck malibu- fajne podbijanie i szerokie siedzisko
        wszystkie typu espiro magic- one nie sa siuper jakości i opadają po jakimś czasie ale fajnie się je podbija, są lekkie, małe po złożeniu i mają sporo miejsca dla dziecka
        • karinaxy80 Re: POMOCY!!! Potrzebna spacerówka dla 3- latki!! 20.06.11, 11:35
          Dzięki wszystkim za doradztwo. Kupiłam na allegro używanego Quinny Speedi SX. I to był strzał w dziesiątkę. Wózek jest tak duży , że spokojnie starczy nawet do 5 latki:))) i wreszcie spacery są przyjemnością a nie udręką. Wózek sprawdza się na każdym terenie!!! Może jest większy i cięższy niż parasolki ale komfort pchania tego wóżka zastapił mi wszystko!!!!A mój kręgosłup już nie cierpi na spacerach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka