Dodaj do ulubionych

Emmaljunga Super Nitro

10.01.14, 14:07
Lada dzień planuję zakup wózka, mój wybór tym razem padł na Emmaljjungę Super Nitro.
Czy któraś z Was mogłaby się wypowiedzieć na temat tego wózka? Super Nitro jest od niedawna na rynku (nowość z większymi kołami przednimi) i w związku z tym mało jeszcze informacji na jego temat.
Przy poprzednich dzieciach przerabiałam wiele wózków (m.in. Peg Perego Culla, Jane, X-lander XA czy Maclaren XLR, ale Emmy jeszcze nie miałam a od zawsze chodziła mi po głowie :)
Obserwuj wątek
    • kar-ula Re: Emmaljunga Super Nitro 11.01.14, 23:12
      Ja mam zwykłe Nitro i chwalę ja na wszystkie strony. Sądzę, ze Super może być bardziej super:) Raczej nie znajdziesz jeszcze tu użytkowniczek, ale jak już nabędziesz, to koniecznie napisz, jakie wrażenia. A jeśli chodzi o zwykłe Nitro to napisz, co Cię interesuje. Emmy są the best:)
    • Gość: MW Re: Emmaljunga Super Nitro IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.14, 22:04
      Hej, ja mam i uzytkuje wozek Emmaljunga Super Nitro od sierpnia 2013r. Kupilismy dla naszego synka po dlugich poszukiwaniach, zaraz chyba jako pierwsi w Polsce, Jak tylko pojawil sie na rynku. Na razie nasz synek uzywa gondoli ( ma juz 5,5m-ca) i jestesmy bardzo zadowoleni. To co mnie sklonilo do zakupu to przede wszystkim duze przednie Kola (w porownaniu do Nitro). I lepiej sie prezentuja i lepiej jezdza. Mielismy okazje wyprobowac wozek na sniegu i swietnie sobie radzi.
      Super duzt kosz pod wozkiem, w ktory nie raz napakowalam czubato zakupow i wszystko dowiozlam do domu bez noszenia. Kosz mozna odpiac i "wyprac", co tez mi sie zdazylo, kiedy do srodka nalecialo sniegu i zrobilo sie bloto.
      Wozek ma gleboka gondole, moje dziecko ma w mim przytulnie i wygodnie, nie ma obaw,ze przewieje go wiatr. W porownaniu do innych wozkow gondola jest szeroka, dzieki temu moj 5,5 miesieczny synek nawet w kombinezonie ma w niej wygodnie.
      skladnie i rozkladanie wozka zajmuje chwile. Jest skretny i naprawde prowadzi sie go dumnie :) Wiem co mowie, bo codziennie robie nim po 10 km i nie zamienilabym na inny.
      jedyny minusik daje za brak blotnikow na przednich kolach( na tylnich sa), Jak sie jedzie to piasek z kol sypie sie do kosza. Powinni to poprawic.
      Acha...i w Super Nitro nie ma kol typu TPU. czyli tych wzmacnianych przed scieraniem, tylko zwykle...ale ja nie zauwazylam,zeby sie jakos bardziej zniszczyly.
      Przejrzalam mnostwo stron, opinii i wozkow przed wyborem mojego i nie zaluje wydanych pieniedzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka